- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone Air - almacsutka
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
calvin.ck
csendes tag
Sziasztok!
Én már kb. egy éve használok egy T61-es (7664) masinát és teljes a szerelem...
Előtte HP-im voltak, amik szintén jó gépek, na, de ez a ThinkPad!
Imádom a letisztult formáját (mások szerint egyszerűen puritán
), a support és frissítés letöltő rendszerét (mások szerint ez idegesítő
) és minden zseniális kis alkalmazását, hogy a ThinkVantage gombról már ne is beszéljek... Érdekességként, még annyit mondanék, hogy egy MacBook Pro-val használom együtt (azt az amerikai utazgatásoknál a munka miatt) és nekem az jóval gyengébbnek tűnik. Már mint az op. rendszere tökéletes, de maga a gép számomra nem olyan vonzó mint a lenovo. A szerkezeti megoldásokról pedig csak annyit, hogy öntöttem desztillált vizet a billentyűzetébe és semmi baja nem lett, zsírul átfolyt rajta!!!
Na, mára elég ennyi áradozás.
További jó fórumozást!
Üdv!
Aktív témák
- MacBookPro 15" 2018 - A1990
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Lenovo V110 i3 6006U / 8GB Ram / 256SSD / Win10, gyári töltő
- Lenovo Thinkpad L13, 13,3" FHD IPS, I5-10310U, 16GB DDR4, 512 GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- Lenovo ThinkPad T14 i5-10210U, 16GB RAM, 256GB SSD, érintőkijelző, Windows 11 Pro, gyári töltő+doboz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest