- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
Nand_i
tag
Sziasztok!
Nemrég én is csatlakoztam a táborhoz (t41 + t61 révén) és t61-gyel kapcsolatban lenne kérdésem és szeretném a segítségeteket kérni. Nekem is recseg kicsit a borítás a tapipadtól balra (ami csalódás mert a t41 hozzá képest szikla szilárd, pedig az négy éves, és tapipad használatkor egyébként eléggé idegesítő) gondolom ez ellen sokat nem lehet tenni, a másik ami gond, az az hogy a billentyűzeten 1-2 gomb nem ott van ahol lennie kellene szerintem. A billentyűk nagyobb része alapján UK billentyűzetnek kellene lennie, viszont fel van cserélve a Z és az Y, UK szerinti bal shift melletti billentyű fönt van a 9 mellett, a nulla pedig az egyes mellett van, mintha magyar lenne. Kicsit lehet hogy nem érthető amit írtam, de most jön a kérdés
Korábban olvastam hogy elvileg egy mozdulattal ki lehet pattintani a gombokat, de mi ez a mozdulat? Alányúlok egy csavarhúzóval és reménykedem hogy nem törtem el semmit? És ha megcserélem a gombokat az vajon hatásos lesz, vagy tök mindegy, mert a jeladó nem a gombban van? Eléggé meggyőző egyébként a szerkezet, nagyon csendes pedig 7200as vinyo van benne, szép a képe (1280x800) és a gép maga is nagyon szép (akinek nem tetszik az meg vegyen mást
). A borítás recsegésétől eltekintve remélem bírni fogja majd a használatot.
Elöre is köszönöm a segítséget.
Nandi
Aktív témák
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Dell Latitude 7490 14" FHD/i5-8350U/16GB/256SSD/magyar bill, használt, garancia, számla
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Latitude 5350 13.3" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kitűnő állapot!! HP Chromebook x360 13b / 8GB / 256GB SSD / EU bill magyarra matricázva
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Rog Ergo gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest