- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Szerencsére azért ennyire nem vészes a helyzet, Very High-on átlag 72 FPS ami a 75Hz-es Free Sync monitoromat tekintve pont optimális. Persze nem tudom, hogy mennyire mérvadó a Benchmark, mert a Wildlands esetében sem volt feltétlenül az. ITT a részletes eredmény. Mondjuk az némileg furcsa volt, hogy azt hiszem az első teszt során a GPU max 85%-ig hatotta ki a Benchmark, a CPU-t meg vagy 20%-ig és mint a linkelt eredményben ebben az esetben sem volt egy másodpercig sem 100%-os GPU load-om, a CPU-nak meg mindegy, az lubickol és töredék teljesítményből is elvan
-
Danecay
addikt
Szomorú lennék. Ennek nincs Benchmark módja? Hirtelen nem találtam. Nem tudom később hogy alakul de a játék elején valóban 60 körül mozog az FPS, annyi, hogy Very High-on amit magának állított be a játék, én nem változtattam semmin. Biztosan lehet majd még finomhangolni, pár dolgot lentebb venni, kikapcsolni, de ha így futna a későbbiekben is én azzal is kibékülnék.
-
Ez azért elég jó. Így, hogy nézem a beállításaid, eszembe jutott, hogy talán be kéne kapcsolnom a temporal injection-t, anno mintha adott volna pár fps-t.
A játékot próbáltad már? Én játszottam vagy 10 percet az új, nehezített lehetőségek kihasználásával, és le lettem lőve, szóval elégedett vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Mazda topik
- Ingatlanos topic!
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Bontatlan E olvasó..
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest