- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem maradnak meg a szintek. eleve nem az elejéről kezdted a játékot.
nem marad meg a felszerelés.
nem marad meg a karakter sem. nem is volt túl részletes karaktergenerálás, volt vagy 8 random fej, közülük tudtál választani.
mindenkinek újra létre kell hoznia a karakterét, és előről (a bétánál előbbről) kell kezdenie a játékot.négy dolog marad meg:
- ha részt vettél az alfában, akkor az érte kapott reward;
- ha részt vettél a zárt bétában, akkor az érte kapott reward;
- ha részt vettél a nyílt bétában, akkor az érte kapott reward;
- amit az uplayen látsz játékhoz kötődő reward, és kiváltottad. -
ma várható kommuniké az ubisofttól, hogy mi a helyzet ezzel a phoenix credittel. bírjátok már ki.
-
ubinál updatelték a játékkal kapcsolatos rewardokat, badgeotkat uplay clubon.
rainbow six siege tulajok kapnak egy ilyen rucit:
-
nekem is marksman mellé kellene egy második fegyver. a nagyobb kaliber miatt assault és lmg fegyverekkel próbálkoztam, de szerintem smg lesz belőle a plusz kritikus miatt.
az lmg szerintem így op az assaulthoz képest. tényleg vagy deploy time kellene, és akkor maradhatna, ahogy most van. mozgásnál újra deploy, de fedezékbe lebukásnál nem kellene újra letámasztani. de ha valaki csípőből tüzelve rambózik az m60assal, annak hadd ne legyen már negatív visszarúgása!
a tárméret meghatározhatná az újratöltési időt. 30-40 lőszerméretnél még ezek a kétsoros szekrénytárak vannak, mint az assault fegyvereknél, felette csigatár, dobtár, ezeket kicsit nehezebb illeszteni, 50-60tól felfelé meg heveder, böszme nagy reloaddal.btw, nyugodtan le lehet törölni a bétát, újra le kell majd tölteni a játékot.
-
assault vs lmg témáról mit gondoltok? az lmg negatív recoilja miatt nem igazán látom létjogosultságát az assaultnak.
-
kellemes meglepetés ért: a tegnap kiadott 16.2es amd driver tartalmaz cf profilt a játékhoz.
-
nem. csak így nem túl hatékony szerintem. sniperkedni túl kicsi a dmg, assault/lmg helyett pedig túl kicsi az rpm. találtam egy kéket az open bétában, de nekem felmodolva is csalódás volt. m44 és m1a között variáltam mindig, attól függően, mi kellett jobban. minél kevesebb mob volt, annál jobban érvényesült az m44 nagy sebzése.
-
m1a, m44, m110, az egyik scar (azt hiszem, a nehéz), az mk20 (ami szintén scar), srs.
m24, m40a3 sehol.@Sebestyen01: gepárd tuti nem lesz benne, de bullpopnak ott az srs. m82/107 kínlódás lenne. bipod nélkül használhatatlan, túl nagy büntije lenne. amire letámasztod, egy félautomatával már 3 golyót kilőttél. a hatótáva negyedével tudnád csak használni a szuburbán környezetben úgyis.
@grHawk: mert az m44 még rendszerben van valahol a jenkiknél?
-
-
válasz
Sebestyen01 #5527 üzenetére
félreértettél valamit. nem azt magyaráztam, hogy ami most van, az miért jó.
-
mondom, hogy 2016ban ez már ne boolean legyen. nem lehet mindenen átlőni, pláne nem mindennel. a lövedék energiája egy részét leadja, amikor áthatol az akadályon, és a pályája is megváltozik. ha ilyen betontömböket akarsz átlőni vele, nyugodtan, csak a mögötte álló már a redukált energiaszintű lövedék fogja sebezni (találat esetén). a testrészesspecifikus sebzésnek pedig csak kevés esetben van kimondott jelentősége. ha nincs kimondottan fejlövésre bónuszod, ugyanannyit és ugyanúgy sebzel fejre, mintha más testrészt találnál el.
@Viper26: nem tudsz semmit ledobni a földre.
-
2016 van, a bullet penetration ne egy boolean legyen. a fedezékharcot igenis színesíti, ha tudnod kell, melyik ellenfélnek milyen fegyvere van, és azzal milyen fedezéket képes átlőni.
@Sárkányvölgy: nagyon bevitt az erdőbe téged ez a négyrészes élőszereplős trailer. a 4 (ami 7, mert van még nemzeti gárdás, vadász és vegyvédelmi öltözet is) bónuszt ad valamire, de nem lesznek benne hagyományos értelemben vett classok (mert felteszem ezt érted karakter alatt). 2 (nem elírás) skillt tudsz egyszerre használni. elég sok félrefordítás van a honlapon ezen kívül is.
-
ha rendszeresen bannolják őket, a játékosok pedig reportolnak is, akkor ez már elégséges is lehet. a játék fizetős, 8k akkor is 8k, és ez csak ez az egy játék a sok közül,ami az accounton van, egy karit felhúzni 30ra pedig idő, ami nem térül meg, ha egy hét múlva újrakezdheted.
-
újabb 60+ hsz a semmiről.
-
válasz
Kicsimix #5257 üzenetére
vagy inkább abbahagynák a játékot. eveben ha bewarolnak egy highsec corpot, a tagság inkább lelép. ha a játékos önszántából nem megy dz-zni, mindenféle kényszerítés többet ront a helyzeten, mint javít. szerintem rohadt jó móka, főleg, hogy elég korlátozott a veszítenivalód. sokkal több lenne, ha kívülről látni lehetne, milyen cuccot akarnál kivinni. persze így is lesz, aki csak azért lő le, mert ott voltál, de ilyen ez a popszakma.
-
válasz
SkyS1gn #5213 üzenetére
ez nem ai, ennyire nem gonosz. az npc-nek van egy respawn/pop timerük, amikor legyalulod őket, elindul, amikor lejár, akkor jönnek.
mondjuk a helikoptereset azt lehet ilyen event-drivennek csinálták meg direkt, de hát istenem, a játékosok panaszkodtak closed beta után, hogy ritkák a mobok a dzben. meg gyengék. -
PvPvE
-
a három bejelentett "nagy" dlc közül kettő lesz 30 napig xbone exkluzív. nem tudni, melyik kettő.
-
nem sokat. technikailag még mindig lehetséges továbbra is elég sok minden, de bannolják a csalókat, ha reportolod őket, és valóban azok.
elég nagy gear különbségek voltak már most is, egy sárga-lilába felszerelt, dz geares karakter és egy kék pve geares karakter között szakadéknyi különbségek is voltak. tegnap éjfél után mi is nekiálltunk kicsit f@szkodni, és egy jól felszerelt, játszani is tudó játékos simán alázott négyünket. nem kellett hozzá semmi cheat (tudtuk sebezni is, meg is öltük párszor), csak tudott játszani, és elegendő időt bele is rakott a játékba, amivel kifarmolta a megfelelő felszerelést.@pomk: lmg, marksman és talán assault fegyver is bónuszt kap stabilitásra, ha fedezékből lősz, ezt jelzik vízszintes segédvonalak.
@.LnB: perkek/procok. valamilyen tulajdonságod skilled értékétől függően relatív eséllyel, vagy állandóan ad valami bónuszt.
-
válasz
Sebestyen01 #4879 üzenetére
ha figyeltél, az a szitu, hogy egy influenzavírus kiírtja a fél lakosságot, a maradékot őrült tűzoltók, utcai bandák, és egy magánhadsereg tizedeli. ehhez nem jön össze az utcákon hemzsegő tömeg.
a két storyline küldit (a kórházasat a kosárcsarnokban, meg a hullaházasat), akármennyiszer újrajátszhatod. a kórházasnak van hard fokozata is. -
azt írták, hogy sok mindent javítottak, de a teljes javítást csak kiadásra ígérik. már tegnap írtam, hogy a fegyvrradatoknál továbbra sincs szerveroldali ellenőrzés = örök lőszer. ha nem tudják őket sebezni, akkor valószínűleg a páncélra is ez van. nagy tragédia nincs, ezeket az adatokat kliensoldalon kell tárolni, és számolni, különben nagy a késleltetés, a szerver csak ellenőríz, és kikényszerít bizonyos eventeket (pl. újratöltés).
-
úgy néz ki, a fegyver saját adatai (pl. tárban lévő lőszer) továbbra is kliens oldalon vannak számolva. nem mintha lvl30 előtt annyira dz-zni akarnék.
-
ubi kommüniké várható a 30 napos xone exkluzivitással kapcsolatban.
-
válasz
m0h0senator #4666 üzenetére
nem tudom, honnan kukázta. lehet, hogy valami alacsonyabb szintű fegyó, de nem igazán használható. nagyon rambózik vele, de mindig rongyá lövik.
-
új legendary fegyverek dz safehouse vendornál. az első egy lmg, a másodikat meg látjátok a képen.
h4Kc_tEh_dIvIsIoN
-
válasz
D.Orion #4646 üzenetére
a zárt bétában a kórházas küldit lehetett hardra téve végigvinni. darabra ugyanannyi ellenfél volt, csak mindegyikre (a boss kivételével) rákerült egy teljes réteg armor. tehát amelyik sima piros volt, abból lila lett, a lilákból pedig sárga. valamint jelentősen többet is sebeztek.
-
válasz
ScomComputer #4634 üzenetére
el.
@ori: a scar-h, amit a cleaneres küldiben dobott a böszme lángszórós, tud sorozatot lőni, vagy csak rövid sorozatot/félautot/egyes lövést tud?
-
úgy látom, assault fegyverrel is jön a supressed. a closed bétában csak lmgvel láttam.
-
preorder kitekről nagyfelbontású képgaléria
kezeket a paplan fölé!
-
akkor valószínűleg azért kaptátok meg a sok skint.
remélem ez nem xbox-exkluzív.majd mondjátok el, hogy a fegyver skinek leszedhetőek-e.
-
régen eq2ben folyamatosan 3-4 nappal később kapták meg az eu szerverek az updateket. us guildek emiatt 3-4 nap fórral indultak.
új fegyverek: aug a3p (p - para, azaz ez valszeg egy 9mmes smg, nem gépkarabély.) és m249 para (lmg).
valamint ebben a videóban feltűnik még egy könnyített m4 is 3:10től. -
válasz
westlake #4386 üzenetére
ha már engedélyezték, akkor igen. én reggel néztem, még nem volt ott. de nem is uplayen vettem a játékot, szóval amíg be nem vésem a kódot, addig az uplay nem tud róla, hogy előrendeltem.
ph4t l3wt infó
The devs have stated this multiple times in almost every single interview we've seen. Endgame gear will be DZ only - period - end of story.
No, not true.
It will be found more frequently in the Dark Zone perhaps, but you'll be able to have "endgame gear" outside the Dark Zone as well. -
akinek nem mutatja, az nyilván azért nem, mert a játékot (nem a zárt bétát!) nem regisztrálta be uplayen (mert mondjuk máshol vette meg).
-
válasz
Ditoo0225 #4346 üzenetére
a dps az időegységre kiátlagolt érték, amiben benne van a fegyver megtöltése is. a lövésenkénti sebzést (dmg) nem befolyásolja az újratöltés ideje, vagy a tár mérete, a dps-t viszont igen!
a kritikus sebzés esélye meg egy teljesen külön történet.
nézd meg te is a linkelt videót. -
válasz
westlake #4339 üzenetére
szvsz teljesen jó rövidtávú kivégzésre. más játékstílust kiván nyilvánvalóan, de akit ezzel közvetlen közelről mellbelőttél, az meghalt. ráadásul van rajta proc, hogy ölésnél újratöltse a tárat. a 8as szintű zöld m44 carabinenak volt 1800 körüli sebzése /lövés, ennek cca. 2600.
-
volt már szó a bejelentett dlc-k tartalmáról, de a survival eddig valahogy nem ragadta meg a fantáziámat. aztán most láttam redditen, hogy a pcgamer szerint a teljes térképet dz-vé változtatja. bocs ha már volt.
-
ubi hivatalos válasz a preorderes gear dlc-kről és alfa/béta rewardokról:
Closed Alpha Players get the Shortbow weapon skin.
Closed Beta Players get the Shortbow ballcap.
Open Beta Players (TBA, if different from CBT.)Normal preorders get the Hazmat set, Gold Edition preorders get the Hazmat and National Guard sets.
-
válasz
Kicsimix #4112 üzenetére
lvl30hoz szerintem nem. a fejlődés xp alapú, ahhoz pedig nem muszáj okvetlenül küldizni. más mmo-ban volt olyan hogy adott szintet csak egy küldetés teljesítése után lehetett elérni, de ebből a játékból nem nézek ki ilyesmit. viszont a bázisod nem fog fejlődni küldik nélkül, és a karakterednek sem lesznek majd meg a perkjei/skilljei/abilityjei, amelyek küldikhez, vagy a bázis felszereltségéhez kapcsolódnak.
-
lehet egy ideig exploitolni a mechanikát. a lényeg, hogy csak attól, hogy valaki kilép a groupból, nem fog kiesni az instanceból, de a saját groupjának tagjai átmehetnek hozzá. a 24fős capig be tudtok vinni embereket a dz-be. valaki kilép a groupból, és beszáll egy másikba, onnan meg átmennek az emberek az ő instancejába.
@ada19: ubi fórumon azt írták, hogy a legközelebbi szerverhez fogsz automatikusan csatlakozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- SSD kibeszélő
- Milyen program, ami...?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- LG UltraWide UltraGear 38GL950G-B IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest