- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
"A CBS a komédiái közül már tavaly megújította a 2012-13-as évadra az Így jártam anyátokkal (How I Met Your Mother) és az Agymenők (The Big Bang Theory) című sorozatait,"
-
rétisün
veterán
válasz
leslieke #384 üzenetére
csak én nem vagyok fent
(#385) koxx : igen, elkanyarodtak kicsit az eredeti iránytól, mióta feltűntek a lányok, de még így is bőven jobb, mint amit pl. a HIMYM-vel csinálnak. jobb lenne több kocka-poén, de hát mit csináljunk, sheldonék is megkomolyodnak
a Károcska vagy Shamy
-
rétisün
veterán
én is
-
rétisün
veterán
kár, hogy csak este tudom megnézni
-
rétisün
veterán
má' van....
-
rétisün
veterán
remélem, észbekapnak az írók, mielőtt a TBBT is a HIMYM sorsára jut. sajnálnám nagyon....
csak sajnos ezek a részek is ugyanolyan jó (ha nem jobb, nem tudom, ezt sose néztem) értékeléseket kapnak, mint a régebbi évadok részei, amiből azt hihetik az írók, hogy jó úton járnak.
már ha foglalakoznak ilyesmivel egyáltalán -
rétisün
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #289 üzenetére
nagyjából egyetértek...
talán már nincs ötletük az íróknak, hogy megint össza akarják hozni leonardékat, nem tudom, de tényleg nem kéne erőltetni. szerencsére azért sheldon általában még mindig hozza a színvonalat, howard (meg a szülői ház) viszont eléggé eltűnt bernadette miatt. mi lesz, ha össze is házaodnak?
-
rétisün
veterán
régebben már volt róla szó, de ha valaki nem ismerné: IT Crowd
kocka-humor, a TBBT-nál fárasztóbb angol verzióban.....
-
rétisün
veterán
-
rétisün
veterán
kétségkívül kissé eltávolodott a sorozat az első pár évad "kockák küzdenek a hétköznapi élettel" alapszitutól, és az erre épülő poén is kevesebb.
talán kicsit sok az "újabb" szereplőkből egy-egy részben (bernadette, amy) ami a kocka-humor rovására megy.... -
rétisün
veterán
holnap végre új rész!
-
rétisün
veterán
addig is, amíg lesz végre új epizód.....
-
rétisün
veterán
mintha a sorozatjunkie-n említették volna, hogy valami ünnepek voltak amcsiban, azért nem volt pár sorozatnak új része a múlt héten.
amikor elkezdődött az új évad, én is nekiálltam darálni az egészet az elejétől. a régebbi évadokban is voltak gyengébb részek, ez az új évad se rosszabb sztem, mint a korábbiak.
(#232) koxx: ajjaj, az még nagyon messze van. nem baj, van még a régi évadokból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- War Thunder - MMO Combat Game
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest