- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeharom
csendes tag
Sziasztok! Tegnap vásároltam egy ilyet. Hajnali 2 ig voltam fent, de nem sikerült offline!
Akitől vettem cég mondta, hogy ők felprogramozzák,+SIM+Saját app = 1000/HÓ. Na ez kihívás volt nekem hogy nehogy már! Ez ingyenes a gyári app al. Gondoltam már úgy adták el, hogy ők felprogramozták maguknak a saját SIM re (APN) hogy ha meggondolom magamat és kérek egy SIM et csak be kelljen dugnom és megy... No megálmodtam hogy RESET!!! tehát reset123456 majd jött egy reset ok. Tehát itt szűz a gép! Innen kell felépíteni... Mert ha küldesz bármilyen parancsot nem biztos hogy felülírja! Tehát összesen 4 SMS:
1. reset123456 (FOntos! Nem szabad szóközt tenni)
2. apn123456 internet (itt egy szóköz kell a jelszó után)
3. gprs123456
4. felhívod a telefonszámot.Természetesen mindegyik SMS re kell kapjál egy válasz SMS-t.
Ha felhívtad és megjött a térkép SMS akkor lesz ONLINE! ilyenkor van időd bemenni az app ba és a frissítést áttenni 30 MP frissítésre, mert ha nem teszed akkor OFFLINE lesz ha megint kikapcsol a GPS. Tehát ONLINE csak akkor lesz ha felhívod megint... Igy spórol az akkumulátor. Nekem sikerült így. Most tesztelem hogy mennyit bír az akku.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Robotporszívók
- Arc Raiders
- Autós topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen7 PRO 4750U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP Zbook 15 g5 i7/32 GB/ 1TB/ Nvidia Quadro P2000
- ELADÓ ASUS ROG STRIX GTX 1080 TI 11Gb
- Motorola razr 60 ultra 16/512GB PANTONE Mountain Trail 6 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest