Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper04
aktív tag
SSD-n sokkal jobb, érezhetően. Így is előfordul akadás, nem mondom hogy nincs. De sokaknak még jobb gépük van és nekik is akad, sajna ez ilyen.

A medievallal én is így voltam. Egyszerűen nem állt kézre, nem volt élvezhető. Én másnap töröltem le.

Sims ... fejlődik a világ, itt is egyre csicsásabb, modernebb minden. Egyre több mindent találnak ki hozzá, hogy élvezhetőbb legyen ne váljon unalmassá. A sims 1-et sokszormeguntam, egyidőre felfüggesztettem a játékot, majd újra nekiláttam. Pár család "végigjátszása" után. uncsi lesz, mert ugyan az ismétlődik csak pepitába.
A sims 2 nél már volt elég sok bővítés, kiegészítő... az által meg még tovább lehetett élvezni a játékot. A sims 3 meg gyakorlatilag sims 2 kis tuninggal, szebb grafikával, még több lehetőséggel.
Elmehetsz Egyiptomba, Kínába ott is van egy csomó küldetés újabb pár nap játék ... stb stb.Szerintem jók ezek a kiegészítések
Meg jó bevétel a fejlesztőnek 
Új hozzászólás Aktív témák

- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest