- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agents,
The servers will shut down for maintenance on Tuesday, April 5 at 09:00 AM CEST, 03:00 AM EDT, 12:00 AM PDT. Estimated downtime is approximately 3 hours.
Please follow this thread for any updates as the maintenance progresses.
Thank you,
The Division Team
-
válasz
[hun] warhea #11290 üzenetére
division tech nem a sárga loot bontásából származik, hanem vagy body dropként esik (mintha pénz/dz credit vagy ammo lenne), vagy külön division teches ládából. de hasonló kínlódás egy kraftra valót összeterelni belőle, mint a többi alapanyagból.
-
válasz
[hun] warhea #11286 üzenetére
dzben vett receptek alapanyaga a division tech. sajnos ennek a színét a gyengébb minőségűek felhasználásával nem lehet változtatni, azaz kékből nem lesz sárga.
-
válasz
marilllyo #11279 üzenetére
m1anál nagyobb sebzést az ssr és az m44 tud. ezek viszont nem félautomata, hanem tolózáras fegyverek, azaz lassú a tűzgyorsaságuk, ami nagyon büntet, ha mellélősz pl. egy shotgunosnak, és a táruk is kicsi (m44 5ről, ssr 7ről indul.) ssr és m1a sebzése kb. ugyanaz, viszont a tűzgyorsaság miatt az m1a egyértelműen a nyerő. az m44 meg ugyan üt, mint a gyorsvonat, de sajnos nagyon lassú, pedig különösen nagy kedvencem.
-
válasz
marilllyo #11274 üzenetére
mod: hazudtam.
van boo vendornál police mk17 (ez egy scar), dz vendornál tenebrae (ez egy legendary scar), és mk20 (a vicc kedvéért, ez is egy scar
), valamint custom m44. a sniper puskák királya az m1a, ilyen sajnos nincs. én ezzel nem kínlódnék, néha lehet kapni vendoroknál lila m1a-t balanced talenttel, szerintem az mind jobb ezeknél, kivéve, ha kijön egy jó roll az m44re. viszont ez utóbbi a division techet égeti.
-
válasz
[hun] warhea #11263 üzenetére
recalibrationnel csak felszerelésen tudsz változtatni, fegyvereken és modokon sajnos nem. valamint a talenteket még a felszerelésen sem változtathatod meg.
-
napi lúlz rovatunk a bugos lmg hip fire animról.
-
válasz
[hun] warhea #11255 üzenetére
nem. ha neked az assault jön be, akkor vagy az, vagy az ak. a liberátoron reáadásul fix talentek vannak. van egy stabil referenciafegyvered, amihez tudsz viszonyítani.
-
válasz
Anonymus23 #11194 üzenetére
alt+f4?
-
válasz
vegitossj7 #11166 üzenetére
bakker, brutal és destructive talentes LMG. ez olyan b@sszunk ki vele minél jobban, hadd sírjon, miközben összetöri.
-
vasárnap megszültek egy workaroundot a hiányzó itemek témára:
Make sure your inventory is not at or over capacity
Strip any unused weapons of mods
Place as much as possible in your Stash
Get your backpack inventory as low as possibleAfter having done this, please re-log. This should normally fix the issue and retrieve your missing items.
április 12.-vel elvileg javítva lesz.
-
válasz
ßrainiac #10929 üzenetére
kell hozzá némi kinetic tank, mert nagyon közel kell menni vele, és fejre lőni, és az ilyen 32es elitek/bossok ellen fájdalmas tud lenni. destructive+brutál+még valami talenteket álmodtam még rá. tegnap (?) linkeltem shotis pvp videót, ott nagyon tudnak vele játszani.
-
The Division - Exotic Weapons
theorycraftingos videó! -
válasz
Maxtreme #10847 üzenetére
ez egy megjelenítési probléma, ezért is nem rollbackeltek miatta. a dps egy származtatott érték, a játék ezt sehol sem használja. a játék a sebzés (dmg), rpm, recoil stb. értékekkel számol.
target dummyn ki lehet próbálni. ha nem változtatsz a fegyvereden, és a rajtad lévő buffokon, akkor ugyanannyit fogsz sebezni. -
válasz
Stevenstyle #10800 üzenetére
tudod, a legtöbb mmoban az ilyen glitchek akár évekig is bennemaradnak.
-
holnap reggel kilenctől szerver és kliens update lesz. kb. 30 perces leállást írnak.
changelog:
Madison Field Hospital: The Elite NPC that spawns when Hutch is killed before jumping down from the roof will no longer drop additional loot when killed repeatedly
Missions: Named NPCs killed from outside the mission area will no longer drop additional loot when killed repeatedly
Fixed issues which could allow groups to bypass the limit of four members -
áhh, elég sok talent bugos. a reckless, vagy mi a neve, pl. a leírással ellentétben csillapítja is a bejövő sebzést, nem növeli. ráadásul stackel is saját magával, ezért megéri lecraftolni mellények és kesztyűt is. ez elég nehézzé tette az ideális kesztyű kikraftolását, mert kell rá ez a talent, crit damage, crit chance, és a kedvenc fegyver damage. a brutál viszont a feliratához képest duplán érvényesül. lesz itt még meló a játékkal...
-
kicsit utánanéztem, mert nem voltam biztos, mi hová tartozik. kiderült, hogy nem versenytársak, az ead minor, a critek pedig major statosak. nálam a sorrend crit damage>weapon damage>crit chance. weapon damage csak kesztyűre kapható, vétek kihagyni.
sajnos az ead jelenleg nem működik pvpben. a bétában még jó volt, remélem, hogy javítják, mert emiatt pl. a destructive talent is hatástalan pvpben.
-
válasz
vegitossj7 #10734 üzenetére
akkor nincs már hátra, ideje kimenni kicsit a napfényre is.
-
válasz
Anonymus23 #10663 üzenetére
áhh, én is lőttem már le valakit véletlenül.
-
azokat is lehet, csak más, de megfelelő indokkal. a dz sem arra készült, hogy az ajtónál lőjjenek mindenkit halomra, ahogy a groupleader kick groupja sem arra készült, hogy a challenge küldi bossa előtt kirúgja a csapattagokat. [link] szerintem belefér, aztán majd az ubinál eldöntik, hogy mi van.
nyugodtan reportoljátok, akiről azt hiszitek, hogy csal, majd az ubinál kiválogatják az igazakat. -
egy kicsi. 15+ évem van mmo-kban. everquesttel kezdtem, aztán jött a star wars galaxies, avatárokat öltem everquest 2-ben, beroamoltam 0.0-t és capitalokat gyártottam eve onlineban. az swtor és társai már annyira nem volt hangsúlyos, nincs mostanában időm komolyan elmélyedni a játékokban.
nem a pvp riaszt, eveben azért lőnek ki, mert ott voltál. de a grindelés, az sosem ment. -
-
válasz
D.Orion #10599 üzenetére
amiről te azt hiszed, hogy cheat, az az arcmaszk rehabiliated talentje. a shotgunnál az összes repeszre külön számol mindent, tehát lövedékenként nem egyszer dob rá, hogy procol-e valami, hanem annyiszor, ahány sörét talál. egy lövedékben van olyan 8-10 sörét kb. szinte mindig fent van nála valamelyik státusz effekt.
-
válasz
RECSKA #10589 üzenetére
felteszem reportoltátok. azért ne lepődj meg, de van néhány srác, akik elég jól nyomják, egyedül is. itt játszik, ez meg a gearje. az a shoti nagyon beteg. destructive+brutal+responsive.
az arany socom m1a meg destructive+balanced. mondjuk érdekes, hogy nem tárkapacitásra, hanem weapon damage-ra modolja.
egyébként ha engem kérdezel, a balanced talent önmagában cheat.
-
válasz
ForRedGlory #10501 üzenetére
fogadjunk, hogy ott tolongtatok mind a kötélnél, mint a lemmingek
-
-
válasz
vegitossj7 #10485 üzenetére
all drops != item.
-
válasz
vegitossj7 #10478 üzenetére
ez nem válasz a kérdéseimre.
@.LnB: simán lehet a raid egy contested pvpve terület/dungeon is nx8 player limittel, mint a dz.
-
válasz
VirDan #10458 üzenetére
nem igazán világos, hogy működik pontosan továbbra sem. lootnál a loot minősége egy 100%os esemény. valamilyen besorolása mindig van. hogyan lehet ezen változtatni? 100%nál nagyobb valószínűséget nem lehet elérni. ha 1,5% a he alapértéke, akkor +200% scavageninggel ez nem 201,5% lesz, hanem 4,5%. de minden qualityt nem lehet így növelni, különben egy 300%os skála jönne ki, ami nem lehet igaz.
-
nincs update, csak karbantartás. még egy hét hornet farm.
kiderült, hogy a scavagening nem (azaz NEM) növeli a drop ratet, tehát emiatt nem fog több (értsd: TÖBB) tárgy esni. amit növel, az a drop quality, azaz, hogy ha már loot van, akkor az fehér/zöld/kék/lila/sárga. -
-
-
fyi: kedd reggel kilenckor lesz a szokásos 3órás karbantartás.
-
igazság szerint két közelre ható fegyver jól tud jönni sűrű fedezékes terepen. sokkal effektívebb, mint messziről egyesével szórni a meggymagot.
@.OM.: azt jelenti, hogy a lövés után újra betölt egy lövedéket, de nem a tárból, hanem a "levegőből". 50es tárból minden lövedéknek, amelyik fejet talált, 50% esélye van rá, hogy ez történjen vele.
a sörétesnél annyival bonyolódik a felállás, hogy közelről használod, ami miatt könnyebben tudsz testrészre célozni vele, és a lövedék sok (20+) apró sörétre válik szét, amelyek egyenként dobnak erre az 50%ra. elég ha egynél sikerül, és már nem fogyott el a 2 betárazható lövedékből az egyik.@ada19: nekem is megvan a balanced traites m1, de az lassú ahhoz, amit én akarok csinálni.
-
filózok egy cassidys builden, úgyis sokat rambózok, és az smgből néha kifogy a lőszer. mivel két patron megy bele, a build működőképességének achilles sarka az újratárazás. a cassidynek van tár refilles talentje, és abilityből is van olyan, ami fejlövésnél procolhat és nem fogy a golyó (one is none), ezen kívül mik vannak még, amik ilyet adhatnak? gear talentre, gear/gearmod statra gondolok.
-
holnapután lesz egy adás a játék hivatalos twitch streamjén, amiben először fognak majd beszélni az első nagy patchben várható endgame contentről.
24.én is lesz majd egy patch, de az várhatóan nem fog szerver-kiesést okozni.
@-=Jam=-: nekem meg a crimsonnal sem csinálja. mondjuk bale_E gépéhez már karcsú lehet az a táp. a crimson jobban hajtja a kártyákat.
@daveoff: én a tegnapi napra vártam.
de ha csak holnapután fognak róla beszélni, akkor ezen a héten biztosan nem. lehet az áprilisi patchcsel jön az is.
-
pont a legfontosabbat vetted ki az egészből egy legyintéssel. tárméretet egyetlen moddal lehet csak növelni, oda ne akarj mást rakni. jó tudni, hogy egészrész kerekítést használ a játék, azaz 0,99 golyó az 0 golyó, 99%-ra nem duplázza a tárméretét.
dmg%ot ritkán dobja be, 1-2 cuccon láttam csak eddig, de szintén nagyon fontos.
enemy armor damage: ezt máshol úgy hívják, hogy armor penetration. pveben a hatása mint dmg% érvényesül.
headshot marksmannél igen, mert ott default arra mész. smgnél is rakhatsz rá, mert ahol már effektív, ott könnyen fejalakra lehet tartani.
crit esély attól függően, hogy használsz-e pulse-ot. afaik 65%nál van a cap.
crit sebzésről jó tudni, hogy jelenleg semmilyen módon nem lehet tompítani a hatását.@ßrainiac: ja, néztek engem is, amikor olvastam, hogy mi tetszik ennyire.
-
több bug is volt a játékban ezzel kapcsolatban. ha vettél egy új modot, akkor azzal hajlamos volt behülyülni.
1.0.2
Fixed an issue where DPS would not be calculated properly when purchasing a new weapon mod.de pl. az accuracy egekbe tolásával együtt skálázódik a dpsed, miközben ugyanakkora sebzésű golyótkat lősz ki, ugyanakkora sebességgel, ugyanakkora újratöltés mellett. ezt az egész accuracy, headshot damage% és kritikus sebzés történetet ki kellene venni a dps statból, vagy csináljanak egy szofisztikáltabb minitáblázatot, mert a jelenlegi formájában túl sok találgatás van benne, hogy komolyan lehessen venni.
-
válasz
pendre54 #9553 üzenetére
ha egyszer megnyomod a g-t, akkor a defaultnak berakott gránátot kézbefogod, megjelenik a célterület, és a dobás íve. ha narancs, akkor oda be tudod dobni, ha piros, akkor nem.
a g-t hosszan nyomva tartva megjelenik egy körmenü, ahol ki tudod választani, milyen gránátot akarsz dobni. ez nálam valamiért nem működik megfelelően, mindig a defaultot dobálja.
hotkeyekre is be vannak kötve, általában ezekkel használom. a billentyűzetkiosztásnál megtalálod, én már elállítgattam, és nem emlékszem, mi volt az alapbeállítás. -
válasz
Csabee86 #9535 üzenetére
egyetlenegy stat helyett választhatsz újat egy listából. ha már kidobta a játék a listát a konkrét értékekkel, akkor már kötelező választani. ezen a tárgyon a továbbiakban már csak ezt az egyetlen statot rekalibrálhatod. a kategóriájából választhatsz ilyenkor mást, de ha egyszer módosította, vagy választottál mást a +lmg damage helyett, akkor a mod slot már rajta marad.
@LedyGyuszi: van a pulsenak egy ilyen módja, de ha kirakós a canine unitot a bázis security wingjén, akkor a körzet mellékküldijeinek teljesítése után ezek megjelennek a térképeken.
-
válasz
Sebestyen01 #9471 üzenetére
ezt nem tudják. egy járó defibrillátor kell mellé.
-
afaik:
minden körzetben popol egy ilyen sárga elit named az addjaival, miután kipucoltad. az én feltételezésem az, hogy elég hozzá a körzetben az összes mellékküldit megcsinálni.
ha leírtod az egész groupot, már nem spawnol újra.
a szinteddel megegyező szintűek mindig, akkor is, ha a körzet nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Drón topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest