- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 17 - alap
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
szmissz #4737 üzenetére
Na ez a sznobság...
Ha nagyon zavar, ragaszd le a lenovo-t egy nike logóval
Szerintem az itt fórumozók többsége azért vett thinkpadet, mivel megbízható, és tök mindegy milyen logó van rajta. Legalábbis felőlem akár lehetne bármelyik az általáad felsoroltak közül.
Az ilyen sznobság miatt tud megélni pl. egy sony, ami többségében túlárazva adja a termékeit, mert a sok barom inkább megveszi, mint egy általa kevésbé ismert márkát, hiába ugyanolyan, vagy jobb a minősége...
meg pl. amikor telefonoknál is mindenki fújol, hogy úú, csak alcatelt ne, hát az összes eddigi telefonom közül messze egy alcatel volt a legjobb (leggyorsabban kezelhető, legkézreállóbb, legstrapabíróbb). -
Tim82
félisten
válasz
szmissz #4737 üzenetére
Nem tudok mit hozzátenni, pontosan leírtam az előbb.
Amíg nem érzékelem, hogy a termékcsalád színvonala csúnyán csökken, addig nincsen különösebb gondom azzal, hogy IBM vagy Lenovo fog ott díszelegni. Mondjuk egy Gericom Thinkpad-et én se vennék.
Ha az IBM volt olyan "hülye", hogy eladta a Lenovónak a termékcsaládot, nem fogom magam azzal büntetni, hogy csak IBM-logós Thinkpad-et veszek, mert hát a Lenovo szerintem nem az igazi, mert már nem az IBM-logó van rajta.
Ha hozza az elvárt szintet, ez nem fog izgatni.
Aktív témák
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen routert?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 17 - alap
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6 i9-11950H 64/1TB NVIDIA A5000 16GB (2 Millió)
- Újszerű garanciális Dell Precision 3580 i7 1370p/32GB DDR5/1TB/RTX A500/100%sRGB
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest