- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Ha lehet így mondani, akkor szinte mindent elolvastam a redditen, ubisoft fórumon, ez egy általános bug, sokan futottak bele, főleg a sharpshooter challengeben, ami viszont nekem elsőre megvolt.
A legtöbb tanács arra utal, hogy ki kell lépni a játékból és újra elkezdeni, hátha úgy beadja.
A gond ezzel csak az, hogy 20 undetected kill nem 10 perc és ezt csinálhatod isten tudja hányszor.
Én már lőszert sem merek felvenni a katonák után, de lassan scoutolni a drónnal sem, mert nem tudom mi akasztja meg a számolást.
Olyan ez mint a snipernél a class item, az az eszköz amit ha kilősz, akkor vagy elég csak kiválasztanod és akkor jó eséllyel igen durva bugba futhatsz bele.
Nem tudsz célozni, fegyvert váltani, lőni, item wheelről bármit választani, tehát nagyjából semmit, csak futni. Ezt kétszer triggereltettem be úgy hogy hagytam magam megtámadni, majd durva nagy menekülés és utána megjavult, mire kiderült hogy nem, nem ez szünteti meg, hanem tudod mi? Ha lecsúszol vhol. Igen. Le kell csúszni vhol, mondjuk egy kis dombon és utána újra tudsz lőni, ha addig le nem mészároltak. Ez különösen kellemes, akkor ha már egy küldetés végén jársz már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 10
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ford topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Corsair RM850x - 850W - 80PLUS Gold - Full modularási használt tápegység
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Dyson V15 detect absolute
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest