- Yettel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
belashx
senior tag
Sajnálom, de ugyanaz jön át számomra ebből a kommentből is, hogy nagyon magas az a bizonyos ló...
(Javaslom az aláírásom értelmezését e célból.)Ha már példa: Sony készülékekre mikor is jött az Android 14? Én 2 hete Android 14-es operációs rendszert futtatok a telefonomon, és nem himi-humi béta verziót. Sonyval kapcsolatosan találtam egy hírt november 7-i dátummal, hogy érkezik/megérkezett fent nevezett op.rendszer a Sony 1 V készülékre. Hogy is van ez? Miért kell feltételezésekbe bocsátkozni, ha ott vannak az annyira áhított tények, adatok.
Semmi bajom a Sonyval - a félreértések elkerülése végett -, de úgy tűnik a feltételezés hamis, hogy mindenki* előzi a Samsungot.
Az ígéretek beváltására pedig azt tudom mondani, hogy az előző(S20+5G), és az az előtti telefonomra(S9+) is az előrevetített ütemben, mennyiségben érkeztek a frissítések. Ez tán mindenkinek megfelel kézzelfogható bizonyíték gyanánt, és nem üres fecsegésről van szó.A jövőt senki sem tudja megjósolni, tényleg bármi lehetséges, de azon lamentálni, hogy miért ígérgetnek feleslegesen, ha bármikor itt lehet a "világvége"... Lehet holnap elgázol egy autó, szívrohamot kapok, vagy rám szakad egy fa. Sírjak egész nap, arcom a párnába fúrva, hogy milyen rossz is lehet nekem? Nem azt mondom, hogy fogyasszunk eszetlenül - mert sajnos erről szól ez a társadalom, ezt sulykolják a cégek, hisz ha nincs növekedés, akkor idővel bezár a bazár számukra.
Lehetne eszmecserét folytatni, hogy honnan ez a habitus. Nézzük csak meg az élet többi résztvevőjét. Ugyanez van/lenne ott is, csak épp ott a környezet ennek gátat szab, és kialakul egy egyensúlyi állapot. Befejezem, mert ez messze túlmutat jelen téma keretein.Ó, és amíg el nem felejtem: én is mérnök vagyok. Tán írjam bele majd' minden kommentembe, hogy világos legyen mások számára, kivel beszélnek/vitatkoznak, hogy komlyan vegyenek? (Lásd első mondatom.)
*költői túlzás
Új hozzászólás Aktív témák
ma Jelen a pillanatban viszont még nem élesítette a Samsung a One UI 6.0 frissítést.
- Yettel topik
- Crypto Trade
- sziku69: Szólánc.
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest