- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #33 üzenetére
Tegnap Reconnal eljutottam L29-ig, és már megvan a legjobb armorom, eddig vártam az armor upgrade-ekkel. Eddig ugye az volt, hogy 2 max 3 lövésből meghaltam (inkább 2). Most vettem anti kritet + 20-szal növeltem a hp-t és wow, immár többnyire 4-5 lövésből halok meg.
Ez már azért haladás.
Már megvan a Vector is, nemtom próbáltad-e de olyan, mintha lézerrel lőnél, viszont nem ezt fogom használni, mert max 30-as a lőtár, és ez egy 1000 rpm-es fegyvernél nagyon kevés. Ez az egy baja van. Maradok a CPW-nél.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #33 üzenetére
OK. Nekem már van 6.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #31 üzenetére
OK, szted hány ilyen alienware 100% boostot használhatok fel anélkül hogy feltűnne?
Mivan, ha beírok egymás után mondjuk 10-et?
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #29 üzenetére
A Starter Packokért pénzt kér.
azok nem mennek.
Ha Alienware-en keresztül más accokat is csinálok, le lehet ezzel bukni? Mármint nem lehet ebből vmi probléma? Olvastam olyat, hogy vkinek lezárták az accountját (mármint a GRP accountról beszélek), bár azt már nemtom, hogy pontosan miért.
És egy másik kérdés, másféle: tegyük fel nekem tetszik a P90 SD War. De nekem ugye csak az alap P90 van meg. Honnan tudhatom meg, hogy pontosan milyen fejlesztéseket kell az alap P90-re raknom, hogy olyan tulajdonságai legyenek, mint a P90 SD Warnak? A skint leszámítva.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #27 üzenetére
Köszi, most már van 41 napnyi 25% boostom.
Hol lehet kérni/találni még ilyenek kuponokat?
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #25 üzenetére
Nem igazán értem amit mondasz.
De mindegy, most regisztráltam ott az Alienware oldalon és megjött a kuponkód, ma kipróbálom.Én DLC-im? Csak hároomról beszéltem, a hétvégén ingyenessé tették a WAR Madness packokat 24-24 órákra, azok adtak egyenként 7 napnyi 25% boostot, összesen 3x7 napnyit. Most emiatt nem is tudom, hogy mi lesz ha ezt az új kupont regisztrálom, 7 napig 125% boostom lesz vagy a 21 nap letelte után következik a 7 nap 100% boost?
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #23 üzenetére
Erre gondolsz? [link]
Itt regisztrálni kell a kódhoz? Többen is írják, hogy nem működik a kód. -
fLeSs
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #21 üzenetére
Én az Infinite Packon kívül nem adtam ki pénzt a játékra, szóval most van 3x7 napnyi 25% boostom azoktól az ingyen DLC-ktől amik a hétvégén voltak letölthetők, ezen kívül semmi. Nem is nagyon fogok, bár ki tudja, ha élvezem a játékot, akkor ennyivel lehet támogatni a játékfejlesztőket.
Amúgy én benne lennék egy klánban, de csak később, egyelőre még a mikrofont sem sikerült úgy beállítanom, hogy mások halljanak engem a játékban.meg amúgyis kezdő vagyok. Először ki akarom tanulni legalább a recont (nem játszok sniperként).
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #19 üzenetére
Az Infinite Pack ha jól láttam csak most jelent meg, és nem lesz leárazva mivel ez maga a teljes játék, felfelé lépkedve a szinteken 30-as szintig unlockoljuk vele az összes fegyvert/páncélzatot/eszközt, enélkül meg irdatlan mennyiségűt kéne játszani, hogy AC-ból vegyük meg őket (vagy egyenként sok pénzért).
Mostanában Reconnal játszok, és 22-es szinten vagyok. 13-15-ös szinttől felfelé baromira lelassul a dolog. Nem is bánom, hogy így kell felfelé lépkedni, mert így a tapasztalattal/tudással együtt jönnek a jobb cuccok. Tegnap már voltak egész jó pillanataim.
Amúgy a fegyverek nem zavarnak, GI fegyverrel is lehet írtani, jobban izgat/idegesít a páncél, mert most reconnal az van, hogy max 2 lövés és halott vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix gamer laptop makulátlan állapotban.
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest