Hirdetés
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- December 17-én érkeznek az új OnePlus készülékek
Aktív témák
-
Scalpel
senior tag
válasz
Dottore
üzenetére
Azért T60-ban van még csavar. A palmrestet tartja vagy 6. Tudom, mert amikor memóriát cseréltem, bővítve a cuccot, akkor használtam a csavarhúzót rendesen... De az tény, hogy a bill körüli keretet sok helyütt karmok fogják. Az egyiket nem is sikerült a helyére illesztenem, azóta is eláll egy kicsit.
Egyébként én megértem evone aggódásait, én is csináltam ilyet. Főleg a telefonommal. Ott a billentyűzet alatti árnyékoló fólia beleakad a körülötte lévő műanyagba, és zörgő hangot ad. Megcsiszoltam a műanyagot, megnyirbáltam a fóliát... igaz a fény kiszökik, de kevésbé zörög...
A géppel is voltak ilyen érzéseim, de ott győzött a józan ész... csak kicsit sokáig tartott
Toshiba Portege és Tecra gépeket ne felejtsd el, inkább azok, mint az Apple... azt csak akkor vennék, ha csak az lenne...
Aktív témák
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,FullHD IPS i7 8665u(8x4,8Ghz)IntelUHD,16-32GB RAM,512SSD,Új akku
- Hófehér,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,4Ghz)akár 1TB SSD,jó akku, nagyon szép
- Nagyon szép,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,58Ghz)akár 1TB SSD,nagyon jó akku
- ThinkPad.15,6",FullHD IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)16-32GB RAM,256-512SSD
- X1 Carbon 10th, FHD+ IPS érintő, i7-1270P, 32GB, 512GB magyarított (lézerezett), ujjlolv, IR kam gar
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest