Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• belashx

senior tag

válasz ujvendeg #43 üzenetére

Sajnálom, de ugyanaz jön át számomra ebből a kommentből is, hogy nagyon magas az a bizonyos ló...
    (Javaslom az aláírásom értelmezését e célból.)

Ha már példa: Sony készülékekre mikor is jött az Android 14? Én 2 hete Android 14-es operációs rendszert futtatok a telefonomon, és nem himi-humi béta verziót. Sonyval kapcsolatosan találtam egy hírt november 7-i dátummal, hogy érkezik/megérkezett fent nevezett op.rendszer a Sony 1 V készülékre. Hogy is van ez? Miért kell feltételezésekbe bocsátkozni, ha ott vannak az annyira áhított tények, adatok.
    Semmi bajom a Sonyval - a félreértések elkerülése végett -, de úgy tűnik a feltételezés hamis, hogy mindenki* előzi a Samsungot.
    Az ígéretek beváltására pedig azt tudom mondani, hogy az előző(S20+5G), és az az előtti telefonomra(S9+) is az előrevetített ütemben, mennyiségben érkeztek a frissítések. Ez tán mindenkinek megfelel kézzelfogható bizonyíték gyanánt, és nem üres fecsegésről van szó.

A jövőt senki sem tudja megjósolni, tényleg bármi lehetséges, de azon lamentálni, hogy miért ígérgetnek feleslegesen, ha bármikor itt lehet a "világvége"... Lehet holnap elgázol egy autó, szívrohamot kapok, vagy rám szakad egy fa. Sírjak egész nap, arcom a párnába fúrva, hogy milyen rossz is lehet nekem? Nem azt mondom, hogy fogyasszunk eszetlenül - mert sajnos erről szól ez a társadalom, ezt sulykolják a cégek, hisz ha nincs növekedés, akkor idővel bezár a bazár számukra.
    Lehetne eszmecserét folytatni, hogy honnan ez a habitus. Nézzük csak meg az élet többi résztvevőjét. Ugyanez van/lenne ott is, csak épp ott a környezet ennek gátat szab, és kialakul egy egyensúlyi állapot. Befejezem, mert ez messze túlmutat jelen téma keretein.

Ó, és amíg el nem felejtem: én is mérnök vagyok. Tán írjam bele majd' minden kommentembe, hogy világos legyen mások számára, kivel beszélnek/vitatkoznak, hogy komlyan vegyenek? (Lásd első mondatom.)

*költői túlzás

• consono

nagyúr

válasz ujvendeg #43 üzenetére

Nem előzi egyik sem a Samsungot, mert van már olyan Samsung készülék, amint kint az új OneUI ;)

Új hozzászólás Aktív témák