Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vezu
csendes tag
válasz
Reinhardt
üzenetére
Köszi a tanácsot, észben tartom majd. Úgyis a napokban fogom levadászni és legyártani az Ursine páncélt. Ha már a Wolf nem jött össze.
A portálos dolog pedig lehet, hogy nem is bug. A könyvben Geralt azért nem szereti a portálokat, mert előfordulhat, hogy teljesen váratlan helyre dob, testrészek nélkül...
A pocsolyás bugról már hallottam, szerencsére az engem elkerült, sziklába ragadtam már be, de ott bombával sikürerült "kirobbantanom" magamat. -
Vezu
csendes tag
válasz
Reinhardt
üzenetére
Valóban így történt, a két fizetős, és a többi ingyenes DLC-t csak pár hét játék után vásároltam meg és telepítettem. Hány ilyen hiba van még a játékban és a Blood and Wines kiegészítőben? Mire számítsak idegileg?

Nem döntöttem még el, hogy szeretnék-e belekezdeni a Game+..a gwentet jelenleg teljesen hanyagolom, amiatt is megérné mégegyszer, vonz egy kicsit a legnehezebb nehézségi fokozat is. -
Vezu
csendes tag
Na a végére értem a Heart of Stone kiegészítőnek is. A történet minőségben hozta, amit hoznia kell. De sajnos, ismét belefutottam nagyon bosszantó bugokba, amik miatt majdnem megint dobtam a játékot.. lehet csak én vagyok ilyen peches?
Kicsit elkeserítő.Első a from Ofieri's distant shore küldetést nem lehet megcsinálni, a küldetés végén, mikor megtalálom a banditák rejtekhelyét a föld alatt, nem lehet kilootolni a ládában lévő quest itemet. Elképesztően idegesítő hiba, ami a legjobban felbosszantott benne, hogy már évekkel ezelőtti fórum posztokban jelezték a fejlesztőknek a hibát, és még mindig bele lehet futni. Tech support válasza szerint, annyira random bug, hogy nem tudják teljesen kijavítani, bizonyos esetekben előfordulhat. Amit tanácsolt, hogy kezdjem újra a játékot ng+-ban, vagy töltsek vissza olyan mentést, ahol még nem került be a küldetések közé.... na kösz a semmit. Sajnos újra kellett volna kezdnem a kiegészítőt, mert nem volt korábbi mentésem,így inkább elengedtem a küldetést.
A másik, ugyan ilyen jellegű hiba a Wolf school felszerelés, már az első küldetést nem tudom megcsinálni mert a Kaer Morhen melletti jelzőtoronyban található ládát nem lehet kinyitni. Szintén egy ismert hiba, ami 2015 óta kísérti a játékosokat, azóta nincs megoldva. Tech support válasza ugyan az, mint az előzőnél. Kicsit nevetségesnek érzem ezeket a bugokat, és baromira dühítőnek, hogy előfordulhatnak már évek óta megoldás nélkül.Jövő héten megjönnek a Vaják regények is, már azokat is várom.
-
Vezu
csendes tag
Akit érdekelnek a könyvek, a szukits.hu online könyváruházban most 30 % kedvezmény van minden videojátékkal kapcsolatos regényre, így a Vaják sorozatra is.
5000 ft felett ingyen kiszállítással. -
Vezu
csendes tag
Jó egyébként a könyv, most tartok az első rész felénél. De azt egy este alatt olvastam, alig tudtam letenni. A játékot én angolul játszottam, így a könyvben a lények fordítása nagyon fura és szokatlan még, és én sem tudtam a vaják kifejezésssel megbarátkozni. Szarul hangzik

-
Vezu
csendes tag
Tegnap este értem én is a wild hunt végére.. Ciri witcher lett és Yenneferrel jöttem össze, szóval minden a tervek szerint alakult.
Eddigi legjobb játék amivel valaha is játszottam. Annyira magával ragadott a világ és a történet, hogy elkezdtem olvasni a könyveket is.
Maradt még jó pár mellék és witcher küldetés, azokat elsőnek megcsinálom, és utána megyek rá a Hearts of Stone dlc-re.Nem hibátlan egyébként a játék, van benne pár bug, az egyik ilyen miatt, majdnem töröltem is a játékot már majdnem a vége előtt. De szerencsére megtaláltam a megoldást az egyik cd projekt red-es fórumon. A lenti topicban a #9-es hozzászólás mentette meg a játékomat:
[link]Leírom ide is, hátha más is szenved/ szenvedett emiatt.
PS4 pro, lemezes verzió: ha egy árusnál akartam vásárolni, eladni, kraftolni fegyvert vagy páncélt a játék állandóan kidobott CE-34878-0 hiba kóddal. Egymás után folyamatosan, szinte játszhatatlanná vált a játék emiatt, nem tudtam eladni semmit, inventory tele volt, mozogni sem tudtam, csak ha kidobtam a fegyvert.... Ha visszatöltöttem korábbi mentésre akkor is ezt csinálta.

A problémát egy olyan egyszerű hiba okozta, hogy a játék valamiért nem tudja kezelni, ha:
1. nagy szövegmezőket akarsz összehasonlítani
2. nagy szövegmezőket akarsz megjeleníteni
pl.: ha egy árusnál összeakarsz hasonlítani L2-vel a nálad lévő cuccokat, elsőnek nyomd meg az L3-at, hogy ismét visszaváltson a megjelenítés kis szövegmezőre és így jelenjen meg a tárgy leírása. Máskülönben nekem folyamatosan összeomlott a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- World of Tanks - MMO
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kicsit elkeserítő.

Lenry