- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- A Razr 70 is előkerült
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
szakmaster
tag
Sziasztok!
Viszonylag régóta használom a Tidal-t is Spotify mellett, eddig egy Fiio Q1Mark II DAC és Fiio eh3nc blutooth fülessel hallgattam (+ van egy sztereó Marantz NR1200 erősítőm Monitor Audio Bronze 2 hangfalakkal) és minimális különbséget éreztem a Spotify Premium és a Tidal Hifi/MQA anyagok minőségében.
Nemrégiben frissítettem egy Ifi ZEN DAC + Ifi ZEN CAN párosra, a füles pedig Beyerdynamic Amiron Home lett. Ettől klasszisokkal jobban szól már a Spotify kínálata is, viszont lehet én vagyok süket
, de azt vártam, hogy a jobb szett majd jobban kiemeli a Spotify és a Tidal Hifi közti minőségbeli különbséget. A zenei stílusok tekintetében nem vagyok válogatós, komolyzene, blues, pop és hardcore metal is megy.
Tudom ez a minőség kérdés nagyon szubjektív és itt vergődök, hogy megtartsam-e a Tidal-t, mert a playlistek, zene felfedezés és egyebek tekintetében még mindig a Spotify a komfortosabb. Jelenleg a playlisteket mindig átszinkronizálom Tidalba.Nektek volt ilyen dilemma a két szolgáltatás között?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Gumi és felni topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Robotporszívók
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de azt vártam, hogy a jobb szett majd jobban kiemeli a Spotify és a Tidal Hifi közti minőségbeli különbséget. A zenei stílusok tekintetében nem vagyok válogatós, komolyzene, blues, pop és hardcore metal is megy.
Tudom ez a minőség kérdés nagyon szubjektív és itt vergődök, hogy megtartsam-e a Tidal-t, mert a playlistek, zene felfedezés és egyebek tekintetében még mindig a Spotify a komfortosabb. Jelenleg a playlisteket mindig átszinkronizálom Tidalba.