- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
Na mivan gyerekek, nem megy a játék és behal a topik?
G: elvileg 12-ig
-
RazoR
veterán
Közérdekű közlemény!
Kaptam egy felajánlást norti kollégától, hogy segítene a topikban és mivel nem érek rá mindíg sajnos, illetve nincs mindig időm az összefoglalót naprakészen tartani, minden új hasznos infót belerakni így élek a lehetőséggel és innentől két TG-je lesz a topiknak. De a Főni továbbra is én vagyok! -
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #28616 üzenetére
Én kérek elnézést!
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #28614 üzenetére
Jó de te egy hatalmas makker vagy!
-
RazoR
veterán
Megkérnék minden kedves játékost, hogy az összefoglalóban található játékos listára írja be magát/ellenőrizze, hogy benne van-e. Aki beírta magát/leellenőrizte kérem a hozzá tartozó sort színezze át zöldre, hogy lássa mindenki, hogy ki aktív játékos. Csináltam két új fület a táblázatban XO és PS4 játékosoknak, bemásoltam a régi listáról az embereket, de nem tudom, hogy ki aktív, ki nem. A régi listák a mai napon törölve lesznek az összefoglalóból. Előre is köszönöm mindenkinek!
Többször be fogom rakni ezt a hsz-t napközben, hogy mindenkihez eljusson a dolog!
-
RazoR
veterán
Megkérnék minden kedves játékost, hogy az összefoglalóban található játékos listára írja be magát/ellenőrizze, hogy benne van-e. Aki beírta magát/leellenőrizte kérem a hozzá tartozó sort színezze át zöldre, hogy lássa mindenki, hogy ki aktív játékos. Csináltam két új fület a táblázatban XO és PS4 játékosoknak, bemásoltam a régi listáról az embereket, de nem tudom, hogy ki aktív, ki nem. A régi listák a mai napon törölve lesznek az összefoglalóból. Előre is köszönöm mindenkinek!
Többször be fogom rakni ezt a hsz-t napközben, hogy mindenkihez eljusson a dolog!
-
RazoR
veterán
-
RazoR
veterán
Na erre a tesztre én is kíváncsi vagyok!
-
RazoR
veterán
válasz
Csoffadalom #28228 üzenetére
Ez engem is érdekelne, mert én sem találtam ehhez a kettőhöz feljáratot.
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #28213 üzenetére
Ez a enyém igen, jó sok meló volt vele. Erre mondtam, hogy ha van rá igény megcsinálom 1.5-höz is.Nem tudom melyikre gondolsz, de van az összefoglalóban egy cheat sheet és abban van valamilyen kalkulátor is.
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #28166 üzenetére
Ha az excel-re gondolsz amit csináltam 1.3-hoz akkor még nincsen. Ha van rá igény akkor nekiugrok valamikor.
-
RazoR
veterán
Kb 60 pörgetés után sem adta be azt az mp5-öt amit szeretnék.....
Lehet a lottóval is leállok!
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #27981 üzenetére
Én minden tőlem telhetőt megtettem úgy érzem...
Legközelebb majd félkövéren írom az egészet...
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #27978 üzenetére
összefoglalóban nézz körül...
-
RazoR
veterán
Jó, akkor solo lesz....
-
RazoR
veterán
4-től lesz valaki, vagy solo-znom kell?
-
RazoR
veterán
KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY:
Kicsit átalakítottam az összefoglalót! Próbáltam átláthatóbbá tenni, hogy mindenki gyorsabban megtalálja amit keres. Bármi észrevétel, javaslat, panasz, bánat felmerül bárkiben, ne kíméljen! -
RazoR
veterán
Nincs valakinek véletlenül ügyvéd/jogász/bármilyen ismerőse aki otthon van munkaügyi dolgokban?
-
RazoR
veterán
Na az MP7 csak 9%-os buffot kapott a beigèrt 13% helyett...
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #27596 üzenetére
1.5...
1.4 előtt is ez volt -
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #27564 üzenetére
Hát ez szó szerint le lett vadászva! Szép volt!
-
RazoR
veterán
Nem gondolnám, hogy egy jó közösségben (én legalábbis így tekintek erre a topikra) bármiféle játékba történt szituáció után helye van a sárdobálásnak, anyázásnak, gyanusítgatásnak, stb.
A csalókról mindenkinek megvan a véleménye, a tapasztalata, kinek több, kinek kevesebb. Az íratlan szabály, hogy magyarra nem lő magyar szerintem mindenkinél elfogadott és a lehetőségekhez képest betartott dolog, most hagyjuk figyelmen kívül a tudjuk kiket.... Az, hogy néha egy durvább szituban véletlenül valaki le van puffanta, hát van ilyen, de nem gondolom, hogy ezt nagyon ragozni kéne, adott szituban sajnos előfordul, hogy egy másik csapat tagja egyszerűen besétál a képbe. Nem szeretnék személyeskedni, nem is érzem szükségét de nem jó irányba halad a beszélgetés. Mindenki értse jól!Más: érez magában valaki késztetést a topikgazdaságra?
-
RazoR
veterán
Most mi ez az utáljuk a másikat meg köpködünk a másikra? Front van vagy mi?
-
RazoR
veterán
Tele van a televan ezekkel a nyomorék csalókkal, egy iszonyat elbaszott hét után volt egy kis időm végre erre mindehol ezek a férgek....
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #27265 üzenetére
Én inkább fenntartanék egy külön szervert a csalóknak ahol boldogíthatják egymást. Mikor érzékelné a cucc, hogy csal, fázisváltás címszóval átkerülne arra a szerverre ahol mindenki csal, a mobok 38-asok lennének és 5csilliárd hp-val és nekik is menne a falon át lelövök mindenkit és minden golyó fejre megy, aztán szórakoztathatnák egymást az aimrpmteleporthackükkel kifulladásig!
-
RazoR
veterán
Csak szólok, hogy az összefoglalóban található cheat sheet folyamatosan frissül az 1.5-ös cuccokkal!
-
RazoR
veterán
Mindenki tolja én meg itt baszom a rezet fehérváron...
-
RazoR
veterán
válasz
sniperboy78 #27026 üzenetére
Igyekszik az ember! Ha valami nem tiszta szólj és segítünk! De a normálistól messze vagyunk!
-
RazoR
veterán
válasz
vegitossj7 #26991 üzenetére
Tudom én vagyok a hülye de mi az az outfit rendszer, TTK, TTBK?
-
RazoR
veterán
1.5 megjelenésrő semmi pletyka sehol? Én nem találok semmit...
Viszont ha valaki még nem tudná megnövelik a stash méretét 150-re és ha nem is az 1.5-el de bekerül a loadout is idővel!!! -
RazoR
veterán
Ezzel találkozott már valaki?
Improving the player experience - update on cheating
Player experience is and always will be at the center of everything we do and we are constantly looking at ways to improve it. Cheating has been a source of frustration for our community as some individuals have been gaining an unfair advantage in the game by using third-party software at the expense of our loyal players. In order to address this situation, last month we announced a series of new measures that have since brought significant results but also new learnings.
We recently shed some light on our online architecture in a special Podcast. While some of the game decisions are made client-side, there are constant server checks in place. This ensures that even in the situation where a player would be able to modify his client data, the servers can detect it. The array of these checks has constantly improved since the launch of the game which allowed us to catch a great amount of cheaters. Of course, this doesn’t mean that cheating is a thing of the past and we stand ready to react quickly, should new cheats be developed.
As a direct result of this improved cheat detection, last month we announced “the biggest wave of suspensions and bans to date”. This marked the beginning of an intensive campaign during which actions were taken against a total of over 30,000 accounts, including 3,800 permanent bans. This led to a significantly improved experience, particularly in the Dark Zone.
Following this campaign of suspensions and bans, it also became clear that while huge progress has been made in terms of cheat detection, our 14 days suspension on first offense policy has not been dissuasive enough. Judging from your feedback, and based on what we witnessed when cheaters came back to the game, we have now decided to push our policy one step further: we will now start applying permanent bans on first offense when players are caught using cheat engines and we will communicate clearly when new ban waves are taking place.
We are committed to constantly improve your experience in the game, and this begins with ensuring a positive and fair environment free of noxious players willingly violating the rules. We will take all steps necessary to track down cheaters and make sure they cannot spoil your enjoyment of the game.
See you in game!
The Division Team
-
RazoR
veterán
válasz
Taragas #26813 üzenetére
Mindenképp SSD-t ajánlok, az sokat dob a sebességen! Nem árt alá 16giga ram, a 8 nem az igazi. A procit tabálja a játék, egy hete váltottam FX-ről i7-re és durván érezni a javulást! Nem tudom mennyi lesz a keret a gépre de kell egy jó proci, 16giga ram mindenképp ha nem mediumon szeretnél játszani... Az APU az nagyon karcsú ide!
-
RazoR
veterán
válasz
DokiBaxxi #26759 üzenetére
Ami fontos lehet az mind bekerül az összefoglalóba pár perccel azután, hogy kiírja valaki, kb. egész nap követem a fórumot! Érdemes folyamatosan nézni az összefoglalót, mert van hogy 10 percenkét teszek be valami új infót, onnan minden új infót megkapsz! Ami durva off azt offba teszem ha esetleg a szerző nem alapból úgy írja. Szerintem ez még a határokon belül van és ahogy norti is írta, poén...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest