- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tav-Csoves #2918 üzenetére
-
válasz
Tav-Csoves #2855 üzenetére
Hát, ez jó kérdés... A második fele nem probléma, hogy a kliensek a "TOR mentes" VLAN-ba kerüljenek, de, hogy a transmission-t miként irányítod a TOR-ba, ez jó kérdés! Ezen kívül kérdés még, hogy a TOR milyen sebességet fog tudni (én egy-két alkalommal próbáltam, finoman szólva is baszott lassú volt)!
-
válasz
Tav-Csoves #2852 üzenetére
Szia!
Ezt most nem igazán értem... Az, hogy a forgalmad a br0-n, vagy a br1-en megy keresztül, attól függ, hogy melyikhez csatlakozol! Mindkettőhöz tudsz hozzárendelni Wireless AP-t, és LAN portokat is! Amennyiben az adott port, vagy AP a br0-hoz van rendelve, úgy nem fogsz tudni br1-en keresztül netezni!
-
m0ski
aktív tag
válasz
Tav-Csoves #2837 üzenetére
Nem, végül hagytam a fenébe, egyelőre beérem a PPTP-vel.
-
válasz
Tav-Csoves #2833 üzenetére
Szia!
Én sosem próbáltam, de mindegyik tartalmazza!
Ezt javaslom rá!
http://tomato.groov.pl/download/K24/build5x-116-EN/tomato-ND-1.28.5x-116-VPN.trx
Lehet át kell nevezd a kiterjesztését majd bin-re, mert így nem fogja elfogadni!
-
Addel
senior tag
válasz
Tav-Csoves #1753 üzenetére
Az allowed remote ip-nél a 255.255.255.255 fura, az úgynevezett broadcast ip, azzal szerintem nem fog működni.
Ha minden ip-t engedni akarsz legjobb ha üresen hagyod vagy 0.0.0.0/0 is jó -
válasz
Tav-Csoves #1762 üzenetére
Akkor lehet rosszul, vagy rossz címen próbálod!
-
válasz
Tav-Csoves #1760 üzenetére
-
válasz
Tav-Csoves #1758 üzenetére
Az SSH biztonságosabb mint a HTTPS, de egészen másra való! Ha nincsen szükséged a távoli konzolra, akkor nyugodtan le is tilthatod a Remote Access-t, sőt ha otthon sem akarsz PuTTY-ot használni, akkor teljesen le is tilthatod az SSH-t!
Egyébként arra SSH klienssel (pl. PuTTY) kell bejelentkezni, és nem böngészővel!
-
válasz
Tav-Csoves #1753 üzenetére
- Telnet minek? Vsz ki kell kapcsolni, SSH biztonságosabb!
- Az Allowed Remote IP Address mezőt hagyd üresen!
- SSH-nál a Remote Access-t is jelöld be! -
Immy
őstag
válasz
Tav-Csoves #1749 üzenetére
1 okot mondjál, hogy az ilyen offshore cégek, miért ne hallgassák le az átmenő forgalmat
-
válasz
Tav-Csoves #1739 üzenetére
-
válasz
Tav-Csoves #1737 üzenetére
Szia!
Van mód a root password kinyerésére, mégpedig úgy, hogy az EZSETUP gombot működés közben nyomva tartod 20+ mp-ig, majd PuTTY-al a 233-mas porton be telnet-elsz! Itt nem fog jelszót kérni, simán beenged, és kiadod a következő parancsot!
nvram show | grep http_passwd
Viszont, ha már nyomkodtad a RESTORE gombot, akkor valószínűleg sikerült reset-elned a routert!
-
válasz
Tav-Csoves #1542 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged