- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
THL T6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeuszos85
csendes tag
válasz
nyisziati #951 üzenetére
Ez egy jó készülék. Alapvetően. Valóban komoly problémákkal küszködik a szoftver terén amit ahogy a teszt is írja a sokadik szériára ( magyar forgalmazó ) sikerült orvosolni üggyel bajjal. 8 mag 27000 antutu 32.000 Ft? Bőven jó. V veszel egy 1-2 magos samsungot pirinyó kijelzővel pirinyó felbontással? Próbáltam. Inkább ezt akarom!
-
zeuszos85
csendes tag
válasz
Gyula196906 #872 üzenetére
Én addig addig gyirkoltam a Galaxy Gear órámat a THL kedvéért, hogy totál megöltem a szoftverét hibás frissítés miatt... nem tudom mit lehet vele kezdeni de Nekem nincs semmi kedvem hozzá. Ha valakit érdekel dobozával töltő bölcsőjével de usb töltő nélkül ( bármilyen szabványos jó hozzá ) eladó alkatrésznek. 5000 Ft Bp.
-
zeuszos85
csendes tag
válasz
Gyula196906 #867 üzenetére
Az érdekes a dologban, hogy Én még egyik problémával se találkoztam. Extreme Digitálos a cucc. 3G teljesen kikapcsolva ( tehát G betű jelenik meg az állapotsávon nem 3G ) illetve az automata telefon kikapcsolás ( Éjfélkor ki reggel be ) van berakva.
-
zeuszos85
csendes tag
válasz
Gyula196906 #865 üzenetére
Azért az aggodalomra ad okot, hogy ilyen létezik. Semmitől halál.
-
zeuszos85
csendes tag
válasz
Gyula196906 #850 üzenetére
Azt honnét lehet tudni ezeknél a romoknál, hogy mondjuk 166L-re feltehetők e vagy sem? Mert nem látok erre vonatkozóan semmit. Lehet rom-ot komplett backup-olni úgy, hogy ha nem tetszik a flashtools-os történet gari vesztés nélkül vissza lehessen rakni az eredetit? Magyar garis készülékről van szó nem csájníz
-
zeuszos85
csendes tag
Szerintetek elképzelhető, hogy lesz a készülékre Lolli? Bár ahogy elnézem még frissítés se nagyon érkezik a 4-eshez tehát... Pedig jó kis készülék lenne ez ha egy xda-s rákattanna a szoftverének szétgányolására vagy regányolására
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest