Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AlyrArkhon

senior tag

válasz csibe1 #13 üzenetére

Unatkoznak a tervező részlegen vagy ez egy kényszer arrafelé, hogy kidobjanak egy x-edik, szinte tök ugyanolyan telefont? :F
    Szerintem:
    Amugy szerintem nem unatkoznak, az értelme például az lehet a gyártó szempontjából, hogy van egy halom hardware, ami már elavult, de még el kéne adni. Nyilván marketingszempontból több értelme van az aktuális, vagy max egy sorozattal régebbi verziószám alatt piacra dobni, mint egy több generációval előbbi számmal, mondjuk Redmi 10 speciálként. Így talán találnak rá olyan vásárlóréteget, akinek egy (jelen esetben pl) Xiaomi/Redmi tizenharmadik szériás telefon nem elérhető, kisebb sorozatszámút meg már nem vennének, hiszen "az köztudottan régi, a net is tele van sirámmal stb". Az ujat meg megveszik. Szóval nem, a tervező részleg nem hiszem, hogy unatkozna, megpróbálja nullára vagy kevesebb veszteségre kihozni, mint hogy kidobnák/leírnák az öreg alkatrészeket. :)
    Kb ugyanez látható a tablet vonalon is, ahol megjelenik a csilivili uj tablet, tüzetesebben megnézve meg megkapsz egy kettővel ezelőtti telefont nagy kijelzővel, raktárban porosodó kamerákkal :)
    Szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák