Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
®abstract®
üzenetére
Kapcsold ki a modokat, nézd meg simán a Special Editiont. Szerintem sokkal szebb lett a te játékod is.
Az a gyanúm hogy nálad is van ami nem működik ütközés miatt vagy sorrendiség is lehet még a hiba. Lehet vele kísérletezgetni, vagy Youtubeon oktatóvideókat nézni.Ami rengeteget dob egyébként szerintem a látványon, az leginkább a 4k textúra és a fények (4k textúra helyett én 2k-t tettem fel pl., Enchanced Lightsot nem látom a listában, az még gyönyörű képhatásokat érhet el).
Egyébként a mai játékok (nextgen) többsége is a fénnyel tud a legtöbbet javítani a képeken, például az RDR2 és a Valhalla engine is a fényekkel, köddel tud eszméletlen látványösszhatást javítani.Továbbá kicsit becsapósak lehetnek neten a bemutató "nextgen Skyrim" videók, mert ott általában 300+ mod van fenn a játékban, általában RTX 3080 kártyákkal felszerelve, és sokszor maguk a modderek készítik őket, tehát ők ismerik minden csínját-bínját a modoknak, ütközéseknek. Én igyekeztem mindent a leírások szerint csinálni, figyeltem az ütközésekre is, úgy tűnik hiába. De a moddolás sajnos már csak ilyen, szerintem vannak még fel nem tárt/nem publikus ütközések is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- E-book olvasók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- OpenWRT topic
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest