- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
válasz
GrouNDSkulL #29227 üzenetére
mindenki ac3-at akar
-
LÁZ
addikt
válasz
Csoffadalom #28964 üzenetére
nekem állandóan a dz másik végébe rakja a virust...
-
LÁZ
addikt
üdv, vettem egy alfa holstert, kérdés, staminára mennék, azt toljam maxra, vagy az elite damage-et pörgessem át max-os armorra inkább?
-
LÁZ
addikt
köszönöm Uram, hogy kb 10 percenként emlékeztetsz az emberi gyarlóságra /delta-mike error/, de játszanék
ps. kiváncsi leszek mennyit változik a helyzet hnap ...
-
LÁZ
addikt
válasz
Csoffadalom #27562 üzenetére
már nincs mibe belépni...
-
LÁZ
addikt
másnál is eldobja a valós backpack méretet a játék, kezd nagyon idegesitő lenni, hogy a /63 helyett már a 4. inditás után is visszaáll a /40-re....wtf
-
LÁZ
addikt
üdv, másnál sem mennek a szerverek? uplay is halott, vagy ez vmi karbantartás?
-
LÁZ
addikt
kérdés, most hogy van a dz bracket dolog, 217 vagyok azzal a gear-el, amit általában használok, a 231+ -ba dob, de az kicsit erős nekem, miképp lehet alacsonyabba rakatni magam
. változott vmi az 1.3-al ebben a tekintetben?
-
LÁZ
addikt
uncle mike hegyek
, vkinek sikerült belépni UG-ba? ott folyamatosan dobálja, vajon a vendornál van vmi értelmes lent?
-
-
LÁZ
addikt
bejelentkezés para, 10%-ig jut, aztán végtelen ciklus, másnál is?
-
LÁZ
addikt
egy pop up üzenet, hogy megkaptad a rewardot, és mehetsz a vendorhoz, de aztán jött az értesitő, mint a supply dropnál általában.
arnikusz: gs 217, de lehetett volna nagyobb is, csak elfelejtettem magamra aggatni a nagyobb cuccokat
a maszkot tudtam használni, kalibrálás után
-
LÁZ
addikt
jelentem megvolt, értesítés, ahogy a dz-ban, nem kellett hozzá vendorhoz menni
229es magnum expert/toxic
268as final measure vest
268as reclaimer mask -
LÁZ
addikt
azt lehet tudni, hogy mikortól él a season pass supply drop, vagy egyszer csak megjelenik a térképen
-
LÁZ
addikt
népszerű ez a Lone Star gúnya, eddig a napi célpontok közül 5/6 a találati arány, a létező összes zöld ennek volt különböző permutációja....so lovely...
-
LÁZ
addikt
nálam is 297ből lett 251,
szóval kérdés, 229es fegyver tervrajz gondolom még nincs sehol sem, vajon jobb talentekkel lenne e értelme /jobb lehet e/ a 204es g36 bp megvételének, a mostani 229es 11.3k alapra nerfelve destructive/brutal-al
-
LÁZ
addikt
kérdés, hátha vki tudja: ha szeretnék vmit esetleg előrendelni a uplay shopból, akkor azonnal terhelik vajon a szlámat, vagy csak a megjelenés napján?
ps. már irtam nekik, csak hátha tudja vki
-
LÁZ
addikt
van vmi hivatalos info arról, hogy a térkép bug-ot mikor fogják javitani?
-
LÁZ
addikt
kérdés, ha otthagyom vhol a karaktert missön közben, mert dolgom van, akkor azt vettem észre, hogy viszonylag rövid idő után kivág a menübe, gondolom másnál is ez lehet
, de nem szimpi
-
-
LÁZ
addikt
az létezhet, hogy kalibráltam egy mellényt, firearms-ról staminára, le is kalibrálta, ok, utána nézem ugyanazt a mellényt, és full más van kalibrálva rajta
, úgyhogy kuka. volt már másnál is? kezd egyre viccesebb lenni a játék ezzel az új peccsel. a felszinen már nem is tudok mozogni, mert a map azóta is szar.
-
LÁZ
addikt
pár óra játék után térkép bug welcome back
, nem hiszem el, hogy senkinek sem tűnt fel, hogy hazavágja az egész térképet a peccs...
-
LÁZ
addikt
nah, 3 hét után /vga hiány/ újra tolnám, erre bugos a map, egyszer mutatja, egyszer nem, másnál is előjött, vagy kiválasztott vagyok
-
LÁZ
addikt
válasz
Anonymus23 #19071 üzenetére
igényelsz egy 20%-os kupont, amit elküldenek email-ben, és arra használod fel, amire akarod
, vásárláskor úgy is mutatja, mennyi lenne a végösszeg
-
LÁZ
addikt
másnál is érdekes a tárkapacitás? tegnap még 1120 fért a vektorba, ma meg már csak 875, wtf
-
LÁZ
addikt
válasz
LLKobe #17986 üzenetére
nem mentek a dark zone-ba,/csak a napi/heti missönöket toljátok, most már elég jó lett a sztori utáni pve is/ de ott is változó, én pl 80 vagyok, leginkább egyedül bóklásztam, és max ha 5 csalóval futottam össze, más meg minden sarkon találkozik 1-el.
De azért érdemes benézni, pláne ha már 2en vagytok, könnyebb is lehet.
-
LÁZ
addikt
válasz
bendeguz76 #17925 üzenetére
logitech g700s, a sidewinder x8-at cseréltem le, bár azzal maximálisan meg voltam elégedve, de szerettem volna másikat is kipróbálni, pár hónapja használom, szintén meg vagyok vele elégedve. igaz nálam fontos volt, hogy wireless legyen, de lehet kábellel is használni
-
LÁZ
addikt
LOL, a napi likvidálandók közül Diaz semmit sem dobott
-
LÁZ
addikt
napi anomália, tegnap 161-201es dz-be voltam beosztva 186gs-el, azóta nálam semmi sem változott sehol sem, erre most mennék, és 201+
-
LÁZ
addikt
vajon abban mi a jó, hogy ha valaki előbb ér a drophoz, és felszedi, aztán a parasztok látják, hogy nem ők az elsők, és szó nélkül hátbalövik az embert.....
várom mán azt a peccset a pve tartalom miatt, kicsit sok lett a dz-s suttyókból..
-
LÁZ
addikt
na az elég vicces lenne
...itt is jelezték páran
ps. akkor addig megyek vissza a kőkorszakba
-
LÁZ
addikt
másnál megyen a játék, nálam uncle mike van már kb 10 perce
-
LÁZ
addikt
Másik kérdés, ha kilépek dz-ből ládát üriteni, és utána visszamegyek, akkor ugyanabba a session-be kerülök vissza, vagy csak logout-nál vált szervert?
Tegnap este kb 2en voltunk az egész dz-ben egy horvát sráccal, nem tudtam, hogy kimenjek vagy sem.
-
LÁZ
addikt
válasz
hitvanyalak #16938 üzenetére
azt vágom, de akkor csak dark zone-os material-t lehet belőlük gyártani, másmilyet nem? eddig nem sokra volt használva, gondolom ezért van ennyim, kékből is vagy 200, aranyból meg 38.
-
LÁZ
addikt
a zöld division tech-el tudok vmit kezdeni, van vagy 350 belőle
-
LÁZ
addikt
van vmennyi gear score limit is, lehet azért nem látod.
ami a változtatásokat/tartalmat illeti, nem vagyok egy dz huszár, de vhogy összejött 74.5 szint, mert jobbhijján odajár az ember/igaz értelmes még nem esett/, leginkább egyedül, nincs bajom ha brigád, de egyedül jobban szeretek bóklászni.
Én pl örülnék, ha pve-nél lennének kint is random supply droppok pl városrészenként erősebb mobokkal, vagy portyázó brigádok, ahogy többen mondták. Vagy random ládák, amiket pl jeladóval lehetne megtalálni, sajnos ahhoz elég nagy a térkép/terület dz-n kivüli része, hogy parlagon legyen.
-
LÁZ
addikt
electronics farmra mi a legoptimálisabb megoldás vajon?
1.scavenging/nomad cuccban/ és 1 kör a térképen
2.sok pénz és modokat venni, aztán szétbontani
3. farmolni vmi neves gonoszt, aztán biztos dob arany modot, amilyen szar a loot -
LÁZ
addikt
úgy szeretem, mikor random playerek a rouge-á válás rögös útján kizárólag csak hátba tudják lőni az embert, szemből valahogy ilyen sosem történik...
-
LÁZ
addikt
válasz
vegitossj7 #15157 üzenetére
na az lenne az igazán szép...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest