- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Szerencsére azért ennyire nem vészes a helyzet, Very High-on átlag 72 FPS ami a 75Hz-es Free Sync monitoromat tekintve pont optimális. Persze nem tudom, hogy mennyire mérvadó a Benchmark, mert a Wildlands esetében sem volt feltétlenül az. ITT a részletes eredmény. Mondjuk az némileg furcsa volt, hogy azt hiszem az első teszt során a GPU max 85%-ig hatotta ki a Benchmark, a CPU-t meg vagy 20%-ig és mint a linkelt eredményben ebben az esetben sem volt egy másodpercig sem 100%-os GPU load-om, a CPU-nak meg mindegy, az lubickol és töredék teljesítményből is elvan
-
Danecay
addikt
Szomorú lennék. Ennek nincs Benchmark módja? Hirtelen nem találtam. Nem tudom később hogy alakul de a játék elején valóban 60 körül mozog az FPS, annyi, hogy Very High-on amit magának állított be a játék, én nem változtattam semmin. Biztosan lehet majd még finomhangolni, pár dolgot lentebb venni, kikapcsolni, de ha így futna a későbbiekben is én azzal is kibékülnék.
-
Ez azért elég jó. Így, hogy nézem a beállításaid, eszembe jutott, hogy talán be kéne kapcsolnom a temporal injection-t, anno mintha adott volna pár fps-t.
A játékot próbáltad már? Én játszottam vagy 10 percet az új, nehezített lehetőségek kihasználásával, és le lettem lőve, szóval elégedett vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Monitor hiba topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpársportok
- Apple asztali gépek
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bluetooth hangszórók
- DOOM - The Dark Ages
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest