- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Új kamerát kap a Xiaomi 18 Pro és a Pro Max
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
simauser
tag
Én most játszom a sztorit másodjára, és nemrég végignyomtam a "régi" változatot is, így elég frissen látom, mi a diffi a kettő között. A "kicsi" redux enyhe kifejezés, nagyon sokat finomítottak, módosítottak lényegében mindenen. A párbeszédek máshogy néznek ki és nagyon sokat változtak / finomodtak, kevésbé erőltetettek, a trust method eltűnt, mindennek van hangja (nincs csak szöveges párbeszéd), az események, a történet narratívája is sokat változott, finomodott (összhangban a küldetésekkel, párbeszédekkel), vannak új küldetések, amik eddig voltak, azok változtak, a medve (áldassék a neve . . . ) is máshogy van, stb.
Nagyon megreduxolták, és 90%-ban a jó irányba. Az alapjai ugyanazok, a történet is (legalábbis addig, amíg eljutottam), de sokkal finomabb és alaposabb.
Talán az az egyetlen dolog nem tetszik, hogy
SPOILER MILTONNÁL EPISODE 1
a városba való érkezés sokkal gyorsabb lett, és más útvonalon van. Ez nekem elnagyoltnak tűnik, a régi, lassabb, hosszabb bevezetés, ahogyan bemegyünk az elhagyott városba, sokkal jobb volt. Az út mentén battyogni, leállt, otthagyott autók mellett, aztán a templom, majd híd, és úgy a város, jobb volt.
Egyébként 6 euró a steamen, ennyiért ajándék. Ha végignyomom másodjára, elkezdem a survival sandboxot is, azt még csak ízelítőnek próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Warhammer 40.000
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crimson Desert
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest