- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
6 ftért vettem ellenállást, elhoztam 68-as 82-es 100-as 150-es 200-as ellenállásból 5-5 darabot. Ha elég nincs para, csak honnan tudom hogy nem forognak a ventik ?:D Nem lesz csendesebb a ház semmivel. Pl az elektroboltban ahova mentem csak negyedwattos ellenállások voltak, a thermisztorról az egyik fickó azt sem tudta mi, a másik vágta a témát, de nem volt, potiból negyedwattosok. Állítolag lehet nagytelj potit venni szegeden, majd konzultálok zsolt501-el.
-
<<Ice>>
tag
Helló
Én javaslom min 2Wattos ellenállás legyen mert kb ennyit nyel el egy 9,2cm venti.
Amúgy szerintem mindegy mennyire melegszik mert, egy ellenállás nem olyan ütős dolog (2-6Ft) Persze teljesítmény arányában növekszik az ára.
Én most egy négy ventit szabályzó popméteres panelen dolgozok...
Sok szerencsét! -
Esmein
nagyúr
Vettem egy ilyen masinát, 2500 rpm-en 28dBa zajszinttel. Hallható ! :(
Rákötöttem tehát a tápleosztójára egy 200 ohmos ellenállást. Ezzel sajna nem hajlandó beindulni, de ha egy kicsit ráfújok elstartol és abszolút fullcsöndben végzi a dolgát. Gondoltam ráteszek hát inkább egy kisebb ellenállcsit, 150 ohmost. Ezzel kb 20 centiről kezd hallhatóvá válni. És még be is indul. Ráadásul fúj is.
Van még valakinek ilyen cucca? Vajon cink az ha kicsit melegszik a negyed wattos ellenállás ? Úgy néz ki egyelőre bírja, fél órája pörgetem.
Mik a tapasztalatok, tartós jószág ?
(tudom van egy hasonló topic, a legjobb házhűtöket gyűjti össze, de nehogy már kifogásokat kelljen keresnem amiért topicot nyitok egy hűtőcsaládnak :) )
Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Villanyszerelés
- Xbox Series X|S
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Battlefield 6
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- Update 08.04. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest