- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
Interceptor
addikt
Túl árkádos ez a játék az a baj, kellő légellenállás pedig még mindig nincs. Nem azt mondom, hogy legyen Assetto szint(bár nekem az is jó lenne), de ennél egy kicsit jobban eltolhatnák a mérleg nyelvét a szimulátor elemek felé, valami jobb gumifizikát is bele lehetne már végre pakolni, ettől még árkád maradna összességében. Az útlevágásokat buta ugratásokat is kivehetnék a játékból gyerekes az egész, és kevésbé kedvez a vezetési képességeknek. Ha nekimegyek egy oszlopnak csak büntessen a játék és ne jutalmazzon stb. Arra kellene ösztönözni a játékosokat, hogy az amúgy nemlétező nyomvonalon tartsák az autót, használják a képességeiket, ne h*lyegyerek módjára törtessenek át mindenen ráadásul azzal még előnyt is szerezve, mert ez nem követel meg túl sok vezetési tudást. Nekem még mindig a TDU 1 jött be a legjobban, azt a csapásvonalat kellett volna követni. Mondjuk engem még az zavar a játékban, hogy túl sok az olyan részlet ami akadályoz a vezetésben, elvonja a figyelmet összefolyik az egész kép stb, lehet natív 4k-ban kellene tolni
-
Dante73
tag
Maradjunk abban, hogy az IRÁNYÍTÁS javult sokat, mert fizika sajnos továbbra sincsen benne, és nekem ez a legnagyobb szívfájdalmam. Belső nézetben valóban élvezetes, de külsőben... Mindig az 5 éves unokaöcsém, és a játékautó tologatás a szőnyegen, ami eszembe jut róla. Kár érte, mert ha lenne alatta BÁRMILYEN fizikai motor, szarrá verné a forzákat. Így sajnos a futottak még, kategória.
De valóban. Belső nézetben élvezetes. -
Joccc07
addikt
Jó a nagy térkép igen. Nekem is hiányzik sok más játékból de az irányítás akkor is borzalom. + A tartalom hiánya. De az egy másik lapra tartozik. Bár nem tudom milyen az új fizika amit beletettek. Beletették már egyáltalán? Vagy még mindig csak a concept autók kiváltsága?
-
Dante73
tag
Ha a fizika szót ennek a játéknak a kapcsán használja valaki, azt személyes sértésnek veszem.
A jó árkád irányítás az a forza horizonnál kezdődik na AZ ÁRKÁD. Ez nem az. ez egy scriptelt ... vacak.
Nekem is megvan, én is tolom vele szépen lassanként (Első része is megvan, pont mint az előd TDU-k, aminek az első része a mai napig etalon nálam) De igazság az, hogy ez a térkép, a TDU fizikájával... Ki se lehetne robbantani előle...
Úgyhogy maradjunk abban, hogy a fizika szót, és a "jó árkád" kifejezéseket ennek a játéknak a kapcsán felejtsük el. Mert egyik sem igaz. Szimplán igénytelen az irányítása.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DOOM - The Dark Ages
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest