Aktív témák

• Tom5
    addikt

Na szóval, vasárnap ugye írtam egy állt iskolai osztálytársnőmnek Facebook-on, ha van náluk felvétel akkor szóljon már mert váltani szeretnék. Aztán másnap írta, hogy küldjem át az önéletrajzom. Átküldtem, ennyi. Kedden délelőtt aludtam ugye mert éjjeles voltam.
    Volt két nem fogadott hívásom ismeretlen számról. Benyomtam a gépet és írt az Adri, hogy főnöke keresett, hogy menjek be csüt de. 10-re elbeszélgetésre. Gyorsan visszahívtam és leegyeztettük a témát. Kifaggattam az Adrit, hogy mizu és mondta, hogy kell egy ember 3D-s mérőgépre, pont amit ugye itt tanultunk csak mi nem alkalmazzuk mert nem fektetnek pénzt a mérésekbe. Szóval fellelkesedtem, hogy papírom is van meg vágom is valamennyire. Eljött a tegnap, nem is feküdtem le 9-kor elindultam Kisbérre, mivel ott van a cég (U-SHIN) aztán odaértem, bementem, jött a főnök elmondott mindent, mondta, hogy kocsival kellene bejárni fizetk a benyát és kezdésnek nettó 110ezer. Aztán volt teszt amit az Adrival csináltunk (főnök ekkor már nemvolt ott) tökjó hangulatban telt, meg mint utólag kiderül 96%-os lett :-O megmutatták a munkahelyem, munkatársaim, csináltam egy színtesztet ami szintén kimagaslóan jó lett. Aztán abba maradtunk majd szólnak. Hazakocsikáztam, ettem, lefeküdtem mert ugye estére jönni kell. Épphogy fekszem hív a főnököm, hogy akkor felvenne és úgygondolja megadja a magasabb bért + benzinpénzt. :Y

Egyelőre a felmondási időmet töltöm a régi cégemnél 19-ig (nagyon nincsen hozzá humorom)
    Röviden ennyi, ma megünneplem a dolgot. :U

Aktív témák