- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
A PC-s tábor egy szeletet már kapott belőle a 3.5 -ben, de vannak más dolgok is és a konzolosokra is gondolni kell.
Live Season Challenges Ep. 5.
-
myckey
veterán
Tölthető a Frissítés.
Itt 7.16 GB
#3136 Anonymus23
Lázadók csatlakozása nem "bug".
Pl. A Guns for Hire segítségkérés során akik megérkeznek, azok mennek tovább a játékossal ha van hely.
-
myckey
veterán
MA érkezik a 4.0 Frissítés PC re
Konzolra a holnapi nap folyamán.
Lesz majd patch notes is, mint mindig.
-
myckey
veterán
válasz
Anonymus23 #3122 üzenetére
Híreket osztom meg, és segítek.
Mást nem csinálok itt, bocsánatot kérek érte.Most mivel védtem a játékot elvakultan?
Leírtam hogy nem leszel elpusztíthatatlan,Hogy nem tudni mivel foglalkoztak,Hogy nem csak összeollózás .
Ez elvakultság? Mi a probléma?
Az hogy nem állok be a sorba, helyeselni a demagóg agymenésekre?
Mutass rá , hogy manapság mit írok, ami elvakult hívővé tesz.Nagy kár volt energiát fektetnem ebbe az egész topicba.
Nagyon nagy hiba. -
myckey
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #3119 üzenetére
Azért ez nem csak más játékok összeollózása.
Azt sem találtam sehol sem hivatalosan, hogy mire fordították az idejük 90% -át a fejlesztők.
Azzal meg pláne lehet vitatkozni, hogy mikor kifejleszted a képességeket, felszereléseket legyőzhetetlenné tesz. Közel sem ezért kell fejlesztgetni.
Valamiért nem érzem magam legyőzhetetlennek, HUD nélkül és legnehezebb fokozaton. -
myckey
veterán
válasz
Redneck #3109 üzenetére
Az alapot vedd meg -jóárasítva-. ( már ha úgy döntesz )
- A season pass elhanyagolható.
Narco Road DLC felejtős-xp boost felesleges ( ez nem az a játék ) -ruha és fegyver adalék sem sok vizet zavar -minibusz-korai hozzáférés a dlc hez - valamint 2 extra boss hozzá tartozó feladatokkal, jutalmakkal .
Esetleg, ha megfog a játék, majd külön megveheted in game Store ban a Fallen Ghosts -érkező- DLC-t és a Peruvian misszió plusz tartalmat.
- Egyébként a hibák nem mindenkinél jelentkeznek. De jelen vannak, csak nem általános egyetemes dolgok.
Nekem például a textúra betöltések zavaróak, helyenként. Minimálisan van pillanatnyi akadás, és akad fps dropp is.
Viszont olyan még nem volt, hogy a játszhatóságot megbuktatta volna bármikor is.Egyébként ha érdekel majd a dolog, összefoglalóban van szinte minden érdemi.
-
myckey
veterán
válasz
Redneck #3107 üzenetére
Semmi köze ennek a játéknak az "élvezhetetlen foshalmaz" kategóriához.
Bőven játszható.
- A Betak óta pedig sok dolgot javítottak, foglalkoznak a játékkal.
itt van minden ilyen jellegű érdemlegesÉrkezik a következő DLC és mellé pedig a 4.0 frissítés. ( nem én találtam ki )
Majd utána a PvP.
Nekem a V-sync off, freesyncet használok.
-
myckey
veterán
Lehetséges Új fegyverek, képességek és eszközök.
-PSG1 -BFG 50 -PDR -MDR -Íjpuska - Galil
-Harci kés, EMP gránát, Harci -Autorobbanó -Villanó Drone
- Víz alatti rejtőzés, Lőfegyverrel támadó jobb észlelése és helymeghatározása
-Robbanó lövedék és Gyorsabb tárazás
Új ellenfelek
- Mellékküldetések: Fejvadász missziók, Szabotázs, Rejtett ügynökök evakuálása, Wild Tower ( gőzöm sincs mi a fene ) .
Elméletileg ha egy csoportot teljesen végrehajtunk, lesz ráadás feladat, ami után jutalom jár. ( gondolom a 10 egyedi fegyver egyike ) -
myckey
veterán
- Új játék indítása után 30-as szinten és maximális képességekkel indulunk. Az elérhető maximum 35-ös lesz.
- Lesz 2 új nehézségi fokozat is.
- Bizonyos küldetés típusok bevégeztével kinyitható lesz egy új aktivitás, jutalomért cserébe.
- Elméletileg az új missziók próbára teszik majd a harctéri tudást és a csapat koordinálását.
- Az új frakció hozzánk hasonló módon lesz felszerelve: 4 új típusú ellenfél lesz ( jól védett és közelharcban erősebb, mesterlövész, elektronikus kütyüket hazavágó, lopakodó vadász álcázással és íjpuskával )
- 25 új fegyver, benne 6 teljesen exkluzív. ( robbanólövedékes íjpuska )
- Új képességek, de nem csak annyi lesz amennyit közöltek: Drone fejlesztések, Fizikai készségek ( víz alatt rejtőzés hosszabb ideig )
-
myckey
veterán
-
myckey
veterán
-
myckey
veterán
Elérhető Splinter Cell öltözék in gam Store.
Illetve aki rendelkezik a S. C. Blacklist programmal, az szabadon feloldhatja uplay-ben.(#3084) morfondőr
redditen 4 napja kitette már a srác
De elmondja ő is, hogy csak a képekre és szövegekre hagyatkozik, és így találgat saját kútfőre, ráadásul régebbi anyagok is amiket megtalált.
Szóval inkább nem mutattam meg.
-
myckey
veterán
válasz
xPraetoriaNx #3081 üzenetére
Betasoknak és előrendelőknek is járt más és más extra tartalom, ami érkezett.
Ezen kívül más Ubi-s játékokra alapozva is érkeztek ingyen tartalmak, már akinek megvan egyik másik.
Az érkező PvP is ingyenes lesz.
A Live Season Challenges is szabad tartalom.
A többi meg majd kiderül, idővel, ahogy érkeznek a frissítések.
(#3083) pRoject2HUN
Ubis community manager mondta, nem olyan rég.
" For now, the next big step in Ghost Recon Wildlands will be Fallen Ghosts, which is coming soon, and we will share more info on PvP after it. "
Tehát.
Előbb lesz a 4.0 update illetve következő DLC.
Majd PvP.
-
myckey
veterán
válasz
nubreed #3077 üzenetére
Igen, be lehet állítani a csatlakozást
Lobbyban kezelhető és még a játék indítás/profil betöltés kezdetén is beállítható.
Topic tetején van minden hasznos.
-
myckey
veterán
válasz
Ultrazord #3063 üzenetére
Csak ennyi van.
Story missziót+K.S. file-t, a Cartell szervezetre nagyítva követem.
Egyebeket pedig, provinciáról provinciára az egérrel.
GhostreconNetworkot szoktam még figyelni, meg In Game profil info.
Csak ez van.
(#3066) Anonymus23
Legtöbb helyen arról szólnak, hogy 3 ágazatot kell felszámolni és úgy aktiválódik az első küldetés.
De volt olyan is aki kettőt írt.Az biztos, hogy kellően bele kell nyúlni a történetbe.
-
myckey
veterán
-
myckey
veterán
Nem venném meg, annyiért.
Inkább külön az érkező Fallen Ghosts kiegészítőt.
Sajnos a Narco Road "vakvágány" a játékosok nagy részének, nem éri meg.
A további amit nyújtani tud a season pass, nélkülözhető.
( esetleg még a betasoknak és előrendelőknek járó plusz boss-küldetés ami valami, de a peruviant meg lehet venni , szintén a Store-ban ) -
myckey
veterán
Sok embernek sikerült már, és sok ilyen küldit kell még csinálni.
itt írtam a vezetéséről és sok másról is az összefoglalóban
Itt a topicban is sokszor volt már róla szó.
-
myckey
veterán
Live Season Challenges minden wildlands játékos számára elérhető, nem kell hozzá semmilyen kiadás.
A 3.0 frissítés implementálta a játékba
(#3028) bandras54
Nincs miért elnézést kérni.
-
myckey
veterán
-
myckey
veterán
-
myckey
veterán
Season 1 Week 2 Challenge Guide - WHAT WHERE AND HOW!! EASY GUIDE - Ghost Recon: Wildlands
Neki összefoglalóban is benn van a csatornája.
-
myckey
veterán
Míg nem detektálnak, vagy nem adsz parancsot, addig a csapattársak miatt nem buksz le, ( lopakodásról szólva ) jelenleg így működik.
Tüzet nyitni az ellenséges npc -re , saját maguktól nem igazán szoktam nálam az AI csapattagok, csak ha olyan helyzet alakul ki vagy én utasítgatok.
A lázadók viszont már belepiszkíthatnak az ilyen stealth missziókba, ők már kiszámíthatatlanabbak.
A "szenvedés" nekem sem ismeretlen.
-
myckey
veterán
-
myckey
veterán
válasz
Danecay #2989 üzenetére
Ez van, ha hadakozik velük az ember, nagy volumenben. A helikopteres erősítés pedig már régen rossz.
Ehhez nem feltétel az extreme fokozat, se más .
De ez elkerülhető, ha gyorsan és kevésbé feltűnő módon likvidálod az npc-ket, esetleg elbújsz. ( lázadók is jól jöhetnek, ha szorul a hurok ).
Elég sokat foglalkozom most az Unidaddal, az egyik kihívás okán.
( extreme+jelölők és más segítség kilőve, szemre-fülre és AI -ra hagyatkozom.)Így rendszeresen mozgok és tevékenykedek Unidad bázis és megfigyelő pontok környékén és még egyszer sem ment egyes szint fölé a riadó.
De csak azért, mert aránylag úgy csinálom, hogy "jó" legyen.
Van, hogy mellé mennek lövések ( 300m fölötti találat ) és a hullákat is észreveszik. Ilyenkor megy a rádió adás, figyelmeztetik egymást és a feltételezett pozíciómra kijönnek, vagy mortaroznak -már ha van ilyen- majd onnan indítanak még további keresést, de csak a helyi emberek.
Aztán ha nincs semmi, mindenki megy a dolgára. ( napszak, domborzat és távolság befolyásolja a pozíció meghatározását és magát a teljes felfedezést ).Néha még a közelembe is kerülnek, de még ezt is ki lehet javítani, nem "akad" ki egyből a detektáló, ha sikerül valahova elbújni-kúszni mászni.
Ellenben ez sem mindig jön be, ekkor teljesen felderítenek és ilyenkor jön a riadófokozat első szintje. ( A csapattagokat ha messziről rájuk küldöm hadakozni, én pedig észrevétlenül irányítok, akkor nem riadóztatnak,csak megy az adok kapok. )
Egyes fokozaton jön pár kisebb egység, -meg a jelenlévők- akik van hogy megfektetnek, de aztán csapattagok felsegítenek és kiszedjük őket, ha kell az utánuk érkező pár főt is, akik már nem hívnak további egységet. Ezt lehetőleg gyorsan, nagy feltűnés nélkül és más egységeket semmiképp sem bevonva. Fokozottan odafigyelve mindenre, ha esetleg Unidad által frekventált környezetben járok el, mert ha további pontok is bekapcsolódnak a hadakozásba, azt már nem mosom le magamról egykönnyen.
Nagyjából ez történik, ha odafigyelek.
Ahogyan játszom, oda pedig nem árt a körültekintés, máskülönben mindig halnék és nem szórakoztatna . -
myckey
veterán
-
myckey
veterán
válasz
morfondőr #2970 üzenetére
Nem is mondtad, hogy rossz a játék. Nem is gondoltam erre.
(#2971) s4hu|SyD^
A konvoj ha felrobban, nem adja meg a teljes ellátmány mennyiséget. Ez a korlátozás él.
A hiba az meg nem egy egzakt dolog, ahány gép és rendszer, annyi probléma lehet. Engem nem zavar egyelőre semmi, de fórumokon elég sok dolgot olvasok a "nagyvilágból".
(#2972) Danecay
Ez viszont nem lehet így .
Az, hogy észreveszik a hullát vagy téged, nem jelent egyből tömeges egység jelenlétet. De még detektálás sem egyből történik, azt is meg lehet akadályozni, vagyis el lehet kerülni a teljes észrevételt.
Unidadnál pedig pláne el kell jutni addig a szintig, ami "zombi áradatot" eredményez.
De ezeket le lehet rázni, vagy ha kilövöd az érkezőket és utána nem találnak, akkor leesik a riadó fokozat.
Egyes- kettes fokozat könnyedén eltüntethető, nem kell hozzá elrepülni a térkép másik végére sem.Ha nem így volna, nem tudnék játszani abban a formában, ahogy játszom, az irreális "nehézség" miatt.
-
myckey
veterán
válasz
Anonymus23 #2967 üzenetére
Soha nem néztem az XP-t a játékban, mindig ki volt kapcsolva.
A karakterszintet "gyorsan" el lehet érni, ez igaz.
Mindig próbálom kiszedni a a katonákat, vagy időben elhagyni a helyszínt.
Még a Betaban volt 4-es fokozatban a riadó, de akkor is co op ban ökörködésnél.Extremen + jelölő nélkül, nem annyira kifizetődő a tömeges ellenállás és hadakozás. Pláne, hogy szeretném a taktikusságot is 100% on tartani.
Én másképpen játszom. Így nincs tömeges unidad horda mod és xp farm sem, soha nem is lesz nálam. Más játékokra meghagyom.
De ugye, kinek, mi....(#2968) morfondőr
Leírtam már párszor, szóval ismétlem magam.
Nekem betak-ban és az open -ben sem volt olyan akadásom, ami a játékélményt rombolta volna.
Előfordul, hogy mentésnél valami nem kerek, de nagyon ritkán és a játékban abszolút nem zavar meg.
Egyébként nem csak nekem, hanem ismerősöknek sem, akikkel eddig játszottam.
Nem is ruháztam volna be a programba, ha bármiféle hátráltató jellegű hibát tapasztaltam volna.
Ami szemet szúr, az a textrúra betöltése és egy egy területen kevesebb fps. Ennyi. -
myckey
veterán
válasz
Danecay #2964 üzenetére
Végtelen Unidad zombi áradattal még nem találkoztam.
De ahogy növekedik a riadófokozat, úgy kapnak egyre több erősítést-egységet, akár támadó helikoptert.
A terület fokozata is számíthat, az npc-k és helyszínek felszereltségében.A semmire viszont nem jönnek hatásosabb, tömeges egységek, addig el kell jutni.
Ellenben ha észrevesznek, akkor mégsem voltál elég körültekintő.
Egyébként ha ( esetleg ) EMP drone nal kiiktatod a generátort, azt is detektálhatják, a robbanást ha éppen arra jár valaki.A riasztó kivétele főként azért jó, hogy ha történik valami, ne egyből az egész létesítményt verjék fel. De ettől még kommunikálnak.
Annyi biztos, hogy Unidaddal hosszú időre nem jó összeakaszkodni, mert egyre kellemetlenebb helyzetbe kerülhet az ember.
Vagy minél előbb kivonni őket a forgalomból, vagy elhagyni a terepet.
Talán még a lázadókat lehet rájuk uszítani, bár ez akkor a jobb, ha kellően nagy számú a rebellek frekventáltsága. -
myckey
veterán
A Patch Notes- ból kimaradt lényeges dolog.
A HUD, sokkal variálhatóbb lett.
-Lehet választani : Default- Light- Extreme- No HUD - Custom
-A jelölők "markers" szabadon módosíthatók
-Variálható a minimap és bekerült egy új típusú visszajelzés is.-A Sync Shot, használható jelölők nélkül is, külön kapcsolható!
-Valamint az Ansel technológia is megfelelőbben működik egyeseknél, akiknél eddig pl. crashelt tőle a játék.
-
myckey
veterán
válasz
Anonymus23 #2952 üzenetére
Tudom, azért írtam hogy adott fegyvernél.
Hátha más LMG is megtetszik majd.MÁS:
Lehet frissíteni a játékot.
6.78 GB
-
myckey
veterán
válasz
Anonymus23 #2950 üzenetére
A vertikális visszarúgást/kilengést tudod csökkenteni adott fegyveren a kiegészítőkkel, ha az zavar a legjobban, több módon is. Már ha jobban ragaszkodik az ember egy egy típushoz.
-
myckey
veterán
válasz
xPraetoriaNx #2946 üzenetére
Azon a területen használom a fegyvereket, ahol a leginkább célszerű, szeretem őket variálni.
De ez nem merül ki csak rebel ops-ban.Persze, Unidadnál nem előnyös a túlzott hadakozás, sztm nem sokan szeretik ha felkúszik a riadóztatási fokozat.
Szerencsére kartell emberei nem ilyen problémásak.
Extremen jól lőnek, de nem minden instant találat, akkor nem lenne játszható. -
myckey
veterán
válasz
xPraetoriaNx #2941 üzenetére
Eddig minden frissítéshez volt leírás.
Ez meg majd ma jön, ahogy a patch is.
(#2943)
LMG-t a védekezésnél használok pl.: Rebel Ops radio def. vagy ha nagyobb az ellenállás és tartani kell a pozíciót, esetleg fedező tüzet adok a csapatnak, ha előre küldöm őket.
Shotgun-t a zárt terekben, épületekben -akármikor ilyen szituációkban.
Az meg nincs kőbe vésve, hogy hogyan célszerű játszani, sőt. Abszolút nem kell mindig lopakodni és távolról operálni. Játékoson áll, mit gondol ki.
-
myckey
veterán
PC Title Update 3.5 coming on April 27th - 8AM UTC
Holnap frissítés.
-
myckey
veterán
Akkor nincs, ha a "markers" van kikapcsolva. A jelölők, ami mutatja a karikákat az ellenfelek fejénél és az egyéb felszedhető dolgokat.
Ekkor nem tudsz a " Q " val jelölni és szinkron lövésre utasítást adni a csapatnak.
Én így játszom extremen. Csak a felszerelés van nálam On-ra, minden más off.
(#2939) Lac-coo
Jó lenne ha működne így is, de egyelőre nem.
Marad a tűzparancs, illetve figyelni hogy mit mondanak a AI társak, mer az is számít az utasítás kiosztásánál, végeredménynél.
De kötve hiszem, hogy sokan játszanak extreme+no hud -no markers felállásban az AI -val.
-
myckey
veterán
válasz
morfondőr #2928 üzenetére
Biztos nem te vagy az egyedüli, aki másra számított.
Én nem tulajdonítok neki sokat.Unaloműzőnek megteszi.
Elolvasom a kerettörténetet amit a szezonhoz-epizódokhoz kreáltak, aztán vagy foglalkozom vele, vagy nem.
(#2929) Danecay
Automatikusan aktiválódik.
Játékban kilépsz a menübe és ott lehet követni a " Challenge" alatt az állásodat.
(#2931) xPraetoriaNx
Olyan sose lesz, hogy mindenkinek jó legyen.
Bármis is az. -
myckey
veterán
válasz
Anonymus23 #2925 üzenetére
Köszönöm hogy nem ítélsz el, én se teszem ezt
Igen, a kihívásban még semmit nem kaptál a lövöldéhez, a jövőbe viszont nem látunk.
-
myckey
veterán
válasz
Anonymus23 #2920 üzenetére
Én csak játszom a játékot, a saját nem szokványos módomon.
A karakteremet rendszeresen módosítom, ruházatát és felszerelését, valamint fegyverzetét is ( még a színét is ).
Nekem ez is plusz élmény.
De ez az egész csak felfogás kérdése.Ismételten, nem mindig érdekel a kihívás, csak a számomra megfelelő.
Jutalom pláne nem foglalkoztat. De jobban örülnék én is, ha más jellegű lenne.Természetes, hogy van akinek más az ízlése és nem elégedett a kapható "dolgokkal".
-
myckey
veterán
válasz
Anonymus23 #2918 üzenetére
Nem tudom.
Nem a jutalomért játszom, kihívásokat sem ezért teljesítem, ha egyáltalán teljesítem . -
myckey
veterán
válasz
xPraetoriaNx #2914 üzenetére
Kiváltképp, ha minimap és jelölők is Off....
Az ám a "móka és kacagás".
-
myckey
veterán
redditre betévedt az egyik Wildlands Community Manager
" For now, the next big step in Ghost Recon Wildlands will be Fallen Ghosts, which is coming soon, and we will share more info on PvP after it. "
- Ezek szerint a " Fallen Ghosts " nem is olyan sokára fog érkezni és majd ezt követően kapunk több infot a PvP -ről.
" However, the latest two Title Updates introduced some of the community features that people demanded: the ability to choose the vehicle drop-off, radio an dialogue tweaks, HUD tweaks... those were the first ones that were possible in the short-term. I know more cool things are coming in the next updates, but they are work in progress and we don't want to promise anything until we are 100% sure. "
- Remélem is hogy jönnek a frissítések, eddig jó a munka.
-
myckey
veterán
válasz
Anonymus23 #2909 üzenetére
Egy -kettő bill. használatával el lehet lenni a helikopterrel.
A kisrepülő pedig leszálláskor igényel több odafigyelést, ez valóban nehezebb.
Persze, hogy kinek mi tetszik meg mi nem, melyik játékban így meg úgy az már más, nem ide vág. De azért lehet itt sok mindent olvasni.
-
myckey
veterán
válasz
Anonymus23 #2904 üzenetére
A Little Bird helikopter egész jól irányítható.
Itt is le lett már írva a mikéntje, meg összefoglalóba is beírtam.
Gyakorolni kell és menni fog.
-
myckey
veterán
válasz
xPraetoriaNx #2889 üzenetére
Nekem is Ocoro-t ír a játékban, mint neked.
De nekem ha kell valami, megnézem az összefoglalót, biztos ami biztos alapon.
Nagyobb bajom ne legyen
-
myckey
veterán
válasz
Anonymus23 #2878 üzenetére
De gondolom ide már benéztél.
(#2867) Danecay
Én már nem is foglalkozom a HUD ezen részével, mivel ki van kapcsolva.
Megszokásból használom a vezérlőket, és rendben mennek a dolgok.
Más:
Amazon.com 35 $ Wildlands-Xbox One és PS 4
Nem tudom, jó -e EU -ba. -
myckey
veterán
Nem.
A lopakodás is csak egy lehetőség az alapfelálláson.Ez gondolkodás mód.
Aki az alaptörténetben pl. csak szinkron lövéssel azonosítja a csapatot, vagy a játékképet csak lopakodásra és rambozásra osztja fel, az bekorlátozza magát és a saját játékélményét.
Ebben az esetben, felesleges is elolvasni amit írok, úgy sincs benne ráció és irreleváns a mondandóm lényege.
(#2871) Danecay
Persze, lehetne jobb bill+egér irányítás, meg másabb járműfizika is.
De én tudok a jelenlegivel azonosulni, játszom vele és nem szokott gondot okozni, csak ritkán.
-
myckey
veterán
Első nekifutásra vállalható a Narco Road DLC!
Tetszik a magányos farkas szituáció, magunkra számíthatunk.
Nem bánom, hogy változtatni kell a játékstílusomon egy új helyzethez kell alkalmazkodni és új szálakat kell boncolgatni.
Jó, hogy már nem letolt gatyával kezdünk és hogy mozoghatunk a Santa Blanca körein belül , de azért az ellenséges kartell frakcióra figyelni kell.
Plusz pont, hogy teljesen különálló műveletbe vehetünk részt, nem toldották hozzá az alap történethez. Így nem kell boncolgatni a miérteket, hogyanokat.
Aki irtózik a járművektől-mechanikájától, azt kellemetlenül érintheti , hogy ennek szerepe van a DLC-ben.
Illetve a megváltozott szituációhoz is hozzá kell szokni, aztán ha nem tudunk hozzáállásban váltani, akkor teljesen felejtős a DLC. ( Bár ha nekem sikerült, akkor sztm másnak is összejöhet, mivel sztm nem sokan fogják fel tőlem fanatikusabban az egész koncepciót, nem merülnek el jobban az egész világban).
Nem ilyen kiegészítőt kértem volna, ha lehet választanom.
Arra jó, hogy kiszakadjunk az alapfelállás légköréből, újítsunk. ( Nekem újítóan hat, mivel én teljesen másképp haladok az alap Storyban ).
Teljesen érthető, ha van olyan, aki nem tud ezzel az egésszel azonosulni, nekik majd több marad a pénztárcában.
Akinek meg Gold kiadása van, nos az vagy telisírja a fórumokat vagy nyel egyet és próbál váltani. Ettől az alapjáték még nem lesz egy fikarcnyival sem rosszabb. -
myckey
veterán
válasz
morfondőr #2837 üzenetére
Gyakorlatilag is 19 órát adott meg a belső ember a DLC -re
Az is lehet, hogy plusz tartalmat kell letölteni.
Konzolon még 4.5 GB kellett. -
myckey
veterán
A Narco Road DLC úgy fest, különálló progresszió lesz, egy új titkos művelet, új karakter-játék indítással és módosított provinciahatárokkal.
Rejtve tevékenykedünk, mivel megvásárolható áruló ügynöknek tekintenek minket.
A különböző Bossokhoz és VIP követőkhöz megfelelő beépülés ( elvégzett feladatok ) után juthatunk el, de ezt nem csak az új járműves kihívásokkal lehet elérni, hanem story missziókkal és új mellékküldetésekkel is.
Egy kis változatosságnak megfelel, de nem ez fogja megváltani a világot, viszont eret sem kell vágni.
Nem erőszak a disznótor -
myckey
veterán
válasz
Dr_Senkihazi #2834 üzenetére
-
myckey
veterán
Aki kíváncsi az érkező DLC -re, az nézzen bele a stream-be.
Ápr. 25-től mindenki számára elérhető lesz.
-
myckey
veterán
válasz
rottenbull #2827 üzenetére
Nézz utána hogy a csapat hogyan épül fel és mi az akció lényege.
Majd te is értelmezd az egészet.A katonáskodás csak egy része az egésznek, és nem olyan korlátolt a feladatkör ahogy megírtad még fentebb.
Finito!
-
myckey
veterán
válasz
rottenbull #2825 üzenetére
Közel sem olyan kőbevésett, korlátok közé szorított a dolog.
Ez nem egy egyszerű "Special Forces" akció. Nem olyan egzakt a tevékenységi kör és az egésznek a lefolyása ahogy leírtad.
-
myckey
veterán
válasz
rottenbull #2819 üzenetére
Nem egyszerűsíthető le, szokványos katonai küldetésre és főként nem egy-egy feladatra
(#2821) s4hu|SyD^
Én nem játszok a GTA V és hasonló társaival, ( ha csak nem tudatom alatt ), mégis érdekel a dolog. De nem is ragadok le a járműves résznél a DLC -vel kapcsolatban.
Valamint nem változott a véleményem se az egész játékról. Nálam ez nem divat.
-
myckey
veterán
válasz
rottenbull #2817 üzenetére
Nem teljesen.
-
myckey
veterán
válasz
rottenbull #2813 üzenetére
Úgy, hogy nem csak a kommandírozás miatt küldték el őket. Voltak mint hal a vízben, míg nem aktiválták őket. Nem véletlen nem is kapnak támogatást és kell mindent össze kukázni.
Az hogy be kell szervezkedni a kartell bandákba, bele illik a történetbe. Volt egy másik ügynök is, aki túl mélyre is ásta magát, de ez benne van a kingslayer file-ban..........
A direkt versenyzés meg úgy fest, lehetőség lesz, nem muszáj. ( ami szintén bele illik a bandák életvitelébe ) Mellette pedig van más is a tartalomban.
De egyelőre semmi teljesen Hiteles dolog!Egyébként meg egy DLC, aztán akinek nem jön be a plusz tartalom, hogy ebben pedig járműves dolgok is lesznek, ( attól még nem lesz Crew ) na az nem veszi meg. Lapoz tovább. Nem kell hogy mindenkinek megfeleljen.
Én meg, aki a Gold kiadást vette meg, örülök a további tartalmaknak, ha már kifizettem a pénzemet. Nem bánom, ha más oldalról is megközelítik az egészet.
Inkább így cselekedek, mint elsírjam magam olyan dolog miatt, ami miatt teljesen felesleges. -
myckey
veterán
-
myckey
veterán
Közel 90 órával, még hátra van 13 terület ahol semmit nem csináltam....10 még teljesen "sötét".
21% a gyűjthető tartalom és 18% a Stoy ....
Persze az extreme+hud és jelölő teljes hiánya azért nem könnyíti meg a dolgokat, és a játékfelfogásom sem.
De ez a szép az egészben. Lehet így is. -
myckey
veterán
Tölthető a frissítés.
6.54 GB -
myckey
veterán
válasz
VincentVG #2792 üzenetére
Ez már nagyon erőltetett.
80 óra alatt egyszer nem volt még olyan akadásom, ami hazavágta volna a játékélményt, játszhatóságot....
Ráadásul AMD -vel.( Bár érdekes módon, zárt és nyílt Beta -val is vígan elvoltam 40+ órát )
Igen, FPS leesik, de az is inkább az izzasztóbb területeken.
Egyedül a textúra betöltésekbe tudok belekötni, az nem mindig korrekt. -
myckey
veterán
válasz
xPraetoriaNx #2788 üzenetére
Marad a helikopter elforgatása.
Más:
[PC only] Maintenance on Apr. 14th @2pm UTC
Aztán jön a patch.
-
myckey
veterán
A PC verzió Pénteken érkezik. 6.5 GB lesz.
1. Season One: The Rise and Fall of Unidad
Április 18 -tól Május 26 -ig tart. ( 6 hét )
-
myckey
veterán
-
myckey
veterán
Talán mást is érdekel, hogy miként alkották meg a környezetet, és mi munkát fektettek a Design-ba.
Nem piskóta.....
Artstation Ghost Recon Wildlands
-Katt a képekre, és lesz belőle sok másik -
'Ghost Recon Wildlands': Terrain Tools and Technology
Egy órás bemutató. GDC -17.
A videó bemutató-PowerPoint változata, szöveges magyarázatokkal
Más
A 3.0 patch PC -re : The PC update will happen on April 14th @8am UTC.
De majd infoznak még róla.... -
myckey
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #2767 üzenetére
Nincs ezzel semmi baj.
Én pl. nagyon is szeretek járművel ide oda közlekedni, alig gyorsutazok.Valamint a bandát azt elküldték letolt gatyával Bolíviába, tehát a beépülés simán benne van a pakliban! A kartell hálózat felszámolásába belefér. Mivel addig is tevékenykedtek, míg össze nem szedte őket a CIA picsa....csak éppen akkor indult be a Kingslayer hadművelet.
Úgy fest, hogy:
-Kapunk egy fő Bosst a szállítmányozási szárnyhoz, kinek lesz 3 csatlósa.
-A 3 boss-nak bandáik lesznek eltérő jellemvonásokkal: Kamikazes, Jinetes Locos, Death Riders-Több mint 15 Story küldetés lesz elérhető.
-Valamint 4 új típust kapunk a mellékküldetésekből.
-Illetve lesznek versenyek is, ezek által pedig az elismerést és a hírnevet tudjuk duzzasztani. Így is közelebb kerülhetünk a bandavezérekhez.
-Kapunk akrobatikus repülést, Izomautókat, Choppert és Monstertruckot.
-Lesz 4 további öltözék és 9 lőfegyver is.Mindez Április 18-án! ( Standard és Deluxe kiadásosok 25-től beszerezhetik ezen tartalmakat )
-Mindezt megelőzi egy Frissítés ! Április 14-én PC re. ( 12-én konzolokra )
Ebben bevezetésre kerül a szezonális kihívásrendszer és új jutalmak.
-Az első szezon neve: The Rise and Fall of Unidad. Itt Unidados műveletek lesznek célkitűzésként.
-A kihívások az első szezonban, minden kedden frissülnek, egészen 6 héten át. Itt a játékosok 3 egyedi jutalmat érhetnek el, hetente.Ennyi, egyelőre.
Összefoglalót meg majd akkor frissítem, ha jön a hivatalos közlés, addig nem. -
myckey
veterán
válasz
Lac-coo #2761 üzenetére
Nekem soha nem volt gond a mentésekkel és akadásokkal.....
Uplay kliens és a Játék 2 külön SSD-n van, erről volt már szó, hogy talán ez segít a mentéseknél.
Illetve a prioritás beállítása is segített már másoknak a random akadások terén.De ezeket összefoglalóba is beírtam........
Az FPS az meg a környezetektől függően hol jobb hol rosszabb, de ennyi az egész. Olyan FPS eséssel se találkoztam még, ami játszhatatlanná tette volna az egészet, vagy említésre érdemes lenne.
Nekem is ki van kapcsolva a Motion B. mert zavar, illetve az árnyék nem ultra hanem very high, mivel az ultra nekem természetellenesen hat. Skálázás természetesen nincs, illetve az élesség van 5% -on, így sztm szintén természetesebb lesz a képi világ.
-
myckey
veterán
válasz
Danecay #2741 üzenetére
Elég nehéz, igen.
Egyébként a 115% " Smuggling " szárny se az, ha Inca Camina -ban megkapta a plusz kartell tagot amit az extra tartalom hozott be. ( Peruvian C. )
Alap 100% az, amit a Standard tartalmaz minden egyéb nélkül.Ettől nagyobb "hibája" amúgy senkinek ne legyen, ha erről van szó.....
-
myckey
veterán
Nem minden tartománynak van feje
De Inca Camina és Media Luna kaphat
A kartell hálózat, történetszál a kiegészítések nélkül is felgöngyölíthető, szép is lenne ha nem.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest