- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cthulhu Dawn
őstag
Utolsó percekben megraktam a döntetlent 150 forinttal, úgyhogy gazdag vagyok. Jött tisztán 100 ft
.
Holnap egy japán - mexikó, és olasz brazil 2,5 overt érdemes megtenni nagy téttel szerintetek? 3,4 körüli odds van rá.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Csak azért nem tettem rá szelvényre a Barcát, mert nem találtam bet365-ön
.Egyelőre szerencsés véletlen. Szerbeket viszont sajnálom, hogy lehagytam. Izgulós volt, de hozott volna 5k-t a szelvényen.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Ajánlom az online fogadók figyelmébe. Ja hoppá, ez 23. lesz
.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Szerbiát jól elfelejtettem megrakni (lehet nem is baj).
-
Cthulhu Dawn
őstag
Japán - Maxikó 2,5 over, és U20-as USA - Spanyolország V 2,5-ös gyűjtőért talán jó lehet mára. Esetleg egy Irán - Szerbia V-vel megtoldva 3,5-ért
. Én ezeket néztem ki mára.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
stefyY #13803 üzenetére
Már majdnem akasztottam magam
. Élőben még elcsíptem egy 177,5 overt 1.83-ért, meg egy 184,5 overt 1,8-ért, mindkettőt 5k-val tettem, úgyhogy kb kioltották egymást
.
Tegnap délután fizettem be először bet365-re, kaptam is 15k bónuszt. Szakértelmemet tükrözi, hogy a sok újdonság hevében minden szarra raktam, olyanra is amire nem kellett volna, így történt, hogy kb.: 10 órán belül 45k-t forgattam meg, és pontosan ugyanott tartok ahol elkezdtem
.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #13801 üzenetére
Csak megraktam, de csak a biztonságos 182,5-et 1,5-ért 6k-val. Ha ez elmegy akkor fasza mínuszban zárom a napot.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Kosarat napközben még megakartam rakni vagy 5k-val, hogy 188 over, de egyre kevésbé érzem
.
(#13798) gyuromoj: pedig már kezdtem elhinni, hogy én vagyok a hülye
.
Most már csak maradniuk kell 3,5, de legalább 5,5 sárga alatt, és minden jön amit tettem erre a meccsre.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Több függőben lévő fogadásom is azon a 2,5 over Nigeria - Uruguay meccsen van úgyhogy örülni fogok ha nem lőnek egyet sem 45 perc alatt
.
szerk.: csak mondanom kellett
.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Megraktam egy 500-al a 10-0-át hátha.
9,5 over 1.44
-
Cthulhu Dawn
őstag
70-80 között lőjenek két gólt, és jóba leszek a spanyolokkal
.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Fúúú, de csúnya volt ez a 7
.
-
Cthulhu Dawn
őstag
1.5-ért tettem a gólt 50-60 között
. Jó ez az élő fogadás. Tettem egy ugyanilyet 60-70 közöttivel, bizakodom.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Nincs 5. gólért a 23-as szorzót kevésnek érzem
.
-
Cthulhu Dawn
őstag
9.5 overen gondolkodom nagyon 2,6-ért.
-
Cthulhu Dawn
őstag
3,5 overt elcsíptem élőben 1,8-ért. Második félidőben tervezem, hogy meggazdagszom
.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Miami - Spurs 188 over reális éjjelre? Statisztika alapján jönnie kéne, de nem tudom a mai meccsen mennyire akarják megerőltetni magukat.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Ha éjjel nyer a Montreal akkor hivatalosan is a svédek vittek nekem zsinórban háromszor egy 4-5x-es szelvényt
.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Nevetséges a csütörtöki kínálat
.
Talán valamit teszek a Göteborg ellen, hogy jobban érezzem magam
. Egy utolsó fos csapatnak se tudtak gólt rúgni otthon 2 napja, akkor nem tudom mit lehet várni a rohadt skandinávoktól.
-
Cthulhu Dawn
őstag
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #13398 üzenetére
Hát ez egyből elment a svédeken...hogy ez miért nem lep meg....asszem áttérek a duplázósokra, mert már idegesítően sokat vesztettem ezekkel a buzi csapatokkal....
Ja, mindezt teljes kerettel sikerült nekik.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Végül ezt raktam.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
DeathBat666 #13382 üzenetére
Miért nem? Japánokkal csak elbírnak
.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Ha ez nem jön be akkor semmi....bár lehet svédeket leszedem inkább, és marad duplázósnak, nem lehet bennük bízni.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Van ma olyan amit lehet merni nagy téttel? Mondjuk az olaszok
?
-
Cthulhu Dawn
őstag
Így éjszaka mindig rám jön a bréjnsztorming, rájöttem még egy megoldásra hogyan lehet kifosztani a fogadóirodákat jenő után szabadon. Kosárra kell fogadni....hogy lesz kosár, sokat kötésben
. A dupla esély tenisz után ez a legtutibb
!
-
Cthulhu Dawn
őstag
Lehet holnap ezzel támadok, hogy valami jöjjön legalább. Kivéve ha Boston tuti, akkor az megy nagy téttel inkább.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
DeathBat666 #13171 üzenetére
DeathBat: Gondolom nézted éjjel NHL-t. Következő meccsre már biztosan mehet nagy tét vagy annyira nem szerepeltek jól?
-
Cthulhu Dawn
őstag
Egy kis rákenról is a göteborgi srácoknak.
-
Cthulhu Dawn
őstag
-
Cthulhu Dawn
őstag
Göteborgot hálám jeléül amiért eddig már 4k-et vesztettem rajtuk befizetem egy Cowgirl Coco koncertre.
Ezzel az előzenekarral természetesen.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Göteborg másodjára szopat meg...a legszarabb utolsó fos csapatokat nem tudja megverni úgy, hogy a top 5 között van a palettán...nevetséges. Fogadjunk, hogy a Boston meg nyerni fog, hogy duplán szar legyen.
-
Cthulhu Dawn
őstag
A nap kérdése: Vajon az északiak megint elbasszák a napomat? A helyesen válaszolók között kisorsolom a vesztes szelvényt.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Nem merem Bostont nagy téttel rakni, úgyhogy ezt néztem ki mára: [link] esélyes?
-
Cthulhu Dawn
őstag
Na akkor mehet a Boston nagy téttel?
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
DeathBat666 #12852 üzenetére
Az összeg lényegtelen szerintem, mert az relatív, hogy kinek mi a nagy összeg, inkább úgy fogalmazok, hogy nagyon nem hiányozna még egy vesztes szelvény, ilyen pocsék hét után
.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
DeathBat666 #12841 üzenetére
Otthon azért csak nem hosszabbításban ugye? Mert az nem mindegy
.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Tudom, hogy még messze van, de kedd hajnali Boston - Chicago H-ra mehet ház, kutya, macska, nem?
-
Cthulhu Dawn
őstag
Úgy érzem fizikailag képtelen vagyok nyerni, az utóbbi 2 hétben semmi se jött, ráadásul ez kurva hoki is...csak játsszon végre otthon a Boston, hogy visszakapjak valamit.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Végül nem tettem meg a szelvényt amin rajta volt Zambia (márcsakazhiányzottvolna..), mert azt a pénzt inkább Bostonra raktam...úgyhogy remélem ma duplán mázlim lesz
. Galata-val együtt szép 3-as szorzó lehetett volna, de ezeknél a románoknál ki tudja mi lesz a végeredmény (mégha 99% is, hogy a Galata otthon nyer).
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
DeathBat666 #12608 üzenetére
Mitől olyan biztos ez?
-
Cthulhu Dawn
őstag
-
Cthulhu Dawn
őstag
2 hete csak szopás van mixen
.
Legszomorúbb: Lahti - VPS V-t, és Jaro - JJK Jyväskylä 2,5 overt akartam megrakni, de nem mertem, biztosabbnak tűnt a nagy tétes Osztrák-Orosz kombó....szerintem mondanom se kell mi lett... -
Cthulhu Dawn
őstag
Na, ma is a zrt nyert... Holnap Lahti - VPS V-t mennyire esélyes szerintetek? Lahti mostanában egy rakat fos, de ilyenkor jön be mindig az, hogy a gyengébben szereplő csapat behúzza.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Las Palmas - Almeria csak szenvedjenek ki még egy gólt könyörgöm...
-
Cthulhu Dawn
őstag
Nem nyertem semmit mégis akkora mázlim volt, hogy nem igaz. Már 1,5 hete szopóágon vagyok úgyhogy nagyobb pénzel ezt akartam tenni:
Banvitspor - Galatasaray H 71-72
Follio-Frederikstad V 0-1
összesen 4xAz eső miatt az edzőteremben ragadtam, és mire sorra kerültem a közeli postán 1 perccel lekéstem a fogadási határidőt
. Na ezentúl ha megint minden az ellen szól, hogy eljussak egy lottózóba inkább feladom.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Mai nap is remek volt...
Zöld-foki-szigetek - Egyenlítői Guinea H - pipa
St. Patrick's - Limerick H - pipa
U21 Anglia - U21 Norvégia H - rohadjanak meg
3k-ból jött volna tisztán 10 k.... -
Cthulhu Dawn
őstag
Anglia mit csinálsz?!
-
Cthulhu Dawn
őstag
Bryan-ék biztos behúzzák ma?
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #11357 üzenetére
Ja, és Limericknél hiányzik a fél csapat...
-
Cthulhu Dawn
őstag
146 U21 Anglia - U21 Norvégia 1 (1,80)
170 St. Patrick's - Limerick 1 (1,43)Nekem ez a mai tuti. Angoloknál nincs fontos hiányzó, és nagyon kéne nekik pontot szerezni, norvégoknál 5 fontos játékos se lesz jelen, nem hiszem, hogy az angolok ne vernék el őket akár több góllal is.
St. Patrick's az ír liga legjobbja 0 hiányzóval a 6. ellen... -
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
DeathBat666 #11317 üzenetére
Majd Chicago - LA-re is lesz valami okosságod holnap
? Esetleg tippmixre is.
(#11321) Ace owner: 1,6 millát bukni!
-
Cthulhu Dawn
őstag
Fú, de Östers - Göteborg dezsavüm van ezzel a Horvát - Skót meccsel kapcsolatban....
Szerencsére Izland is vitte a szelvényt.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Második félidőre remélem összeszedi magát horvátország, és lő legalább két gólt. Követhetné Ghána példáját.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Én is rágom a kefét a Ghána miatt
. Buliszelvényemet meg elvitte Tsonga.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Erről mi a véleményetek?
-
Cthulhu Dawn
őstag
-
Cthulhu Dawn
őstag
Bet365-ön ez a 15k-s kezdő bónuszt egyben kell 3x megjátszani vagy csak annyi a lényeg, hogy megmozgass 45-t?
-
Cthulhu Dawn
őstag
Uruguay és Franciaország az élmúlt 11 évben 0-0-al ikszelt, nem is értettem miért pakolja mindenki a 2,5 overt
. De legyen nektek igazatok.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Holnap Valenciát érdemes nagy téttel rakni? Ha jól tudom ez az utolsó lehetőségük a BL-re, a Sevillanak meg már tökmindegy.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Holnapi. Szerintem a házat is rátehetném, de javítsatok ki ha nincs igazam
.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Holnap Göteborgot érdemes nagy téttel rakni?
-
Cthulhu Dawn
őstag
Nekem mai agyfasz:
odds 5.14
Sogndal - Ull/Kisa H 4-3 ✓
St. Gallen - Grasshoppers 2,5 over 1-2 ✓
Németország - Ecuador 2,5 over 4-2 ✓
CSZKA Moszkva - Khimky M. H 75-77 ✖
Van ilyen, de a CSZKA igazán keresztülkúrhatná tüdőig az ebolás arcú csajának a gombás csöcsét. -
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
anonymus89 #9888 üzenetére
Pont ezt néztem. Szerintem ott embert is öltek.
-
Cthulhu Dawn
őstag
CSZKA Moszkva elmehet az anyjába....3,5 perc alatt eladták az egész játékon át tartó 12 pontos előnyt, és két büntetőt is kihagynak 10 mp-el a vége előtt....nem volt bunda.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
DeathBat666 #9620 üzenetére
Köszi, szerintem megrakom
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest