Hirdetés
-
Mobilarena
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
Figur10
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Azt nem tudom,hogy leáll-e de kétszer előfordult a múlt héten, hogy nem voltak meg benne a mappák.
természetesen az adat bázist beállítottam a hdd-re. De végül is még most tanulom lehet én voltam a hiba okozója mert még most barátkozunk a TOMÁTOVAL. Ma már le is frissítettem.
Edéig OPENWRT-és voltam hozáteszem nekem nem voltak vele gondjaim.Ez a válasz
root@Router:/tmp/home/root# type minidlna
minidlna is /usr/sbin/minidlna
root@Router:/tmp/home/root# -
Figur10
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia.
Köszönöm az önzetlen segítségedet. Sikerült még kettő kérdésem lenne most.
az első az ütemezést az adminisztráció-Scripts-init résznél kell meg oldani "10 5 * * 2 /opt/wrendszer/dyndns.sh" valahogy így?
A második a Dlna scriptes ellenérzésében nem tudsz segíteni olvastam, hogy nem használod de esetleg az elérési útban segíteni. Kerestem laikusként /etc/init.d gondoltam ott kell lennie de itt nincs ilyen könyvtár. -
Figur10
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia.
Entware van telepítve. Most már minden működik csak ilyen kis finomításokkal próbálkozom. -
Figur10
tag
Sziasztok.
Asus fórumon találtam ezt a scriptet DynDNS Login updater script segitséget szeretnék kérni a beüzemeléséhez hová kell bemásolni illetve kell-e hozzá telepíteni még valamit?
Bocsánat még egy dolog van ez a Program futását ellenőrző script szeretném a dlna ellenörzésére be állítani de nem tudom az elérési utat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple MacBook
- Parkside szerszám kibeszélő
- E-book olvasók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- BestBuy topik
- Apple asztali gépek
- Fotók, videók mobillal
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tjsz