Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Fotók, videók mobillal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlyrArkhon
senior tag
Unatkoznak a tervező részlegen vagy ez egy kényszer arrafelé, hogy kidobjanak egy x-edik, szinte tök ugyanolyan telefont?

Szerintem:
Amugy szerintem nem unatkoznak, az értelme például az lehet a gyártó szempontjából, hogy van egy halom hardware, ami már elavult, de még el kéne adni. Nyilván marketingszempontból több értelme van az aktuális, vagy max egy sorozattal régebbi verziószám alatt piacra dobni, mint egy több generációval előbbi számmal, mondjuk Redmi 10 speciálként. Így talán találnak rá olyan vásárlóréteget, akinek egy (jelen esetben pl) Xiaomi/Redmi tizenharmadik szériás telefon nem elérhető, kisebb sorozatszámút meg már nem vennének, hiszen "az köztudottan régi, a net is tele van sirámmal stb". Az ujat meg megveszik. Szóval nem, a tervező részleg nem hiszem, hogy unatkozna, megpróbálja nullára vagy kevesebb veszteségre kihozni, mint hogy kidobnák/leírnák az öreg alkatrészeket.
Kb ugyanez látható a tablet vonalon is, ahol megjelenik a csilivili uj tablet, tüzetesebben megnézve meg megkapsz egy kettővel ezelőtti telefont nagy kijelzővel, raktárban porosodó kamerákkal
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!]
- Milyen autót vegyek?
- Spórolós topik
- Nintendo Switch
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Zbook 15u G3 - 15,6" FHD kijelző, i7 6500U, 16GB RAM, 256GB SSD, FirePro W4190M 2GB, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest