- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni97
őstag
Sziasztok.
Az Alternativ start moddal ugyan ott kötünk majd ki mint az alapjáték története?
Letöltöttem és csak belenéztem, az a küldi, hogy kezdjek el élni. Ez így ennyi? Hogy tudok benne valami életet kialakítani?Meg az elején a szoborral való csevegésnél nem enged pár opciót. Nem tudom mit mond mert nem vágom az angolt. Van egy csomó dolog ami közül lehet választani, viszont valamelyikre rámegyek és az elején lyukadok ki megint. Azzal tudtam tovább menni, hogy gyorsan random végigkattintottam valamit és bedobott egy olyan helyre amit azt hiszem moddal raktam be.
-
Beni97
őstag
Olvasom, hogy van itt olyan akinek 100 mod van fent. Én meg alig birok felrakni pár modot, amik felmennek azok se dobnak sokat a játékélményen. Nem tudom miért pedig próbáltam már felrakni több grafikai modot(elég nagy szenvedés volt mert 200kb/s nettel, sok modot próbáltam és hát elég sok idő volt)de volt amilyekkel el sem indult a játék, mert kidobott az asztalra mire elérte volna a menüt. Ha nem dobott le akkor meg nem rakta be, és ilyenkor minden olyan mod ami működött, nem volt bent. Ugyan ez a hiba ha olyan modot pakolok fel amitől pl több spellem lehet, jó csajok, új épületek,helyek stb. Pedig mindig elolvasom a leírást. Igaz nem tudok angolul, de azért sikerül megérteni hogy mit hogy kell. De mindegy. Már nem is mernék felrakni újat mert lehet eltűnne a mentésem.
-
Beni97
őstag
Sziasztok. Eleinte csak 5-6 modot használtam és akkor jó volt minden, bent is voltak meg minden. Majd leszedtem több modot és nincs bent egyikse a játékban. Ez mitől lehet? Grafikailag is próbáltam tuningolni a játékot de semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED55C27LA
- MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI +Intel Core i7-12700K 3.6GHz cserélném amd-re
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest