Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Android Autót minden mobilra!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Aktív témák
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
szmissz
üzenetére
Na ez a sznobság...
Ha nagyon zavar, ragaszd le a lenovo-t egy nike logóval
Szerintem az itt fórumozók többsége azért vett thinkpadet, mivel megbízható, és tök mindegy milyen logó van rajta. Legalábbis felőlem akár lehetne bármelyik az általáad felsoroltak közül.
Az ilyen sznobság miatt tud megélni pl. egy sony, ami többségében túlárazva adja a termékeit, mert a sok barom inkább megveszi, mint egy általa kevésbé ismert márkát, hiába ugyanolyan, vagy jobb a minősége...
meg pl. amikor telefonoknál is mindenki fújol, hogy úú, csak alcatelt ne, hát az összes eddigi telefonom közül messze egy alcatel volt a legjobb (leggyorsabban kezelhető, legkézreállóbb, legstrapabíróbb). -
Tim82
félisten
válasz
szmissz
üzenetére
Nem tudok mit hozzátenni, pontosan leírtam az előbb.
Amíg nem érzékelem, hogy a termékcsalád színvonala csúnyán csökken, addig nincsen különösebb gondom azzal, hogy IBM vagy Lenovo fog ott díszelegni. Mondjuk egy Gericom Thinkpad-et én se vennék.

Ha az IBM volt olyan "hülye", hogy eladta a Lenovónak a termékcsaládot, nem fogom magam azzal büntetni, hogy csak IBM-logós Thinkpad-et veszek, mert hát a Lenovo szerintem nem az igazi, mert már nem az IBM-logó van rajta.
Ha hozza az elvárt szintet, ez nem fog izgatni.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- További aktív témák...
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- ThinkPad T580 - i5-8350U I 16GB RAM I 512GB NVMe I 15,6" FHD IPS I WWAN I HUN bill I Foxpost árban!
- Alienware 17r4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha hozza az elvárt szintet, ez nem fog izgatni.