- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
válasz
vegitossj7 #483 üzenetére
19 euro volt??? ne idegesíts
basszus...
azért ha látsz valahol akciót írj privátot pls
-
válasz
vegitossj7 #489 üzenetére
Bár nem volt konzolom, de ott úgy tudom, hogy ott hivatalosan is eladható egy megvásárolt játék. Pcn nem. Ez azért elég sokat visszaad a magasabb árból.
Az, hogy a pcsek meg szívnak a konzolok miatt ( rossz portolás, grafikai limit) nem a konzolosok hibája.
Én is pcre tervezem majd megvenni, de GTA V után el tudnám képzelni, hogy némi autoaim rásegítessel konzolon is kíválóan élvezhető lesz.
-
válasz
vegitossj7 #480 üzenetére
Itthon, nem "szürke" aukciós oldalon, nulláfásan.
-
k-adi
nagyúr
válasz
vegitossj7 #480 üzenetére
jólvan akkor beszerzem, mert most codbo3 van, de az már nem hozza vissza a régi codos élményt
csak sehol nem láttam 10k alatt sieget
-
westlake
félisten
válasz
vegitossj7 #475 üzenetére
Volt olyan A kategóriás játék, ami a megjelenés napján 10k alatt volt itthon?
-
k-adi
nagyúr
válasz
vegitossj7 #477 üzenetére
A szerverek meg mostanság haltak be ott = no player?
(én havernál toltam, most venném meg de ha kihalt akkor nem fogomazért kérdem ) (jó lenne néha pubon is menni..)
-
k-adi
nagyúr
válasz
vegitossj7 #475 üzenetére
Ígéretesnek tűnik a játék, de ubi és a multi 1 mondatban eléggé aggodalomra ad okot,... 2évnyi SC3, és 2évnyi SCB után van már némi rálátásom, de nem kell messzire menni: r6 siege
-
he7edik.
addikt
válasz
vegitossj7 #450 üzenetére
Helyesen az Ubisoft Massive fejleszti csak több stúdió is besegít nekik.
-
westlake
félisten
válasz
vegitossj7 #419 üzenetére
Milyen előnye lehet a guggolásnak nyílt terepen? Komolyan? Semmilyen. Mégis mit vársz? Ez nem a Quake, hogy átugrálod a rakétákat.
Azt kell elfogadni, amit orichalcos mondott. Ha van egy fedezék akkor az kihasználják a karakterek. Ha meg nincs fedezék, akkor nincs fedezék.
Az eddigi videókból egyértelműen látszik, hogy "bújkálós" játékról van szó. Teljesen feleslegessé válik a guggolás (meg a többi). -
T1zenhármaS
csendes újonc
válasz
vegitossj7 #412 üzenetére
Akkor mit lehet csinálni? Csak lőni?
Remélem olyan jó lesz, hogy ezek egyáltalán nem fognak kelleni, mert nekem is csak ez lenne az esélyes a megvételre(Ha már a Fifa nem mindig bizonyul jó mókának
)
-
T1zenhármaS
csendes újonc
válasz
vegitossj7 #400 üzenetére
Ez komoly, hogy nem lehet guggolni/feküdni? Ez elég amatőrnek hangzik!
Én is ezt a játékot várom........de hát így nem is tudom -
he7edik.
addikt
válasz
vegitossj7 #408 üzenetére
A folyamatos negatívkodás az Ubisoft játékai iránt hosszú távon fárasztó.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Én amondó vagyok hogy videó alapján ne ítéld még el a játékot. Ha jön béta próbáld ki, de arra azért számíts, hogy a béta sem a végső build lesz.
-
he7edik.
addikt
válasz
Már hiányzott a károgásod...ja nem
-
aerosmith
őstag
válasz
nem hinném hogy ezekben lesz változás. nekem épp ezért jött jól a 150FTos béta kulcs, mert előrendelni már nem fogom max ha nagyon bejön a béta alatt.
-
pomk
őstag
válasz
vegitossj7 #374 üzenetére
-
torma1981
veterán
válasz
vegitossj7 #311 üzenetére
Még él az akció?
-
Motoxxx
tag
válasz
vegitossj7 #311 üzenetére
Köszi én is vettem egy dlc t és beta kulcs begyüjtve. Thx.
-
k-adi
nagyúr
válasz
vegitossj7 #266 üzenetére
Az új GR-t ne is mondd... na meg a For Honor... mindkettőben nagy potenciál van, ebben a Divisionban is.... remélem nem krják el.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
vegitossj7 #235 üzenetére
Ubisoftot ismerve szerintem nem is annyira baj, hogy nem néz ki annyira brutál jól a játék, mert úgyse optimalizálnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Nintendo Switch Pro Controller (16000 Ft / db)
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest