Hirdetés
-
Mobilarena
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
Figur10
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Azt nem tudom,hogy leáll-e de kétszer előfordult a múlt héten, hogy nem voltak meg benne a mappák.
természetesen az adat bázist beállítottam a hdd-re. De végül is még most tanulom lehet én voltam a hiba okozója mert még most barátkozunk a TOMÁTOVAL. Ma már le is frissítettem.
Edéig OPENWRT-és voltam hozáteszem nekem nem voltak vele gondjaim.Ez a válasz
root@Router:/tmp/home/root# type minidlna
minidlna is /usr/sbin/minidlna
root@Router:/tmp/home/root# -
Figur10
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia.
Köszönöm az önzetlen segítségedet. Sikerült még kettő kérdésem lenne most.
az első az ütemezést az adminisztráció-Scripts-init résznél kell meg oldani "10 5 * * 2 /opt/wrendszer/dyndns.sh" valahogy így?
A második a Dlna scriptes ellenérzésében nem tudsz segíteni olvastam, hogy nem használod de esetleg az elérési útban segíteni. Kerestem laikusként /etc/init.d gondoltam ott kell lennie de itt nincs ilyen könyvtár. -
Figur10
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia.
Entware van telepítve. Most már minden működik csak ilyen kis finomításokkal próbálkozom. -
Figur10
tag
Sziasztok.
Asus fórumon találtam ezt a scriptet DynDNS Login updater script segitséget szeretnék kérni a beüzemeléséhez hová kell bemásolni illetve kell-e hozzá telepíteni még valamit?
Bocsánat még egy dolog van ez a Program futását ellenőrző script szeretném a dlna ellenörzésére be állítani de nem tudom az elérési utat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tjsz