- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
genndy
addikt
válasz
Ra's al Ghul #11327 üzenetére
Igen, határozottan érdemes.
kasa85: utolsó mondatod egyáltalán nem igaz, a 7 megjelent könyvből 5 totálisan a W3-hoz kapcsolódik, karakterek és sztori előzmény. Illetve az összes könyv a Witcher 1 előtt játszódik, ahol a könyveknek vége onnan kezdődik a játék.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Ra's al Ghul #11327 üzenetére
Persze ad az élményhez, de egyáltalán nem szükséges, önálló játékként is megállja a helyét (szerintem). Én a 3-mal kezdtem, nem éreztem úgy, hogy korábbi részekkel játszanom kellett volna.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Ra's al Ghul #8475 üzenetére
Ahogy Lenry is mondta, nagyon érdemes előtte a két előző részt is végigvinni - ha szereted az RPG játékokat. Mindháromnak "lelke van" és remek története. A 2. rész szerintem dramaturgiai szempontból (de csak abból) a sorozat csúcspontja, de az elsőnek is olyan erős hangulata volt, hogy azonnal függővé tett. A könyvek is jócskán hozzátesznek a játékok élvezeti értékéhez, de nem nélkülözhetetlenek. Ha szereted a jó minőségű fantasy irodalmat, akkor érdemes őket elolvasni, de nyugodtan belevághatsz az első részbe nélkülük is.
Vásárlásra a GOG-ot javaslom; az első két részt elég gyakran akciózzák. Pár hete is meg lehetett ott venni őket ilyen 2-5 euroért. Ha nincs türelmed várni, az első rész fullos verziója akció nélkül 9 euro most, és amíg végigtolod, addig csak lesz akció a 2. részre.
-
válasz
Ra's al Ghul #8475 üzenetére
kronológiailag a játékok a könyvek után kezdődnek, tehát a könyvekben a játék elősztorija van. szerencsére elég okosan írták meg a CDPR-es srácok a sztorit, így a könyvek ismerete nélkül is tökéletesen élvezhető.
a történet szempontjából mindenképp javaslom az előző két játék végigjátszását, mert egymásra épülnek, egymás után következnek, illetve a harmadikban már pont ezért nem mutatnak be egy csomó szereplőt, nem fogod tudni, hogy ki kicsoda, hogyan került oda, ahová és miért van olyan viszonyban a többi szereplővel, amilyenben, plusz rengeteg visszautalást nem fogsz érteni.
játékmenet szempontjából viszont szólok előre, hogy a az első Witcher irányítását sokan nem szokták szeretni, ha ráérzel az ütemességére, akkor logikusan működő harcrendszere van, de ha a mai egyszerű klikk-klikk-klikk-et várod, akkor inkább valami alacsonyabb nehézségi szinten kezdd el.
hogy hol érdemes megvenni? az első két részt már kb a Tescóban is utánad vágják 1-2 ezerért, a harmadikra meg hátha valamelyik kolléga tud valami okosat mondani, mert én épp sehol sem látom leakciózva
-
coolcrash
újonc
válasz
Ra's al Ghul #2777 üzenetére
Nekem az erősebb ellenfeknél sikerült felkombózni az alap 600 körülit 1700-re is a vivernpárlat segítségével, de csak a harc idejére vagy az első találat begyűjtéséig él ez az előny, az elementált így is 20 perc alatt tudtam legyűrni akkora védelme volt igaz volt lvl13 szintkülönbség.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Ra's al Ghul #2339 üzenetére
Dehogy kell! Néha tesznek utalást az előző részekben történtekre. De ez egy külön álló történet. Én játszottam kettővel. De nem játszottam végig, meg a fene sem emlékszik a sztorira. De attól élvezem, meg értem ezt a részt. Tedd fel, hatalmas élmény
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EA Sports WRC '23
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest