- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Ha ezt meglépik, akkor viszont jár nekik egy nagy pirospont.
-
Ricardo
titán
Értem.
Erre a véleményre is reagálnál?
" nem kell felkötnöm sose ha telefont, ha az iCloud tökéletesen teszi a dolgát. Több idő rákötni a gépre mint a szinkronizáció. Ezt hívjuk annak, hogy valami működik
Tudom tudom, a fosdroidosok nincsenek hozzászokva ehhez, nekik az a normál, hogy custom romokkal bohóckodnak."
Tehát nem kell a nagyobb kábeles sebesség mert nem fosdroid.
Ha nem kell akkor a pro vonal miért kapta meg? Csak a sima iPhone tulajdonosoknál működik a felhő?Tudom termékpozicionálás. Ha ilyenekkel kell pozicionálni akkor az elég szánalmas.
Jobb kamera képességek (fotó videó terén egyaránt), nagyobb akku, az ok, de hogy egy többszázezres telefon 2.0-ás usb c-t kap, és kihagyják az AODot (pedig amoled) az inkább vicc, mint termékpozicionálás.Tudom most jön hogy hater vagyok, de pont ugyanez a véleményem arról is hogy a Samsungnál nem fér bele a legkisebb S szériás készülékbe (128 gigás S24) az UFS 4.0
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch6 LTE 44mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest