- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7 – bajnokesélyes
Aktív témák
-
Kovács84
aktív tag
Nosza klubtag lettem, egy X61s-el
Áruljátok el, már akinek van hasonló típus, hogy az L-es procik és maga a rendszer mennyire hevül, mert a jobb oldala huzamosabb használat után kicsik kellemetlen (bár meg lehet szokni). Annyival orvosoltam a problémát, hogy a linuxos acpi-n átírtam a min proc mhz-t 800-ra a max pedig 1200, plussz bónuszba felcsavartam a ventit egy kicsit, így a következő eredmények vannak:
CPU 46 fok
Mini-PCI 41 fok
GPU 43 fok
Akku 32
Mindez viszonylag magas szobahőmérsékleten. Ennek egyébként az lett az eredményem hogy viszonylag halk maradt, de nagyon kellemes rajta gépelni, mert szív egy kis levegőt a bill. felől is így gyakorlatilag a kezemet is hűti.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bittorrent topik
- Sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Asus Z13 Flow Acronym Limited Edition
- ELADÓ: ASUS ProArt Studiobook H7600H 64GB RAM / i9 / RTX Studio / 4K OLED
- Lenovo ThinkPad T480s - i5-8350U
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Áruljátok el, már akinek van hasonló típus, hogy az L-es procik és maga a rendszer mennyire hevül, mert a jobb oldala huzamosabb használat után kicsik kellemetlen (bár meg lehet szokni). Annyival orvosoltam a problémát, hogy a linuxos acpi-n átírtam a min proc mhz-t 800-ra a max pedig 1200, plussz bónuszba felcsavartam a ventit egy kicsit, így a következő eredmények vannak:![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)