- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
Mobilarena
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #2780 üzenetére
No, ezt sem tudtam.
total used free shared buffers
Mem: 255652 238260 17392 0 4692
-/+ buffers: 233568 22084
Swap: 0 0 0kész
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #2778 üzenetére
Router újraindítás nem kell hozzá? Mivel azt most a saját érdekemben nem tenném.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #2776 üzenetére
Akkor ez most jó ugye?
majd kikapcsolom a swapet (amint lesz rá alkalmam) és megnézem változik e valami.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #2772 üzenetére
top parancs:
TM 20% és 50% között ugrál (a többi elenyésző), 5 le, 160 db fel most a torrentek száma, + megy másolás és a TV-re sambán, vagy mediaserveren vagy miaz a HD lejátszás.
cat /proc/meminfo
admin@RT-AC56U:/tmp/home/root# cat /proc/meminfo
MemTotal: 255652 kB
MemFree: 15316 kB
Buffers: 2584 kB
Cached: 153404 kB
SwapCached: 3020 kB
Active: 87532 kB
Inactive: 87848 kB
Active(anon): 8992 kB
Inactive(anon): 13776 kB
Active(file): 78540 kB
Inactive(file): 74072 kB
Unevictable: 0 kB
Mlocked: 0 kB
SwapTotal: 511996 kB
SwapFree: 496880 kB
Dirty: 19732 kB
Writeback: 0 kB
AnonPages: 17604 kB
Mapped: 2756 kB
Shmem: 3384 kB
Slab: 50740 kB
SReclaimable: 3936 kB
SUnreclaim: 46804 kB
KernelStack: 720 kB
PageTables: 848 kB
NFS_Unstable: 0 kB
Bounce: 0 kB
WritebackTmp: 0 kB
CommitLimit: 639820 kB
Committed_AS: 51716 kB
VmallocTotal: 516096 kB
VmallocUsed: 18176 kB
VmallocChunk: 485008 kBEbből Te mit látsz?
szerk: jeee sikerült a táblázat beszúrása
az élet apró örömei
1db torrentet nagyon nem éri meg elindítani, abból is kiindulva, ha éppen azt az egyet nem seedelik akkor addig a többi is áll... vagy nem? de
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #2770 üzenetére
ahhh mindig tanul az ember
THX
Létezik valami linuxos cpu terhelés figyelő? ilyen mint pl ez a free parancs memóriára.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #2768 üzenetére
Bocsánat próbáltam formázni, de ezek szerint nem sikerült
Ok köszi, kikapcsolom és megnézem problémázik e miatta.
köszönöm a tanácsot
Bontok is egy sört a nagy örömre.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #2766 üzenetére
Azzal néztem
Most ezt mutatja:
total used free shared buffers
Mem: 255652 236068 19584 0 5168
-/+ buffers: 230900 24752
Swap: 511996 12780 499216Ebből Te mit látsz?
szerk: valamit, hogy tudom a felesleges memóriát felszabadítani? Esetleg tényleg felesleges a swap?
-
andoos
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #2763 üzenetére
Nagyon köszi!
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #2756 üzenetére
Már visszatettem, és jól meg is szívattam magam, mivel nem tudom olvasni azokat a könyvtárakat amiket a tomatoval létrehoztam
Most ezt nyomozom, hogy tudom olvashatóvá tenni őket.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #2754 üzenetére
root@magic:/tmp/home/root# ls -l /usr/bin/trans*
ls: /usr/bin/trans*: No such file or directoryúgy tűnik nincs
nos egyre közelebb vagyok most ahhoz, hogy az eredetit visszategyem
ui: na majd a shibby féle megoldja
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #2752 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #2750 üzenetére
Nem találtam még meg, bár könnyen lehet csak vak vagyok, mivel itt írják is, hogy van benne:
about
"Shibby" features:
- Transmission 2.82 integration
- GUI for Transmission -
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #2746 üzenetére
Jogos, kicsit elszomorodtam. Elsőkörben ftp, samba és torrentet kellene beállítanom. De ahogy néztem első kettő firmware-el menni fog, torrentben tudsz segíteni esetleg?
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #2744 üzenetére
Köszi akkor várom még a shibby féle verziót, remélem arra sikerülni fog majd feltenni. Írtam neki és azt mondta pár nap múlva ha elkészül vele ideadja.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #2740 üzenetére
Szia Intruder2k5!
Feltettem a Victek féle firmwaret, tudsz erre mondani laikus számára is érthető megoldást, hogy tudom feltenni ezt ha ilyen hiba üzenetet kapok?
./opt/lib/libutil-0.9.28.so
./opt/lib/libutil.so
./opt/lib/libutil.so.0
./opt/sbin/
./opt/sbin/ldconfig
./opt/usr/
./opt/usr/lib/
/opt/bin/ipkg: line 1:EL@4▒: not found
/opt/bin/ipkg: line 2: syntax error: unexpected "("
.
.
.
.
./opt/bin/ipkg: line 2: syntax error: unexpected "("
mkdir: can't create directory '/opt/etc/cron.1min': File exists
mkdir: can't create directory '/opt/etc/cron.5mins': File exists
mkdir: can't create directory '/opt/etc/cron.daily': File exists
mkdir: can't create directory '/opt/etc/cron.hourly': File exists
mkdir: can't create directory '/opt/etc/cron.monthly': File exists
mkdir: can't create directory '/opt/etc/cron.weekly': File exists
rm: can't remove '/opt/etc/lighttpd/conf.d': No such file or directory
/nas/optware-install.sh: line 77: /opt/sbin/tune2fs: not found
/nas/optware-install.sh: line 78: /opt/sbin/tune2fs: not found
Stopping rtorrent
.
Rebooting... -
törölt tag
válasz
Ismét köszönet, 10mp törlés nem segített többször próbáltam, de a ASUS CFE miniWeb Server-el való
NVRAM visszaállítás megoldotta a problémát.Valamint a másik amit észrevettem, amiért nem a ASUS CFE miniWeb Server-t használtam egyből, hogy chrome-al nem hozta egyáltalán, csak explorerrel volt hajlandó megnyitni (amit minden szökőévben szoktam használni, pl ilyenkor
). Ennek okát továbbra sem tudom, de már nem is lényeges.
No most jön majd az izgalmasabb része a config
-
törölt tag
válasz
köszi, próbálom
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #2738 üzenetére
Sziasztok!
Most az előbb megpróbáltam feltenni a Victek féle AC56U firmwaret ASUS Firmware Restoration Tool és Upgrade Firmware -vel is próbálkoztam (vírusirtó nincs, windows tűzfal kikapcsolva, futtatás rendszergazdaként) hardware reset volt, kicsit ideges is lettem, mivel mindkét esetben azt írta, hogy sikeres volt a frissítés, de restart után csak a power led és a wifi led világított, ipt sem adott és a tomato menü sem jött be. Szerencsére lementettem az eredeti asust és azt sikerült visszatennem. Ami érdekesség, hogy minden beállításomat megjegyezte az asus firmware esetében.
Mit ronthattam el?
csordi: rtorrentet évek óta használom, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Korrekt a webes kliens része is, csak ajánlani tudom.
"Ráadásul nem vagyok biztos benne, hogy ez a csomag telepíthető az ARM verzióra."
Intruder2k5 tudsz erre válaszolni esetleg? -
csordi
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #2736 üzenetére
Igen, mától publikus, viszont a link még nincsen kint, hogy le tudjuk tölteni. (Ráadásul nekem ASUS AC56U routerem van, ami szinte megegyezik az AC68U-val, azt viszont nem tudom, hogy ez a tesz verzió használható e lesz ezen a routeren.)
-=Magic=-:
Kösz az ötletet, megpróbálom majd telepíteni, bár a Transmission klienst régóta használom és eddig nem volt vele problémám. Ráadásul nem vagyok biztos benne, hogy ez a csomag telepíthető az ARM verzióra. -
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #2730 üzenetére
köszi
csordi: rtorrent nem jó ami itt a pakkban is benne van? asusrouterforum
-
válasz
Intruder2k5 #2730 üzenetére
Most hogy megláttam a képet. A 116-os nincs felkészítve az IPv6-ra ugye?
-
m0ski
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #2727 üzenetére
Vagyis régebbi, kisebb tudású router esetén, amihez nincs ilyen fw, jobban járok ha maradok az ext3-nál, igaz?
-
m0ski
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #2725 üzenetére
A paragon driver-es fw miről ismerhető fel?
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #2720 üzenetére
Köszönöm!
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #2690 üzenetére
Szia!
Nem tudom törölni manuálisan, szóval nem tudom hogy visszajön-e.
A Device list-ben nincs ilyen parancs. -
válasz
Intruder2k5 #2717 üzenetére
Látom, képeket néztem, hát van olyan, amire csak pislákolok, hogy mi lehet.
Na megnézzük.
-
válasz
Intruder2k5 #2712 üzenetére
Értem. Kell előtte egy default? Vagy mehet a jól beállított rendszerre és utána is megmaradnak a beállítások?
-
jakkrisz
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #2713 üzenetére
Működés szempontjából akkor nincs különbség?! A telefonra semmilyen eszközzel nem akarok csatlakozni, azon nem lesz felhasználó.
-
jakkrisz
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #2705 üzenetére
Intru!
Köszi a tegnapi segítséget és főleg a türelmet. Egész este szívtam vele, de nem sikerült úgy, ahogy mondtad (Wireless Client). Nem tudom mi lehet a gond.
Ma is próbálkoztam, de most mással. Wireless ethernet bridgre állítottam eth1-et valamint a Default Gatewayhez és a Static DNS-hez annak a routernek az IP címét adtam meg, amelyikről a netet akarom venni. Semmi más változtatást nem csináltam. Így most a saját routeremre csatlakozva 5 Ghz-en megy a hálozat, megy a net. Azt nem tudom mennyire fog működni az egész ha a telefon IP címét adom meg, mert élesben nem tudom most kipróbálni.
-
válasz
Intruder2k5 #2708 üzenetére
Semmi baj
Értem, és amúgy van hozzá changelog? Mert nekem még a polarcloud féle 1.28-as tomato van fent. Tud ez vmi újítást ahhoz képest? Mondjuk sávszélkiosztás ip/mac alapján?
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #2708 üzenetére
Nagyon hülye a kérdésem, vagy lehetséges hogy ezen is átsiklottál?
-
jakkrisz
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #2705 üzenetére
A WAN-nál semmi nincs.
A LAN-nál meg a router címe 192.168.1.1/24A fix csatornára már gondoltam, de onnan, hogy wireless clientbe állítom, nincs választási lehetőségem, egyáltalán nem tudok választani.
-
jakkrisz
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #2703 üzenetére
A Device List-ben az eth1-nél nincs IP cím, ráadásul a Wifi csatornát illetve a Mhz-et állandóan változtatja és hol bejön, hol eltűnik. A jelerőség is ettől függően valamikor 0.
-
jakkrisz
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #2701 üzenetére
Akkor a Virtual Wirelessben nem kell a beállítás, alapból az 5 Ghz-en osztja. A telefont látja az Overviewban, mert a jelerőséget mutatja. Sajnos a netet nem tudom kipróbálni, de egy működő Wifi jelén próbálgatom. Ott is látja a jelerőséget, viszont a net nem megy, ha felcsatlakozok az 5 Ghz-esre.
-
jakkrisz
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #2699 üzenetére
Azért vettem ezt az 5Ghz-es routert, mert a nagy sebesség átvitel miatt ezen akarom használni a hálozati eszközöket. A telefon nem tudja az 5Ghz-et. Nagyon jó. Olyan megoldás nincs, hogy 2.4 Ghz-en veszi és 5 Ghz-en adja le?
-
jakkrisz
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #2697 üzenetére
2 órával ezelött még nagyon sötét voltam. Most már csak sötét.
Ha jól értem, ami valószínű nem így van, akkor a 2.4 Ghz-es rádión veszi a Wifi hotspotot, amit ugyanezen a frekvencián nyom tovább egy virtuális wifin, amire csatlakoznak majd az eszközök.
-
jakkrisz
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #2695 üzenetére
És a Virtual Wireless pontban az alap eth1 és eth2-es mellé, ami van, kell egy másik.
-
jakkrisz
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #2693 üzenetére
Sajnos nekem nem egyértelmű
A Basic networkben a 2.4 Ghz wifit kell Wireless Clientbe állítani? Hogy csatlakozok a telefon hotspotjára?
-
jakkrisz
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #2676 üzenetére
Intruder2k5!
Tudnál segíteni abban, hogy a Tomatot hogyan állítsam be ahoz, hogy az ASUS router a mobil hotspot netet wifin és LAN-on tudja tovább szórni?
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #2690 üzenetére
Bocs, de hogyan törlöm?
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #2675 üzenetére
Szia!
Valami mást is be kell állítani, mert rámentem hogy "ezeket" az eszközöket blokkolja, de ugyanúgy bent vannak a device list-ben.
-
jakkrisz
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #2676 üzenetére
Az NVRAM-ot nem töröltem, elképzelhető az lesz a probléma. Fix csatornán is, meg Auto-n is próbálkoztam. Kipróbálom. Köszi
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #2675 üzenetére
Fú, köszi, ezzel kísérletezgetek.
Androidot nem tudod, de gondolom akkor a MAC címet mondjuk egy Windows-os gépen lehet változtatni ugye? Tehát ez nem egy "beégetett" dolog mint az emberi DNS?
-
m0ski
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #2669 üzenetére
Belenéztem a router logjába, és egy halom olyan bejegyzést látok, ami arra utal, hogy eldob egy csomó csatlakozási próbálkozást, ami a Transmission portja felé megy. Blocklist nincs bekapcsolva.
-
m0ski
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #2667 üzenetére
Szia!
Amit a Tomato alapértelmezett portot adott, arra ráküldtem egy online port check-et és aszerint nyitva van, illetve a Transmission Remote GUI program szerint is rendben van a bejövő port.
szerk: megnéztem az oldalon, ahonnan töltök, és aktív státuszúak azok az anyagok, amiket a Transmission szedett le.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #2663 üzenetére
Nos, ebben az esetben a WOL menüpontnál külön sorban jelennek meg. De amire gondoltam, arra nem jó, mert két mac lehet, de két ARP nem. Csak az egyik lehet összekapcsolva az IP -vel.
Korábban már volt arról szó, hogy a Zyxel NSA310 áramkimaradás után nem éled a beállított WOL -ra.
A 00:00:00:00:00:30 -as mac kell neki. Gondoltam, beállítom másodiknak, de IP összekapcsolás nélkül nincs értelme. Viszont a WOL menüben van még egy ablak. Oda beírtam és ébredt a NAS. Ha abba az ablakba mac -címet írok, az "bármennyi" idő után ébreszti a hozzá tartozó készüléket külön IP megadás nélkül? -
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #2646 üzenetére
(#2646) Intruder2k5
Szuper!Működik ez is.
(#2647) Somatom
Az alkalmazást nem tudom beállítani én sem a mobilomon, de ha böngészőből belépek a router oldalára, akkor fel tudom ébreszteni a PC-t és a NAS-t is. -
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #2656 üzenetére
Köszönöm! Tesztelni fogom.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #2654 üzenetére
Létezik erre terminál parancs? A linux shellparancsok nagyrészt működnek Androidon is. Automatizálóval tudok shellparancs indítást vezéreltetni. Rendelnék hozzá egy parancsikon és mehet a teszt.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #2650 üzenetére
Belső hálón sem ébreszti a NAS -t. Sem lanon, sem wifin. A NAS leállítása után pár másodpercig még indítható az alkalmazással, aztán Csipkerózsika lesz a NAS. Csak a router menüjében levő WOL -ra ébred.
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #2644 üzenetére
Bah!
Ez tényleg nem volt nehéz.
Köszi!Aztán ha már megint elkezdtem a kérdezgetést. Tök mindegy mikor válaszolsz, mert már én is álmos vagyok, és lehet nem várom meg a választ, de...
A WOL az értelem szerűen arra való, hogy távolról, felébresszük a hálózatra kötött eszközeinket ugye?
Na most. Van egy alkalmazásom, ahol a következő kép fogad:
Értelem szerűen kitöltöm. Az IP vagy domain helyére a "http://cimem.no-ip.biz"-t kell írni ugye?
A port-hoz meg a port forwarding-ban megadott portszámot.
A router menüjében a Tools->WOL-nál mit kell állítanom, beírnom? -
Gyurka6
őstag
válasz
Intruder2k5 #2641 üzenetére
Most esik le, hogy van még egy UUID, ami magát az eszközt azonosítja, azzal működhet?
Most nem tudom megnézni mert "üzemben" van. Illetve most a blkid nem is írja ki, de már láttam valahol... -
Gyurka6
őstag
válasz
Intruder2k5 #2639 üzenetére
Hali!
Ezt értem, csak akkor a másik kettő pent is leválasztja, és külön kell újra felcsatolnom, nyilván ha bele vannak dugva.
Az szebb megoldás lenne, ha egy hivatkozással mind a 3 partíciót le lehetne választani. A * ezért nem jó nekem. Vagy az rc.unslung-nak fel kellene a többit csatolnia? -
Gyurka6
őstag
válasz
Intruder2k5 #2637 üzenetére
Hali!
Elsőre úgy csináltam , mint a 2628-as hsz.-ban írtad, de akkor a többi pent nem mountolta újra sehova...
-
Gyurka6
őstag
válasz
Intruder2k5 #2634 üzenetére
Köszönöm, próbálom átírni!
-
Gyurka6
őstag
válasz
Intruder2k5 #2632 üzenetére
Hali!
Működik, de most az a gondom, hogy a másik pen-t nem mountolja.
Az egyik be van forrasztva, ez lenne a 3., azért kell azUUID, de most ami
be van dugva azzal kéne valamit tenni...
Azt is beírom?
Boot után se mountolja .... ez alapból nem működne? -
Gyurka6
őstag
válasz
Intruder2k5 #2630 üzenetére
Az UUID azonosítás müködik?
-
Gyurka6
őstag
válasz
Intruder2k5 #2628 üzenetére
Szevasz!
Köszi a válaszodat!Tulajdonképpen olvastam is a leírásodat (el szoktam olvasni), csak a 4mega maradt meg bennem, nem jutottam el a 8megáig.
UUID azonosítással megy?
Közben kínlódom az msmtp-vel, gmail-al megy is, ha esetleg a freemail megoldásról hallanál konkrétat (a vIKI-ben olvastam, de úgy nem megy), az oldaladra kitehetnéd...
Köszönöm. -
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #2625 üzenetére
Köszi! Ezt nem tudtam, de nálam inkább fordítva szokott lenni. Egy mac -hez több eszköz tartozik, mivel a miniPC -khez ugyanazt az usb -lan adaptert használom. De a NAS WOL funkció szempontjából ennek nincs jelentősége.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #2623 üzenetére
Természetesen minden fix telepítésű, vagy saját eszköznek fix IP -je van. A Bound to opció is pipa. Viszont a mac -nél két ablak van egymás alatt. Ennek mi a szerepe? Most az alsó nullás.
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #2611 üzenetére
Nem tudom hogyan kell cserélni. Elfelejtem.
Szerencsére módosították... -
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #2601 üzenetére
(#2601) Intruder2k5
(#2602) cigam
Istenem de barom vagyok.
A fene nagy kimaszkolgatásaim. Erre tessék...Úúúúú.
Ez van. Hekkerek ide!Mi károm származhat ebből, illetve mit csináljak, hogy ne legyen belőle bajom? Tudnátok segíteni, vagy ez már tényleg nem tomato téma?
-
cigam
titán
válasz
Intruder2k5 #2601 üzenetére
Nem is beszélve a második e-mail címedről.
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #2589 üzenetére
(#2589) Intruder2k5
Köszi!(#2590) cigam
Milyen protokoll-ok léteznek? Bocs, de erre nem tudok kapásból válaszolni. Sorolnál fel párat? Mert lehet hogy tudom a választ, csak a kérdést nem tudom értelmezni.
Nem akarok én semmit kitenni a netre, csak szeretném mondjuk elérni a mobilomról, vagy a munkahelyemről a NAS felületét.
Vagy a hozzá tartozó Transmission felületét.
Szeretnék ftp-t beállítani, ha mondjuk videókat akarok megosztani (nem a facebook-on) az ismerőseimmel.
Illetve VPN-t is szeretnék, de fogalmam sincs hogyan álljak ezeknek neki. Illetve mivel ez nem csak tomato-s dolog, nincs igazából gazdatopic, ahova feltehetném a kérdésem. -
Atlantisz48
őstag
válasz
Intruder2k5 #2586 üzenetére
Ismét köszönöm.
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Intruder2k5 #2584 üzenetére
Akadt egy kis probléma:
rtorrentnél ez fogadott amikor beléptem:
[07.03.2014 22:39:09] WebUI started.
[07.03.2014 22:39:10] Bad response from server: (500 [error,list]) <?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?> <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en"> <head> <title>500 - Internal Server Error</title> </head> <body> <h1>500 - Internal Server Error</h1> </body> </html> -
Atlantisz48
őstag
válasz
Intruder2k5 #2582 üzenetére
Telepítettem mindent egyesével, és működik, köszönöm.
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Intruder2k5 #2580 üzenetére
Restartoltam, aztán beadta a bejelentkezést, beírtam amit kell aztán Please Wait ott nyomtam egy F5-öt és
Strict Standards: Non-static method PEAR::isError() should not be called statically in /opt/share/www/extplorer/include/login.php on line 82
Fatal error: Call to undefined function utf8_decode() in /opt/share/www/extplorer/include/init.php on line 256
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Intruder2k5 #2578 üzenetére
http://192.168.0.254:81/extplorer/index.php------>Fatal error: Call to undefined function session_name() in /opt/share/www/extplorer/libraries/standalone.php on line 66
F5-re szintén.
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Intruder2k5 #2576 üzenetére
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Intruder2k5 #2574 üzenetére
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Intruder2k5 #2572 üzenetére
Rendben, de ott van az extplorer mappája és ha:
http://192.168.0.254:81/extplorer/index.php |
Fatal error: Call to undefined function session_name() in /opt/share/www/extplorer/libraries/standalone.php on line 66hiába nyomok F5-öt semmi nem reagál, betölti ugyanezt.
https://192.168.0.254:81/extplorer/index.php |"A kapcsolódás sikertelen"
Te https-t írsz az elejére ?
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Intruder2k5 #2570 üzenetére
Én hol tudom megnézni hogy nálam hol van a webroot mappa ? Az az a mappa ahol az rtorrent is van?
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Intruder2k5 #2568 üzenetére
Rendben, köszönöm.
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Intruder2k5 #2566 üzenetére
Én hiába frissítem az oldalt így marad.
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Intruder2k5 #2564 üzenetére
81, de azt próbáltam és : "Fatal error: Call to undefined function session_name() in /opt/share/www/extplorer/libraries/standalone.php on line 66"
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Intruder2k5 #2562 üzenetére
"A kapcsolódás sikertelen" de kersem a portot, mert lehet hogy más.
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Intruder2k5 #2560 üzenetére
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Intruder2k5 #2558 üzenetére
A * helyére be kell írjak valamit?
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Intruder2k5 #2556 üzenetére
Úgy csináltam ahogy írtad, és 404-es hiba. Opt/Share/www/extplorer(és ebbe vannak az extplorer fájljai)
192.168.0.254/extplorer -
Atlantisz48
őstag
válasz
Intruder2k5 #2554 üzenetére
Nincsen hibaüzenet, szerintem az egészet nem jól csinálom kicsomagolom aztán a böngészőbe annak a mappának az elérésí utját írom be. De semmi
"A kapcsolódás sikertelen"
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #2549 üzenetére
Értem. Mostmár tényleg értem. Köszönöm!
Bound to + IP traffic amúgy kell, ha a routeres beállítást választom? -
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #2547 üzenetére
És ha beállítom mind a két helyen?
(Nem akarok kukacoskodni, csak biztosra menni)
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #2545 üzenetére
Nem teljesen értem de mindegy.
Akkor ahhoz hogy ez a fix IP működjön, állítsam be a lejátszómon és a routeren is?
Illetve ilyen maszk, meg DNS-eket is átállítsak, vagy azokat hagyjam úgy ahogyan van?
Így néz ki ha belemegyek a lejátszóm Fix IP menüjébe:SZERK.: Ja, és a tomato-ban a bound to-t és az IP Traffic-ot be kell pipálni?
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #2542 üzenetére
(#2542) Intruder2k5
(#2543) cigamHát látod nem tudom, mert NFS megosztást szeretnék csinálni egy Zyxel 325v2-n, ahonnan majd tudok FHD anyagokat nézni hálózaton keresztül.
És nagyon bementem a málnásba...szóval fú...
A mede8er menüjében van olyan hogy
vezetékes hálózat beállítása
-DHCP IP (automatikus)
-Fix IP
lehetőségekkel.
Akkor inkább itt tanácsos a Fix IP alatt beállítani egyet? Viszont akkor nem értem a dolgot, mert nem a router ossza ki dinamikusan az IP-ket? -
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #2537 üzenetére
Köszi. Egyszer majd letesztelem.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #2531 üzenetére
Erről eszembe jutott egy gondolat. Ez csak egy elméleti kérdés. Van egy külső táram USB és eSATA portokkal. Ha USB -n a routerhez csatlakoztatom, eSATA -n pedig a Linuxos géphez, akkor közvetlen fizikai beavatkozás nélkül (távolról) tudnám mindkét eszközön használni? Természetesen nem egyszerre. Pl. letöltenék valamit a routerrel, majd lecsatolom, a gépen csatolom és azon használom tovább az adatot. Ez lehetséges lenne?
-
martonzsolt
tag
válasz
Intruder2k5 #2534 üzenetére
köszönöm, sikerült
-
martonzsolt
tag
válasz
Intruder2k5 #2531 üzenetére
nem egyszerre, hanem mountoláshoz megformázott winyóról szerettem volna az adatokat
http://users.atw.hu/asusrouterforum/index.php?topic=6.0
ez alapján formatált és particionált
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #2524 üzenetére
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #2528 üzenetére
Ment az N10-el is (úgy ahogy), szerintem nem a meghajtó bad sectorja(i) volt(ak) a baj(ok).
Csak mivel jelenleg a rendszerem alakulóban van, ezért nem tudom még hogy mit mire használjak. Jön még a NAS, szeretnék hálózatról játszani filmeket, most vettem erősítőt stb...
Na, és volt ugye ez a táp nélküli 3.0 USB mizéria. Erre fel próbáltam ki a 2.0-ás racket, ami a Backup meghajtóm volt. Viszont akkor a WD My Passport-ot leformáztam NTFS-re, és egy darabig az volt a Backup HDD-m. Ekkor derült ki hogy valami gáz van vele. Rátoltam egy írás-olvasás tesztet, és kimutatta hogy a 1,5 hónapos vinyó tartalmaz hibás szektorokat. Nem volt olcsó, ezért inkább legariztatom, ha működik, ha nem. Úgyhogy most nincs feles meghajtóm amit a routerre tudnék kötni, de ahogy mondtam a hálózati tároló után már nem is hiszem hogy kelleni fog. -
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #2526 üzenetére
Sajnálom, pedig tetszett volna az a kis meghajtó, de nem tudom hogy én tettem gallyra, vagy hibás gyártás volt.
Én amúgy is kevés lettem volna hogy kiderítsük mi a probléma. -
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #2524 üzenetére
Mindegy, nem cserélek még egyet ez miatt.
A NAS-sal majd ez is megoldódik remélem.
Este ha hazaértem megnézem a limiteket.Meg még annyit szerettem volna, hogy a webes felület viszont 100x gyorsabb volt minden tekintetben (betöltés, torrent hozzáadása, sebesség aktualizálása, és az összes művelet) az N10-nél.
Úgyhogy azért látszik a hardware-es eltérés. -
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #2517 üzenetére
Ba**ki! :-O
Köszönöm. -
Gyurka6
őstag
válasz
Intruder2k5 #2507 üzenetére
Szevasz, köszi a válaszod!
Valamikor valószínűleg, mert levelezek smtp-t használva xp-n.
Itt ezt a választ kapom:
msmtp: envelope from address root not accepted by the server
msmtp: server message: 550 5.1.0 <root> invalid address -
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #2513 üzenetére
Bingo!
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #2511 üzenetére
A vendég wifire.
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #2509 üzenetére
Okés.
Viszont, szeretnék beállítani jelszót rá. Na az a menüpont hol van? :S -
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #2507 üzenetére
Mivel tele lett a gatyám és pánikszerűen felraktam a BIG VPN-es FW után a másikat, amit ajánlottál, ezért kérdem, hogy simán fel tudom upgrade-elni most a BIG VPN-es file-t?
Illetve hogy be tudjam wifire állítani a bandwith limitet, előtte valahol aktiválni kell a br1-et és br2-t...nem találom azt a menüpontot.
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #2505 üzenetére
Ok akkor próbálkozom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Antivírus szoftverek, VPN
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest