- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
Gameworks cuccokkal egy a lényeg, ki kell őket kapcsolni, vagyis nem szabad őket bekapcsolni!
Én azért örültem volna ha ezt a grafikát, és fizikát kapjuk....
4K Video Game Trailer
Amikor szétlövi a festékes dobozt... -
daveoff
veterán
válasz
NomadND1 #5955 üzenetére
Nem hasra ütésből dolgoznak, egyelőre 200db goldot kapnak, ennyit lehetett előrendelni, de lehet, hogy több érkezik, ez csak megjelenéskor derül ki, akkor majd megnyitják megint a rendelést. A 200 az tuti, szóval aki le tudta adni a rendelést, az megkapja. Pont azon vannak, hogy aki leadta a rendelést, az biztosan kapjon is belőle.
-
daveoff
veterán
Kapsz! Addig volt előrendelést, ami nem telt be a keret, tök mindegy, hogy házhoz szállítás, vagy személyes átvétel, akinek sikerült leadni a rendelést, az kapni fog. Mit nem lehet ezen érteni....
(#5542) grHawk: Az igaz, hogy ebben nincs nagy tapasztalatom, mert általában digitálisan veszem a játékokat, 576-tól ez az első rendelésem, én így értelmeztem a dolgot. Hogy átvágnak, azt nem számoltam bele....
-
daveoff
veterán
válasz
Sebestyen01 #5488 üzenetére
ennyi...
-
daveoff
veterán
válasz
Nemoka1987 #5479 üzenetére
bétában 1 mission-nel 2 upgrade-et oldottál fel, ezek alapján szárnyanként 5 mission, de ez eddig is sejthető volt.akkor lehet nem is így volt, már nem emlékszem, régen vót....
-
daveoff
veterán
válasz
velizare #5224 üzenetére
tényleg van egy háztető, amit csak egy létráról lehet megközelíteni, állandóan ott kempeltek manhuntnál a rogok, ráadásul egy köpésre van a checkpoint. sokan azt csinálták ott kötekedtek, és felmásztak oda egyből...
nekem is sokszor volt, amit cris mondd, együtt is jártunk így, megy a nagy harc a rogokkal, vagy rogként, aztán egyszer csak hátba ver két bézbóz ütős mpc...
-
daveoff
veterán
válasz
Sebestyen01 #5186 üzenetére
Úgy készülj, hogy a véglegesben én még több izgalmat szeretnék, ha érted mire gondolok....
Az viszont nagyon idegesítő volt, hogy nekem a rouge agentek bebugoltak, és se halálfejet, se visszaszámlálást nem láttam, így azért nehéz volt megállapítani kire lőhetek, és kire nem, kommunikáció nélkül nehéz lett volna így...
-
daveoff
veterán
Nem, a videón nem egy csaló látható, hanem egy igazán tökös játékos, és nagyon jól csinálta, amit csinált. A véglegesben remélem nem lesz ilyen "idilli" a hangulat, mint itt a bétában, a DZ-t az ilyen harcok teszik majd izgalmassá, és tartóssá, mint amit a videón láttunk. Engem is az pörgetett fel igazán, amik rougeket üldöztünk, vagy mi is azok lettünk, ez adja meg a lelkét a játékat, nem a botok aprítása....
-
-
daveoff
veterán
4-en kemény, próbáljátok ki! mondjuk én voltam egyedül tapasztalt a játékban, többiek akkor kezdték, mondom nyomjuk hardon, gyorsabban fejlődtök meg jobb cuccok esnek. hát így durva volt, meg rohantak előre, nem értették a játékot, nagyjából ketten hoztuk le az egészet az egyik sráccal, ő kicsit okosabban játszott.
-
daveoff
veterán
Kórházas küldetést még délután mi is lazán megcsináltuk hardon, 2 fórumtárssal, viszonylag könnyedén lenyomtuk. Aztán este nekiálltunk haverokkal 4-en, és brutál durva volt, sokkal keményebb, mint elsőre, nem is értettem. Végül ketten úgy felidegelték magukat, hogy ki is léptek, aztán ketten fejeztük be. Meghaltam többször is, pedig már elég jó cuccaim vannak...
(#4899) Sebestyen01: 1 tár egy NPC? Nekem másodszorra hardon 2-3 tár fejre, és akkor talán meghalt, 3500dps-es fegyverrel...
Nem lehet, hogy attól függően állítja az NPC-ket, hogy a játékosok milyen szintűek, milyen cuccaik vannak?
-
daveoff
veterán
Jó lesz ez, 4,5 óra bele is ment, mint a huzat....
Játék hibátlanul fut, mondjuk gépem is megvan hozzá, de a FHD Ultra-hoz kell a 980Ti. Bugokkal sem találkoztam, meg laggal se , semmi ilyesmi. Jó játék lesz ez, hihetetlen részletes minden, csak legyen benne tartalom...
-
daveoff
veterán
Ebben a cikkben azt írják, hogy SP-ben minden platformon benne van az összes ruha pack. Szóval a Gold Edition-al mindent megkapunk.
Key The Division Season Pass Details Arrive
Separately, we now have confirmation that the gear sets and clothing previously billed as pre-ordered exclusives for specific retailers in North America and Europe are also included in The Division Season Pass
-
daveoff
veterán
válasz
logaritmus #4458 üzenetére
sokra megy vele, hagyjuk már...
-
daveoff
veterán
-
daveoff
veterán
Nekem FHD maxon nem volt elég a 980Ti, többször benézett 40-50fps köré, nem sokszor, inkább csak éjszaka, de elég zavaró volt, azért írtam, amit írtam.
Persze ez ugye csak a béta volt, azért bizakodom, hogy a véglegesben elég lesz FHD-ra a 980Ti, 1440-en biztos, hogy kompromisszumot kell vállalnod vele.
-
daveoff
veterán
válasz
ScomComputer #4391 üzenetére
19-21.-éig tart az open béta, péntek-szombat-vasárnap, előtöltés holnaptól, ahogy előttem írták...
-
daveoff
veterán
válasz
vegitossj7 #4302 üzenetére
Nem, ez a játék topikja, nem a közösségé.
-
daveoff
veterán
válasz
Ditoo0225 #4278 üzenetére
Igen ez tiszta, mi már az igény hiányáról diskuráltunk.
Nem gondolom, hogy egy szoba lenne, de pont ezt mondtam, hogy a legtöbb embernek van TS-e, most akkor minek menne fel a csapatával egy másik szerverre egy külön szobába. Ha annyira aktív, és összetartó magyar Division közösség alakul ki, akkor ok, de különben én nem sok értelmét látom.
-
daveoff
veterán
válasz
westlake #4274 üzenetére
Megvan a saját közösségem, akikkel évek óta együtt játszok, meg már az is megvan kivel fogom a Divisiont játszani, van saját TS-ünk, ahol fogunk dumálni játék közben, és nem itt a fórumon fogjuk megbeszélni mikor játszunk. Minek mennék fel máshova beszélgetni játék közben olyanokkal, akikkel nem játszok? Egy nagy káosz lenne az a TS, ahol nem lehetne normálisan kommunikálni. De mindegy is, mert látom nem igazán ment át az előző mondandóm, gondolom ez sem fog...
De ha van rá igény(látszik mekkora az igény), akkor csináljátok nyugodtan, nem azt mondtam, hogy ne, de engem nem érdekel.
-
daveoff
veterán
Na rászántam magam én is, és előrendeltem, addig úgyis megjön a februári fizu.
Nem hiszem, hogy kedvenc játék lesz, de azért haverokkal együtt(vagy esetleg innen valakikkel) csak leköt majd. Konzolok Szervizéből rendeltem meg, a GOLD-ba egyelőre nem merek belevágni, ha tetszik majd megveszem az SP-t utólag, na meg nekem kell az a tűzoltóruha, ha már egyszer az vagyok...
Játékoslistára beírtam magam.
-
daveoff
veterán
Lehet felrakni YT-ra videót a bétából?
-
daveoff
veterán
válasz
torma1981 #1057 üzenetére
Borderlands-szel sem játszottam, egyikkel sem, de mindegy. Így hogy ez "RPG", ezzel sem fogok, az már biztos. Én eddig nem voltam tisztában vele, hogy ez RPG, hogy ilyen lesz. De így már egyáltalán nem érdekel, de a bétát azért kipróbálom, ha már egyszer ott a könyvtáramban.
-
daveoff
veterán
Elnézve a videókat, a grafikát sikerült addig butítani, hogy már rendesen fosul néz ki a játék, ahhoz képest mire számítottunk, legalábbis konzolon. Talán PC-n jobb lesz, de sok jóra nem számítok. Egyedül a grafika miatt érdekelt volna, mert maga a játék szerintem elég béna a gameplayek alapján, mindegy bétát kipróbálom, aztán meglátjuk.
-
daveoff
veterán
Beváltottam, mint Cris hogy egyszerűbb legyen, ez már a rendes beta code
9C3G1KVJ2ND9
REDEEM YOUR BETA CODE -
daveoff
veterán
Én is kaptam NV-től egy béta kódot, de nekem már megvan. Aki kapja marja!
GRWD-YPLF-RCWS-XWAW-AAUT-WBLX
REDEMPTION PORTAL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- E-roller topik
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest