- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bati0501
őstag
Ez de szép:[link]
-
Bati0501
őstag
Meg a Honda...
Kíváncsi vagyok,h az Argentin-Bosznia meccsen mi lesz...hazaira az 1.56 elégé jó,ha tettem volna vmit,akkor biztos,h megrakom vagy ha még holnap is lehetne rá fogadni.
Majd kiderül,h jó-e,h nem tettem meg.
Ha netalántán győznének és megtettem volna,akkor tuti más elvitte volna,szóval...- _ -
-
Bati0501
őstag
válasz
Shkiz0 #31909 üzenetére
Tessék tovább is olvasni,nem szóltam én le az 1.9-es diesel mocit.
Am kérlek ne kezdjétek el itt is a kettőstömegű,PD elem,futásteljesítmény dolgokat,elég az autós topicban...ahol minden ~10. hsz erről szól.:/Am meg a zrt az újságjában oda írhatná,ha egy meccs barátságos....nem lenne nagy fáradtság,de a leányzó fekvése rögtön más lenne.
-
Bati0501
őstag
válasz
wmarci #31878 üzenetére
Akkor vagy egy jó kis X lesz ez az angol-német meccs vagy vmi gólzápor...mert nem várnánk.
Svédeken én is gondolkoztam,de még az előző meccsükön...most már annyira nem gondolnám őket megrakni.
Ukrajna_Franciaországot gondoltam a egy jó kis döntetlenre,nem raktam,csak gondoltam,de ha jól tudom 2-0 lett,franciák nagy meglepetésére.Szóval sztem most egy döntetlen tényleg sanszos...
-
Bati0501
őstag
Az az 50 paci eléggé jó pluszba.
Igen,a legtöbb 1.9-es TDI 140 hp-val.Azért azok is tudnak menni,de azért nem egy szint egy FSI motorral szemben.
Elhiszem,h nem igazán lehet kihasználni.Ha meg néha igen,akkor a kútnál meg fogja az ember a fejét,de hát vmit vmiért+azért kárpótol gondolom az az élmény,ezért is van még meg.
Motorra nincs jogsim,de szívesen motoroznék én is.
Első autónak egy Punto HGT-ét szívesen elfogadnék...vagy ha nagyon muszáj vennék.
De ha így folytatódik,akkor a tippmix által ez egyre távolabbi lesz.De nem hagyom magamat..............
Sztetek kedden Portugália győzelmét érdemes lenne megpróbálni?
Meg Anglia-Németország meccsről is olvastam,h nem tudom milyen régi rekord dőlt meg vagy micsoda,h kikaptak az angolok,se ha megint kikapnak,akkor az 15 éve most lesz először,h egymás után kétszer veszítenek.És sérültek is vannak náluk,a németek meg jók,de hát barátságos meccs és gondolom otthon annyira nem fogják hagyni,h kikapjanak így negatív rekordot állítsanak be. -
Bati0501
őstag
Na igen,FSI-ből már lehet gondolni,h nem egy alap 1.9-es diesel.
A 270 már igen szép egy Passattól.Am a chip mennyi pluszt adott?És a fogyasztásra milyen hatással volt?Mert az szokott lenni a szöveg,h a chiptuning után több ereje lesz az autónak,miközben még mindig nem hajtják túl a motort és eközben a fogyasztás is jobb lesz.Utóbbi sztem kissé túl jónak tűnik,mert ha több ló van,több zabot kérnek...de ha tényleg kiveszik az olyan beállításokat,h a Himaláján lévő levegővel is tudjon menni,akkor akár tényleg így is jobb lehet a fogyi.
Mi volt az,ami ott hagyott Titeket a lámpánál?stefyY: Látom nagyon rezgett a léc.
10. percnél láttam,h már 0-2,mondom áá ez se lesz már meg.De mégis,egy 95. percben belőtt büntetővel 3-3.Most látom,h a hazaiak elég hamar válaszoltak arra a 2 gólra...
Raktad is vagy csak kinézted? -
Bati0501
őstag
Ha már pizza annyiszor elő szokott fordulni itt,akkor: [link]
De vigyázat,nagyon ratyi.: - ) -
Bati0501
őstag
válasz
Daniel Alves #31730 üzenetére
Makker.
...ma én is ettem egy kis gyrost.
-
Bati0501
őstag
válasz
Daniel Alves #31724 üzenetére
És az előzővel mi van?Nem vették még vissza?
-
Bati0501
őstag
Ez a Villarreal - Atletico Madrid meccs az öngólok meccse,ahogy nézem.
-
Bati0501
őstag
Nem értem,h ezt miért csinálják a vezetőedzők: 80 percig nem képesek gólt szerezni,ezért a 82. cserél...mi a @c$?
Mit gondol,ha addig nem ment,akkor az új emberrel majd 8 perc alatt menni fog?
Sőt,ha nem képesek normális helyzetet kidolgozni a 30. percig,akkor tuti,h vmin változtatni kellene.Na mindegy,ma is vesztettem.
Most meg az idegesít,h néztem páros teniszt,mondom inkább nem,persze,h jött: [link]
Meg Atl.-ra is 2-es odds olyan csábító volt,de inkább ne,nehogy jó kis beetetés legyen már annyi győzelem után-nem is értem,h miért adnak rájuk ekkora odds-ot-,erre már 2. percben vezetnek,igaz öngóllal. -
Bati0501
őstag
válasz
söraddict #30979 üzenetére
Ezt most sztem kétféleképpen lehet értelmezni: 1,vannak annyira jók,h bármennyiről felhozzák magukat egy döntetlenre
2, annyira nem érdekli őket a meccs és egy X is megtesziCsak hát ha most nem nyernek,akkor a Real felzárkózik 2 ponttal mögéjük+ha a Barca nyer,akkor már 4 ponttal előrébb lesz.
Persze az is igaz,h ez a hét meg előtte elég zsúfolt volt nekik,de hát a többieknek is...
-
Bati0501
őstag
Sztetek Atletico holnap befejezi veretlenségi sorozatát?Mert túl szép a 2-es odds rájuk...
-
Bati0501
őstag
válasz
Daniel Alves #30962 üzenetére
Elmagyaráznád,h ez pontosan mit is jelent?
Mi az a AH?
-
Bati0501
őstag
válasz
McCartman #30920 üzenetére
Én értem,h csak 4 percet adott,de ha már 5 perc eltelt és abból nem 3 abból állt,h vki a labda mögött állt és egy szabadot készült elvégezni,akkor annak már le kellett volna járnia...magyarul nem kellett volna megvárni,h adhasson egy tizit.
De látni kellett volna...de mindegy is,nem raktam semmit se,csak nem bírom,amikor a nagycsaat nem tud játszani,de azért az utolsó percekben kap egy sanszot kívülről... -
-
Bati0501
őstag
válasz
sz_abika #30895 üzenetére
Néztem eredményeken,h 90+3 és 1-2...mondom drukkolok a West Bromnak,de vhogy érzem,h addig lesz hosszabbítás,amíg nem X lesz a meccs és tessék...Volt vmi a meccsen,amiért vagy 6 percet kellett hosszabbítani?
A Crystal Palace - Everton meccsen tuti volt vmi,vki tudja,h micsoda? -
Bati0501
őstag
válasz
Algotis #30489 üzenetére
Stat alapján tényleg elég lagymatag meccs lehet.
Én nem is "mertem" volna arra a meccsre fogadni...Igazából a mai meccsek nekem nem tűntek annyira egyértelműnek,ezért fogadtam a tegnap meccsekre...de hát tudjuk,h ott is milyen eredmények születtek,szóval tökmindegy...
Én a helyedben az Atlatico meccsre tettem volna 2.5 overt...2 tizeddel kisebb az odds,de már jött volna...tudom,utólag... meg még jöhet,csak én ezt a Dortmund - Arsenal meccset elkerültem volna,pedig szeretem az Arsenalt. -
Bati0501
őstag
Ma ahogy látom jobban jönnek a papírformák,a Steaua kivételével.
Persze azért kíváncsi leszek a végeredményekre...vajon lesz Schalke gól?Nem nézem a meccset,csak a stat alapján... -
Bati0501
őstag
Én meg még vártam a BL-t...
-
Bati0501
őstag
PSG is próbálkozik,de úgy látszik,h ez egy ilyen nap,h hiába,semmi nem megy be.
Legalább a Bayern lőtt már egy gólt...Istenem ez a PSG..........
-
Bati0501
őstag
Am Cavani miért nem játszik?
-
Bati0501
őstag
válasz
Daniel Alves #30272 üzenetére
Nem,sztem azon csodálkoznánk,ha az lenne,amire raktunk.
(:/)
-
Bati0501
őstag
válasz
Daniel Alves #30268 üzenetére
Jaja,ez nagyon nem okés...
-
Bati0501
őstag
Amit műveltek a jövő héten BL-t játszó nagy csapatok én arra következtetek,h nagyon oda fogják tenni magukat...
vagy nem
-
Bati0501
őstag
válasz
máyköl #29843 üzenetére
Ezt már többször olvasom,h régen még jöttek a papírformák,most meg már nem.
De ez miért lehet?Ennyire bundázzák a dolgokat?
Mert elhiszem,h vannak furcsa dolgok,főleg ilyen kisebb bajnokságokban,vagy nem annyira színvonalasban,pl: román,ukrán,orosz,magyar...
De azért sztem mindent nem lehet megbundázni,van,h csak szerencsétlenül jön ki... -
Bati0501
őstag
Én meg úgy vagyok vele,h nem tudod kilábalnia mínuszból...Van,h -700-ba vagyok,van,h most -8000.:/
Írtam délután a Barca és Bayern denki Y után,h ha a Real is X lesz,akkor sztem van akinek csak jól fog járni...hát mit csinált a Real?
Szóval mindegy,ha ezt rakom ugyan úgy elment volna,mint a Barca...barca0519951: Akkor miért írtad a 2 gólt?Hogy biztos legyen vmiért?
Azért csak sikerült nyerniük,bár tényleg nem volt egyszerű...Most nem igazán villogtak a nagy csapatok...
-
Bati0501
őstag
válasz
Chereiose #29774 üzenetére
Hát igen,ennyit a biztonságos tippről.
Én is azért tettem meg,mert gondoltam,h 2 gólt csak tudnak lőni...Bayern hendi sem jött ám,aki rakta persze...
Ha a Real is lehoz egy hendis X-et,akkor az fasza lesz vkinek,mert tuti van,aki ezt a három meccset megrakta hendi X-be... -
Bati0501
őstag
Úgy látom mindenki a jövő hét keddre,illetve szerdára pihen rá...akkor ajánlom nekik,h hozzák a papírformákat.
Am a Schalke-re miért adnak ilyen nagy odds-okat?Mai is elég nagy,pedig úgy néz ki,h hozzák a meccset+ szerdán Chelsea ellen meg 9-es odds...a múltkor még elég egyenlő odds-okat adtak rájuk...
Lesznek szép dolgok jövő héten úgy érzem... -
Bati0501
őstag
Van egy olyan érzésem,h a Real hendi 1,7-ért szépen fog jönni...(
)
-
Bati0501
őstag
válasz
Ace owner #29652 üzenetére
És az meg jön,mint az álom...6-1.
Azt rakom hendibe és nem a Barcat,akkor nem csak,h nem veszítenek,de még a nyereség is több lett volna.
Már mindegy,utólag nagyon egyszerű...barca0519951: Nem szidná őket az ember,ha látta volna rajtuk a próbálkozást.De h csak éppen,h fociztak hazai pályán nem tudom hány szurkoló előtt...ha nem lett volna szerencséjük,h Neymar passza 3 védő lába között is átmegy,akkor ez a meccs akkora X lett volna,ÚGY,h a meccs ~85 percen keresztül az Espanyol tizenhatosa körül folyt.
Az a baj,és ez az alapja az egész fogadásnak,h sokszor túl sokat gondolunk vagy épp keveset egy emberről/csapatról...
-
Bati0501
őstag
Fel bírnám rúgni az összes Barcást....én meg érzem,h nem biztos,h meg kellene rakni a Barcat,de azért megrakom.
Még egy szelvény,ami egy Barca gól miatt megy el.
Ennyire nem kéne leengedni,otthon ilyet játszani...azért remélem szerdán játszanak majd egy 5-0-át. -
Bati0501
őstag
Eszem megáll ezen a bírón...lerántja Neymart gólhelyzetben erre SEMMI.
Meg pár sárgát is kioszthatott volna már,de nem. -
Bati0501
őstag
-
Bati0501
őstag
Cserejátékosnak írja Lucast,pedig ő szerezte a gólt: [link]
Szóval ennyire megbízhatóan írja ki? -
Bati0501
őstag
válasz
Daniel Alves #29563 üzenetére
Mit?
pohár: De,tudok.De ez most nem nyelvtanóra,ahol a tárgyra kérdezünk rá,hanem én a gondolatmenet folytatására céloztam.
-
Bati0501
őstag
Én most éreztem,h lesz egy gól...akartam is írni...egyébként én V-ra tettem,szóval nekem se jó,de szerenccére csak egy 200 Forintos buliszelón volt.Am nem is akartam rakni,csak láttam csoportban,h tették,mondom miért ne...amit sajnálok:elfelejtettem megrakni a Levante-t,még a múltkor kikapott az Esbjerg,mert jó szarul játszott,persze akkor fogadtam rájuk,na és akkor elhatároztam,h legközelebbi meccsükön ellenük fogadok...nem vettem észre,h ma játszanak,ki is kaptak 3-0-ra,hazaiak odds 3.1 volt.:///
Am amit még erre a buliszelóra raktam: Boston - Anaheim H,Excelsior - GA Eagles V,DVTK - Fradi D és Lyon - Guingamp V
Remélem nem csak egyen fog elmenni-biztos nem-inkább az idegesít,h elfelejtettem/nem vettem észre az Esbjerg-et és kihagytam a Levantet is(nem a piros lap miatt,már tegnap is írtam). - _ -
-
Bati0501
őstag
Atl.Madrid odds-át 1.5x-ről levitték 1.43-ra...
giigz: Pedig olyan jó meccs volt,h nem is akartam megnézni a második félidőt,de mégis megnéztem...jó lenne,ha minden meccs ilyen lenne...
ted_mosby: Am egyre gondoltunk?Tehát a holnap meccsekre?
-
Bati0501
őstag
-
Bati0501
őstag
válasz
ted_mosby #29360 üzenetére
A Barcat azért,mert a Milan nem volt olyan jó,szóval annyira nem kell rápihenni a szerdai meccsre,jól értem?Am nyert Wawrinka 6-3,6-2-ra,szóval 1.5-ért vagy mennyiért nagyon jó volt,meg is akartam rakni,csak 10-ig vagy 10.15-ig lehetett megrakni,az meg túl korán volt nekem
-
Bati0501
őstag
válasz
ted_mosby #29356 üzenetére
Köszi.
De most a Salzburgot kihagyom inkább 1.18-ért.
Ahogy néztem a PSG - Lorient egymás elleni meccset,nem tudom,h meg merjem-e rakni a hendivel a PSG-t...mert most nagyobb összeggel szeretnék fogadni(nem több tízezer azért),szóval most még biztosabbra próbálok menni.Dortmund annyira nem is nézegettem,de miért gondolod,h vigyázni kellene velük?
-
Bati0501
őstag
Te mennyire "mertek" hendis győzelmet rakni olyan csapatokra(pl. PSG,Barca,Dortmund),amik jövő hét kedden és szerdán Bl-t játszanak?
-
Bati0501
őstag
Levante-re miért adnak 4.5-ös odds-ot,ha 7.-ek a szezonban,a Betis meg 18.?
(zrt. 3.8-ért adja,ahogy ted_mosby hsz-ében látom) -
Bati0501
őstag
válasz
zolee5016 #29097 üzenetére
Szép fogás,grat.
Megjegyzem a taktikád,megnézem,h a fiúk mit fognak művelni a jégen...
HV az melyik csapat?És ezt a taktikát alkalmazod az NHL-nél is vagy csak inkább a KHL-nél?
Nem mintha ez annyira mérvadó lenne,de a mai NHL-es meccseken nem volt egy döntetlen sem. -
Bati0501
őstag
Én is inkább Espanyolra tippelnék,de hát egyik sincs vmi kirobbanó formában,de mégiscsak hazai pálya+jobb pozíció a bajnokságban,de tényleg eléggé háromesélyesnek tűnik.Amit néztem az angoloknál,az az Arsenal-Chelsea 2.5 over 1.55-ért + Manchester City jut tovább 1.29-ért.
Mert most már egy olyan szelvényt akarok rakni,amin max 2-3 esemény van és mehet rá nagyobb összeg-legalábbis a mostani ezresekhez képest.
De lehet,h nem a holnap és holnaputáni napok lesznek erre a legmegfelelőbbek,vagy lehet,h egy néptippes kis oddsú nagyobb tétes szeló lesz,h Real,Barca,Lille nyer pont 2,01-ért,max még talán a City jut tovább. -
Bati0501
őstag
Holnapi Espanyol-Malaga meccsre vkinek van vmilyen tippje?
És az angolok mennyire fogják vajon komolyan venni a ligakupa meccseket? -
Bati0501
őstag
Hogy mindig sikerül beletenyerelni a szarba...
-
Bati0501
őstag
Ilyen is ritkán van,h a zrt adjon jobb szorzót.
-
Bati0501
őstag
Már kint van a jövő hét eleji mix...talán van egy-két jó.
New York Islanders hazaiban 2.18-ért lehet,h majd meg kellene próbálni,ha már szombaton a Pittsburgh-öt el tudta verni vendégben. -
Bati0501
őstag
5 perccel hamarabb jön az egyenlítés...na ezt nem szeretem,amikor benne van a meccsben,de aztán mégse jön össze.
Már nem érdekel...nagyobb tétes szelókat fogok rakni.Mert ez már sírni való,röhejes,ami van.
-
Bati0501
őstag
PSG össze szedhetné magát...
-
Bati0501
őstag
Ha már B-L-A-C-K leírta Vettel ténykedéseit,akkor sztem ez se maradjon ki...[link]
-
Bati0501
őstag
válasz
DeathBat666 #28593 üzenetére
Nincs mit.
Am az utolsó az első oldalról/linkről való.
De azért ennél csak jobb a magyar kommentáros stream...nem is csúszik sokat,olyan ~5 sec-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3131, 94% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest