- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
válasz
attyspocak #30219 üzenetére
Morfondőr nem is neked válaszolt!
Nem hallottam még ilyen hibáról, csak a Division közben jelentkezik? -
RazoR
veterán
Találtam egy jobb PVE Boss térképet, az összefoglalóban megtaláljátok!
-
RazoR
veterán
válasz
arnikusz #30053 üzenetére
Nyugi, nem bíróság előtt vagy!
Csak azért írtam amit, mert ez már nem az első eset, hogy félreérthető kimásolva az adat az excel-ből ezért szóltam. Nem a személyed vagy a hsz-ed ellen irányult! Ha linkeled az említett cuccot, az tartalmaz még rengeteg hasznos infót ami sokaknak újdonság lehet! Sok kérdésre ott van a válasz az összefoglalóban csak sajnos sokan elfelejtik, hogy van olyan...
-
RazoR
veterán
válasz
micafighter #30004 üzenetére
Elvileg igen!
-
RazoR
veterán
Ha esetleg valaki DX12-vel tolja és használja az Afterburner 4.3.0-ás verzióját (ebben van csak dx12 támogatás) annak van egy rossz hírem, nem szeretik egymást a Divisionnel. 3 óra alatt sikerült rájönnöm, hogy az AB miatt indul ablakban a játék és fagy ki ha alt+enter-el, vagy menüből akarom teljes vagy teljes képernyős (ablakban) módra állítani. Szóval vagy DX11 és AB 4.3.0, vagy DX12 és régebbi AB de akkor nincs monitorozás...
-
RazoR
veterán
Rájöttem mitől omlik össze a játék, ugye dx12 alatt nincs afterburner onscreen monitoring csak a 4.3.0-ással. Azzal viszont nem szeretik egymást a játékkal, visszaraktam a 4.1.1-et és megy a játék full képernyőn!
-
RazoR
veterán
Ismét egy remek patch, ablakban indul a játék, ha átrakom full képernyőre hibával leáll...
-
RazoR
veterán
válasz
Krissz1983 #29740 üzenetére
12-12:30 kb
-
RazoR
veterán
Akkor itt szeretném megragadni az alkalmat, hog megkérjek mindenkit, ha személyes sérelem éri mert lelőtte valaki azt ne itt a fórumon rója fel az általa vétkesnek gondolt embernek, hanem beszélje meg vele privátban! Se uszításnak, se fikázásnak, se személyeskedésenek nincs itt helye!
Illetve ajánlom figyelmetekbe az összefoglalót, össze lett állítva egy szabályzat, elkerülendő a közelmúltban történtekhez hasonló vita kialakulását a jövőben! Kéretik betartani, vagy mindenki viselje a következményeket! Köszönöm!
-
RazoR
veterán
Nemm csak Division, de szó van róla ebben!
-
RazoR
veterán
Akkor hallgatom a javaslatokat az on/off témára!
-
RazoR
veterán
Közérdekű Közlemény!
A múltkori incidens hatására úgy gondoltam, hogy jobb ha létrejön egy Division OFF Topik is! Megkérnék mindenkit, hogy éljen a lehetőséggel! A link bekerült az összefoglalóba! Köszönöm!
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #29340 üzenetére
Jöhet PÜ-ben
Akkor csináljuk úgy ezt a szleng dolgot, hogy aki akarja az küldje el a saját listáját PÜ-ben és majd abból összerakom.
-
RazoR
veterán
Közérdekű Közlemény!
Elkészültem az újaknak szánt szösszenet első részével, amit megtalálhattok az összefoglalóban! Lesz folytatás amint időm engedi és lesz kedvem!Bármi észrevétel, panasz, bánat van ezzel kapcsolatban ne kíméljetek! Illetve kéne egy kis segítség, sokszor hangzott el olyan kérdés, hogy mit jelentenek a "szakszavak" amiket használunk, ezt szeretném összegyűjteni és egy kis szómagyarázatot csinálni hozzá, de jelenlegi állapotomban a DPS-en meg a rugón kívül nem jut eszembe semmi...
-
RazoR
veterán
válasz
vegitossj7 #29225 üzenetére
Ez igazán örömteli hír! Akkor jól sejtem, hogy jön a Year Two? Last Stand-el lesz végre map bővülés?
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #29200 üzenetére
The Human Centipede
-
RazoR
veterán
-
RazoR
veterán
válasz
vegitossj7 #29080 üzenetére
Nem mondtam, hogy nem.
-
-
RazoR
veterán
Gyerekek ezzel két dolgot fogtok elérni:
1: azok akik tényleg pro-k a játékban és tényleg tudnának segteni le fogják sz@rni a topikot
2: a "legösszetartóbb topik" lassan a legszéthúzóbb lesz....Engem szórakoztat, hogy a hozzám hasonló nemnormális emberek kicsit színesebbé teszik a baromságaikkal a topikot. De akkor biztos velem van baj. Nembaj gyerekek, aki úgy gondolja, hogy jobban tudná csinálni jelezze nyugodtan és átadom a stafétát....
-
-
RazoR
veterán
Lehet velem van a baj, de ha felmerül bennem egy kérdés bármilyen témával kapcsolatban amire van topik a PH-n én mindig az összefoglalóval kezdem és az esetek nagy részében meg is találom a választ a kérdésemre. Az igaz, hogy egyszerűbb nulla energiát ráfordítani valami megkeresésére és beírni a kérdést....
Köszi, de nincs szükség a puncsolásra!
(félreértés ne essék csak vicceltem)
sith7: az OFF-os dolog az valahol jogos, én pl. végigfutom az új hsz-eket és ami nagyon off azt abba is rakom és most hogy már ketten vagyunk ez még egyszerűbb lesz.
Mi lesz a következő? RazoR monnyonle...
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #29047 üzenetére
Persze ebben igazad is van, de mikor valaki olyasmit kérdez ami kb tök egyértelmű és a játék ráadásul magyar is (az most hagyjuk hogy a fordítás helyenként olyan amilyen) és kb. 2 perc ráfordítással magától is megtalálná a választ akkor az ember önkéntelenül is átmegy trollba. Vagy mikor egy olyan valaki kezdi el osztani az észt, akire konkrétan emlékszem, hogy az elején csak azért léptem be a játékba, hogy válaszoljak a kérdéseire élő szóban és segítsek, na attól lefő a kávé nálam is. Az excel-t sem csak magamnak csináltam, pedig akkor még nem is voltam TG szerintem mikor elkezdtem... Én is rengeteg segítséget kaptam sok embertől és segítettem is kezdőknek. Ha kezdő valaki akkor vegye a fáradságot és nyálazza át az összefoglalót, mert sok alap kérdésre megtalálja benne a választ szerintem és ha ezek után is van kérdés akkor tegye fel nyugodtan, nagy eséllyel fog rá választ kapni. De ne állítsuk már be úgy a topikot, hogy itt senki nem kap segítséget és mindenki le van kakkantva és csak a hülyülés megy!
-
RazoR
veterán
Az a 98% egy kicsit erős szerintem...
Egész nap követem a topikot és inkább mondanék egy 40-50%-ot a hülyeségekre! De szerintem ez még mindig nem egy szakmai topik ahol szigorú és megszeghetetlen szabályok vannak és enyje bejnye jár ha lesz egy nem szakmába vágó hsz. Ha valakit zavar a baromkodás akkor ott a lehetőség, meg kell venni a prémiumot és lehet ignorálni...
-
RazoR
veterán
Keresgéltem kicsit, hogy hogyan csinálhatják ezt a lelőhetetlen de baszott nagyot lövő dolgot és hát nem lettem túl boldog...
Csak egy pár dolog a teljesség igénye nélkül:
- Silent Aim
- Target Players
- Aim Angle Adjustment (max 180)
- Bone Delay
- Bone Selection
- Anti-Death
- Damage Mod (Requires No Reload & Support Station)
- Enemy OPK
- No Clip (bound to Mouse Forward (replaced tele to crosshair bind))
- No Clip Speed Adjustment
- No Recoil
- No Reload
- No Spread
- OPK Distance adjustment
- Teleport to Crosshair World Position (Bound to Up key) -
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #28943 üzenetére
Csirkék vagyunk Sniper, ez van...
-
RazoR
veterán
válasz
Hunbeast87 #28853 üzenetére
Nem, ide nem csak Division szakértők járnak, de úgy gondolom, hogy egy ilyen alap dolog ami kb. 1 perc alatt megtalálható a játékban nem feltétlenül igényli egy egész topik segítségét.
Aki segítséget kér szerintem meg is kapja ha tényleg olyan dolgot kérdez ami nem egyértelmű. -
RazoR
veterán
válasz
#35434496 #28796 üzenetére
Tegnap Tomival is volt pár érdekes szitu. DZ 2 tetőn várjuk, hogy lejárjon erre hátulról a gyerek engem kb. 3 golyóval, Tomit kb. 5-el fektet meg. Utána összfuottunk vele az utcán és úgy közlekedett, hogy egy lépésre kb 5m-t ugrott előre majd hirtelen fent volt DZ 5-ben kb. Volt ott teleport, aim, rpm, minden ami kell.
Aztán szétlőttük.
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #28776 üzenetére
Ők az állandó HVT-k!
De tényleg írjátok a neveket, így mindenki tudni fogja ki az akire egyből lőni kötelező!
-
RazoR
veterán
Közérdekű Közlemény
Beraktam az összefoglalóba egy Death Note-ot, gondolom senkinek nem kell magyarázni!
Kérem szépen a neveket!
-
RazoR
veterán
válasz
Raulblanco07 #28723 üzenetére
Rengeteg dolog változott. Kis túlzással egy új játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest