- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Akciófigyelő: Komoly kedvezmény a 70mai 4K Omni autós kamerára
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Yettel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Aktív témák
-
andrism
csendes tag
Sajnos nekem is van egy ilyen benyomásom a Lenovókról....
Az a helyzet, hogy nem akarok az előzőhöz képest visszalépni. Úgy láttam (bár könnyen lehet hogy tévedek), hogy csak a p-típusokban van 7200 RPM-es winchester. Ami azért jó. Azonkívül a nagy felbontást is szeretem, hát az is megvan ebben
. Sok közel 700k, tényleg sok, de nincs bizalmam a többi gyártóhoz. Műanyag ház eleve kizárva, tehát az kevés, hogy tele van tömve jó vassal. Szeretném, ha ez is kihúzna gond nélkül 3-4 évet.
Egyelőre nem találtam ehhez hasonló valóban nagy teljesítményű, strapabíró üzleti notit. Van esetleg valami ötletetek a problémára?
-
andrism
csendes tag
Amol meg tudod nekem mondani, hogy mi a gyengéje? Az összeszerelés? Vagy silányabbak az anyagok? A hardver nekem jónak tűnik. Mert elég magasra tettem magamban a mércét, tekintettel az árra meg a t sorozatra.
Most lehetőségem van venni egy ilyet. Sokszor velem van út közben, ugyanakkor otthon meg meg van izzasztva, Adobe Premiere-t és társait is viszonylag sűrűn használom. Így aztán nem elég, hogy erős legyen, hanem bírnia is kell a strapát. Ezért gondolkodom ebben a gépben.
-
andrism
csendes tag
Sziasztok!
Több mint 3 éve nyúzok egy 14,1"-es t40p-t, és tényleg semmi panaszom nincs rá: repült már 2 métert pörgő vinyóval, sokat utazott velem, de soha nem volt vele semmi gond. Most viszont váltani szeretnék, mert eljárt felette az idő. Ki is néztem az úgy t61p gépekből egyet: [link]
Kicsit keveslem a vinyót, és hiányolom az infra és S-Video portokat, de üsse kavics, lemondok róluk, ha tényleg jó a gép. Csak ezekben a kínaiakban nem bízom
. Van esetleg valakinek tapasztalata ezzel a masinával, ez is olyan jól összerakott, mint a régi t40p-m?
Aktív témák
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6 i9-11950H 64/1TB NVIDIA A5000 16GB (2 Millió)
- Újszerű garanciális Dell Precision 3580 i7 1370p/32GB DDR5/1TB/RTX A500/100%sRGB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest