- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
Szerver leállás 38 perc múlva!
-
duvi
nagyúr
válasz
Kup-Lung #17453 üzenetére
Gyere fel a Ph Division Discordra. Ott mindig találsz társakat.
-
duvi
nagyúr
Szerintem menni fog ez egyedül is. Elsőre kicsit váratlanul értek a korlátozások (idő+terület) mert lendületből beleugrottam mint a "domb királya"
Következő nekifutásra szép sorban végigmegyek a szamárlétrán. Az alap napival kezdek és onnan haladok felfelé a heti maxig.
-
duvi
nagyúr
- A Safe Housekben felvett 3 intelgyűjtő küldikért 163-as sárga fixen (többségében nekem fegyvert adott). Menet közben feltűnően sok kéket és lilát dobálnak az ellenfelek, amik legalább craftingra jók lesznek.
- A napik mind PC-t adnak, csak a mennyiség változik: 15-20-25
A hetiknél 40-50 PC-t + weapon skint + a nehezebbek adnak set itemeket ( a típusuk nem látszik). Pl. most kesztyű és térvédő van -
duvi
nagyúr
válasz
Dani79 #17426 üzenetére
Sajna az időre nem emlékszem
A területkorlátozás volt gond, mivel állandó távolságot kell tartani a sok lángszórótól. Természetesen robbanó lőszerrel kell menni, de még így is behaltam egyedül. DZ-hez még nem tudom viszonyítani, mivel a jelenlegi szinten még nem próbáltam.
-
duvi
nagyúr
Mielőtt valaki nekiállna a legnehezebb heti küldetésnek!
40 intel kell az elindításához + időre megy + a területről nem lehet kimenni, mert timer indul + halál esetén azonnal bukta a küldetés és a kifizetett 40 intel! 6db 32-es elit lángszórós boss az ellenfél. Érdemes partyval menni... Az utolsónál haltam és buktam az egészet. -
duvi
nagyúr
válasz
H4rt1g4n #17419 üzenetére
- Egyelőre a napikat tolom az intelekért. Ezekhez nincs és nem is kell matchmaking. A 31-es elit groupok nem ellenfelek. Ami viszont érdekes, hogy ha egy safe houseban megcsinálom a három napi küldit és leadom, akkor újra beadja őket. Próbaképp végigtoltam másodszorra is. Ugyanúgy megadta a 163-as sárga rewardot (mindkétszer fegyver volt) és az inteleket is. Feltételezem, hogy ez bug lehet, mivel így nincs értelme a többi SH-t végiglátogatni a küldetésekért. Másrészt így annyi intelt farmolunk össze amennyit csak akarunk (vagy enged a max limit).
- Az aktuális intel mennyiségünket a crafting materialoknál láthatjuk. Mondjuk ezt betehették volna egyből az áttekintő oldalra, hogy ne kelljen tallózni: -
duvi
nagyúr
válasz
makaveli666 #17228 üzenetére
+(#17241) FaTHI
Gyertek fel Discordra. Ott könnyen találtok társakat DZ-re, vagy PvE-re. Itt a link hozzá. -
duvi
nagyúr
válasz
birorichard #16257 üzenetére
Ne csak a bejáratoknál nézd a kínálatot, hanem a benti vendoroknál is (főleg DZ3-tól felfelé) a Safe Houseban.
-
duvi
nagyúr
válasz
kovimester #16125 üzenetére
Firearms pontok növelik az összes fegyver sebzését. Másrészt újrakalibrálással feltehetsz plusz rohampuska sebzést a cuccaidra. Ez utóbbit csak akkor javaslom, ha szereted a shotis játékstílust és hosszútávra tervezel vele.
-
duvi
nagyúr
válasz
kovimester #15975 üzenetére
Akkor is ezt fogod ismételgetni, ha véletlenül perma bannt kap, mert egy túlbuzgó ügyintézőhöz kerül a jelentésed
RECSKA senkinek nem ártott és nem élt vissza a lehetőségekkel.Sőt! Sokszor felajánlotta a segítségét a kezdő játékosoknak. Reméljük, hogy nem lesz maradandó következménye a jelentésednek!
-
duvi
nagyúr
válasz
[hun] warhea #15952 üzenetére
Mi is köszönjük a játékot!
Nagyon jól sikerült az este. DZ is nagyon jó volt, főleg amikor hátbatámadt az a társaság és szépen kifektettük őket
-
duvi
nagyúr
válasz
Raulblanco #15772 üzenetére
Persze csak ha már rugók. Nem egyszer kempeltek/nek SH kijáratot norál agentek. Kilépsz és mire megkapnád az irányítást, már fekszel.
-
duvi
nagyúr
válasz
american man #15555 üzenetére
Igen, max 1000 Pc lehet nálunk.
-
duvi
nagyúr
válasz
vegitossj7 #14949 üzenetére
Köszi a jó hírt!
-
duvi
nagyúr
-
duvi
nagyúr
válasz
Anonymus23 #14558 üzenetére
Ha jól látom NV tulaj vagy, ezért az ingyenes Shadowplayt ajánlanám neked.
-
duvi
nagyúr
válasz
[hun] warhea #14538 üzenetére
Ja ok. Úgy értettem, hogy megszerezni. Akkor (#14534) cain69 részletesebben válaszolt. Elvileg benne vagyok, de meglátom, hogy hánytól tudok feljönni... Ha csak későn, akkor a szokásos kommunikációs probléma.
(#14536) orichalcos
Sorry! Azt hittem, hogy csak én nem találkoztam minddel. -
duvi
nagyúr
válasz
[hun] warhea #14533 üzenetére
Van egy pár
Ezek egy része craftolható vagy vásárolható.
- Caduceus
- Historian
- Damascus
- Pakhan
- Liberator
- Warlord
- Valkyria
- Midas
- Medved
- Defiler
- Cassidy -
duvi
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #14099 üzenetére
Mi is hasonló szituba futottunk bele. Látjuk, hogy metróból fut ki egy gyerek, nyomában három rugó. Gyorsan ráfordulunk a rugókra és elkezdjük lőni őket. Erre a "menekülő" gyerek szépen hátbalőtt minket. Mint utóbb kiderült, egy csapat voltak. Ő volt a csali, ezért nem figyeltünk rá. Piszkos, de okos húzás volt.
-
duvi
nagyúr
válasz
Htibimor #13944 üzenetére
Magát a Division techet nem lehet felkonvertálni (zöld -> kék -> sárga), csak crafting alapanyaggá alakítani. Válaszd ki, hogy miből van kevés anyagod (vagy miből kell sok) és azzá alakítsd át. Ezután már normál komponens lesz belőle amit zöld és kék esetén még felkonvertálhatsz.
-
duvi
nagyúr
"normál Falcon matchmakinget nem lehetett találni, csak cheesinget"
Pillanatok alatt lehet Falcon partyt találni, ha beírjuk a topikba. Pl. [hun] warhea fel is ajánlotta, hogy bárkit szívesen bevisz hard Falconra. Tegnapelőtt én futottam vele 2 Falcont, Ph játékosokkal. Mindkettő szépen lement, pedig a másodiknál belagoltunk. -
duvi
nagyúr
válasz
storm3 #13918 üzenetére
"Minek játsszon bárki is legitként,ha a csalók sem kapnak semmit."
Egy szóval se mondtam, hogy ne büntessék meg a csalókat. Én már rég kiosztottam volna egy zsákra való perma bannt (lásd Blizzard). Mégis, amikor bejelentették a szankcionálást, felháborodott a játékosközösség, hogy mégis mit képzelnekEzek szerint még sincs rá igény. Részemről ennyi.
-
duvi
nagyúr
válasz
Anonymus23 #13884 üzenetére
"Megnéztem a hozzászólásokat, 2 elküldte melegebb éghajlatra, a többi meg kérdezte, hogy honnan lehetne letölteni a programot."
És utána meg sírnak, hogy szar a játék. Már sportot űznek abból, hogy minél több csalási lehetőséget találjanak/posztoljanak a Divisionél. Erre bezzeg van energiájuk. Minek játszanak az ilyen eberek?
(#13894) Fényvadász
"Én inkább ha van egy kis szabadidőm össze ülök azzal a pár emberrel akikkel szoktam és élvezem a játékot."
Abszolúte egyetértek -
duvi
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #13062 üzenetére
Grat! Holnap első dolgod legyen lottót venni!
-
duvi
nagyúr
válasz
ForRedGlory #12957 üzenetére
Spéci DZ blue printekhez kell craftolásnál. Ezeket nem lehet felkonvertálni, ezért csak az arany jó direkt craftoláshoz. A zöld és kék Div Techből normál crafting nyersanyagokat lehet gyártani.
-
duvi
nagyúr
válasz
Hunt3r22 #12947 üzenetére
Véletlenül nem a Lincoln alagútnál jött elő ez a pálya alá esés? Annál a résznél, amikor rakétával berobbantják a lenti garázs ajtaját? Ilyenkor az emeleti teraszon szoktunk elhelyezkedni. Az ajtóhoz legközelebbi fedezéknél szokott előfordulni ez a probléma. Ha a terasz közepén vagy a másik szélére állunk be, akkor ott nem szokott gond lenni. Tudom, hogy nem ez a megoldás, de amíg javítják, ezzel kivédhető.
(#12951) kyd
Emeleten a Technikai szárnyban a van az újrakalibráló állomás. A laptoptól bara, a HE blue print vendor mellett. -
duvi
nagyúr
válasz
kovimester #12923 üzenetére
Igen, PvE-ben kimondottan hasznos talent
-
duvi
nagyúr
válasz
Anonymus23 #12837 üzenetére
Kb. 20 próbálkozás után jött össze ez az AK: 11,8K sebzés+brutál+halálos+ragadozó kombó. Én nem szeretem a közelharcot, ezért választottam az AK+sniper (felváltva: sárga M44 és lila FW M1A) párost. Vectorból még nem sikerült értelmeset gyártani, másrészt nagyon kicsi a hatótávolsága. MP5 bp-et még nem vettem meg, de lehet hogy kipróbálom és nagyobb szerencsém lesz vele, mint a Vectorral. A lőszertartalék miatt úgyis minden fegyverből hordok magammal egy felszerelt verziót
-
duvi
nagyúr
válasz
marilllyo #12750 üzenetére
- Biztos, hogy beragadt? Emlékszem, hogy a vége felé nekem is volt pár "szekrényes" problémám, de kiderült, hogy van egy időrendi sorrend. Amikor megcsináltam egy másikat, akkor beadta ezeket is. Tedd félre ezeket a beragadt küldetéseket és csináld meg a többit. Elvileg a végén ezeket is le tudod adni.
- Ha mégse működne a leírtak alapján, akkor csatlakozz be egy másik játékoshoz, akinek még hiányzik a küldi. -
duvi
nagyúr
válasz
Harlond #12204 üzenetére
Minden héten kedden, 9-től 12-ig szerverkarbantartás van. Lehet, hogy ez téged nem érdekel, de minden online játéknál szükség van erre. Ettől eltekintve nem szokott gond lenni a csatlakozással. Ha a keddi napon kívül is fennáll ez a probléma, akkor a hiba máshol (nálad, szolgáltatódnál...) keresendő.
-
duvi
nagyúr
-
duvi
nagyúr
Egy friss cikk Orictól, témába vágó tartalommal a dobogó harmadik helyezettje miatt
"Steam - Ezek voltak az első negyedév legsikeresebb új játékai" -
duvi
nagyúr
válasz
Garsza #11593 üzenetére
DZ 1-4-ig DZ creditért bevásárolhatsz, mivel ebből bőven van. DZ 5-6-ben már nagyon gondold meg, mivel itt PC-ért lehet csak vásárolni. Másrészt vásárlás előtt nézd meg, hogy mennyi gold Div. teched van. Harmadsorban lehet, hogy jobban jársz, ha megvárod a 12-i patchet, mivel sok DZ receptről leveszik a Div tech követelményt és bekerülnek új, jobb receptek!
-
-
duvi
nagyúr
válasz
velizare #11529 üzenetére
"a rogue level magától nem jut el manhuntig. az élvezet nem ez, hanem amikor a komplett zóna rád vadászik."
Jelenesetben ez a kettő szorosan összefügg egymással. Ha valaki nem élvezné a másik hátba lövését, akkor nem is tenné meg. Nem állt szándékomban morális vitát indítani és tudom, hogy mindenkinek mások az erkölcsi normái, csak néha nehezebben tudom túltenni magam az említett incidenseken. Ettől függetlenül még mindig nagyon jó játéknak tartom a Divisiont és biztos, hogy meg fogom duplázni a jelenlegi 180+ játékórámat -
duvi
nagyúr
válasz
VirDan #11505 üzenetére
Mindamellett, hogy elismerem a srác technikai tudását, ős is gondolkodás nélkül hátba lövi az NPC-vel harcoló játékosokat. Tudom, aki bemegy DZ-be, az aláírta a "beleegyező nyilatkozatot"... Ettől függetlenül elég frusztráló ez a lehetőség, mivel itt nem a tudásról van szó, hanem az emberi természetről. Van aki élvezi ezeket a pillanatokat és van akit kimondottan taszít a gondolat is. Ha jól sejtem elég sokakat (engem is) zavar a jelenlegi DZ koncepció ezen része. Lehet, hogy sokaknak megoldás lenne, egy külön PvE DZ, keményebb NPC-kel, vagy legalább visszaállíthatnák az eredeti (keményebb) büntetésszintet a rugóknak . Ezekkel a megoldásokkal rengeteg játékost megtarthatnának ubiék.
-
duvi
nagyúr
válasz
ScomComputer #11295 üzenetére
Firearms pontok növelésével.
-
duvi
nagyúr
válasz
Anonymus23 #11194 üzenetére
DZ-ben nyom egy kilépést a játékból, akkor elindul egy timer. Ha jól emlékszem, 15 másodpercig nem szabad semmit csinálni és akkor kilépteti a program. Egyszer DZ6-ban én is így "szöktem meg" két 31-es NPC group elől.
(#11196) marilllyo
Az egyik fél mindenképpen veszít XP-t, pénzt és kulcsot (mondjuk az utóbbi kettő nem nagy ügy) ezért haverral oda-vissza lelövöldözni egymást nem túl értelmes dolog. Elvileg a rugó kill többet ad, mint amit rendes ügynökként elbuksz, de aki ezen nekiáll matekozni az meg is érdemli -
duvi
nagyúr
válasz
venomka1 #11113 üzenetére
- Te tényleg csak write only módban használod a topikot?
- A sok "baromság" mellett, vannak kimondottan crit ch és dmg módosítók is. A karakterlapodat megnyitva láthatod a teljes statisztikádat (többek között a crit értékeket is).
- Dps karakternek főleg a firearms és helat értékeket érdemes feltolni. Tankoknak leginkább a healt és elektronik az ajánlott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest