Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeharom
csendes tag
Sziasztok! Tegnap vásároltam egy ilyet. Hajnali 2 ig voltam fent, de nem sikerült offline!
Akitől vettem cég mondta, hogy ők felprogramozzák,+SIM+Saját app = 1000/HÓ. Na ez kihívás volt nekem hogy nehogy már! Ez ingyenes a gyári app al. Gondoltam már úgy adták el, hogy ők felprogramozták maguknak a saját SIM re (APN) hogy ha meggondolom magamat és kérek egy SIM et csak be kelljen dugnom és megy... No megálmodtam hogy RESET!!! tehát reset123456 majd jött egy reset ok. Tehát itt szűz a gép! Innen kell felépíteni... Mert ha küldesz bármilyen parancsot nem biztos hogy felülírja! Tehát összesen 4 SMS:
1. reset123456 (FOntos! Nem szabad szóközt tenni)
2. apn123456 internet (itt egy szóköz kell a jelszó után)
3. gprs123456
4. felhívod a telefonszámot.Természetesen mindegyik SMS re kell kapjál egy válasz SMS-t.
Ha felhívtad és megjött a térkép SMS akkor lesz ONLINE! ilyenkor van időd bemenni az app ba és a frissítést áttenni 30 MP frissítésre, mert ha nem teszed akkor OFFLINE lesz ha megint kikapcsol a GPS. Tehát ONLINE csak akkor lesz ha felhívod megint... Igy spórol az akkumulátor. Nekem sikerült így. Most tesztelem hogy mennyit bír az akku.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Le Mans Ultimate
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux Mint
- Háztartási gépek
- Dell notebook topic
- Lexus, Toyota topik
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest