- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
de legalább van már felirat a raising hope 3x11-hez
kicsit más stílusú, de nagyon jó kis sorozat, ajánlom mindenkinek, aki nem nézi, az új TBBT részig le is lehet darálni
-
rétisün
veterán
az az, 2x17 - terminator decoupling
raj egész jól haladt is a dologgal, de csak amíg howard nem közölte vele, hogy a vonaton kapható sör alkoholmentes
-
rétisün
veterán
azért Alexről se feledkezzünk meg
"Jó, de állítsátok kábításra. Ha elpárologtatjuk Pennyt, többet sose lesz ilyen csinos barátnőm."
-
rétisün
veterán
megvolt a szokásos angol feliratos újrész-nézés....
-
rétisün
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #1167 üzenetére
sztem a sorozatban is simán jó lenne (lett volna ) az erdeti hangjával, kár hogy ilyen (csak sztem idegesítő?) nyávogós hangot képzeltek el a karakterének...
-
rétisün
veterán
sztem valamire rosszul emlékszel. én most néztem vissza majd az összes részt, de ilyen (még) nem volt. ettől persze még lehet benne ilyen, de korábbról sem emlékszem
amúgy meg nem bírok megbarátkozni a szinkronhangokkal. a 4 fő karakter még oké, de bernadette meg amy szinkronjai valahogy nem jönnek be
"gratulálok! a pizza est most a te lakásodban lesz. rendelj egyet!" (éppen itt tartok
)
(#1155) leslieke: én is általában mindent kisbetűvel írok, bár tudom, hogy pl. mondat első betűje, személynév, meg a többi...
-
rétisün
veterán
megnéztem......
spoiler onszexuális zaklatás
pandasheldonha jól vettem ki a történéseket csekély angolnyelvismeretemmelspoiler off
-
rétisün
veterán
válasz
Bjørgersson #1139 üzenetére
hiba
hogy lehet ilyent elfelejteni
(#1140) Ventur@: a promó helyett inkább megnézem angol feliratta az új részt.....
-
rétisün
veterán
válasz
Bjørgersson #1131 üzenetére
köszönjük, viszont!
péntek reggelre itt is az új rész
-
rétisün
veterán
válasz
Bjørgersson #1127 üzenetére
neked is, és minden TBBT fannak
meg is nézek egy-két karácsonyi részt
mindig remek karácsonyi élmények kerülnek szóba
(vagy inkább azt nézem, amelyik évadban volt egyáltalán)
-
rétisün
veterán
válasz
Bjørgersson #1109 üzenetére
na jó, én is nézem (igaz, felirattal) de csak mert kiváncsi vagyok, mit hoznak még ki belőle, meddig húzzzák, nem azért mert annyira jó lenne
-
rétisün
veterán
válasz
Bjørgersson #1106 üzenetére
HIMYM helyett nézd inkább a moderrn családot vagy a rising hope-ot (ez sztem nincs szinkronosban)
mod: de van.....nocsak. két évad is
-
rétisün
veterán
nocsak, senki nem írta be, hogy új rész??
-
rétisün
veterán
lehet, hogy már linkeltem régebben, de magát a cikket hamarabb megtaláltam, mint itt a linket, szóval ilyen egy forgatás.....
-
rétisün
veterán
inkább egy másik, a hdtv-lol, 720p-dimension verziókhoz. az előzőnek más az időzítése.
-
rétisün
veterán
meg is nézem még egyszer
-
rétisün
veterán
nem bírtam kivárni a magyart, megnéztem angol felirattal......nem mondom, hoy nagyon sokat értettem belőle, de azért elvigyorogtam rajta
-
rétisün
veterán
még mindig nincs felirat
ilyenkorra már szokott lenni....
-
rétisün
veterán
én is a legtöbb (összes?) sorozatot feliratosan nézem, és nem csak azért, mert így hamarabb megvan, hanem mert a legtöbb jobb eredeti hanggal. igaz, jópárat nem is láttam szinkronnal, de nem is érdekel különösebben.
filmeknél szintén inkább felirat, nagyon kevés ami szinkronos. -
rétisün
veterán
így néz ki mrs. wolowitz
-
rétisün
veterán
válasz
leslieke #1030 üzenetére
nem tudom miért, de hirtelen ez a regina ugrott be, bár ő queen, nem king
-
-
rétisün
veterán
-
rétisün
veterán
délután megnéztem végre az új részt is, jó volt
ez az évad egész jó eddig....
-
rétisün
veterán
ejnye, nem is sajnálja senki szegény howardot?
-
rétisün
veterán
sztem jó volt...nekem ez tetszett:
- Trójai kisbolygók után kutatok a Föld L5 Lagrange-pontjában.
- Hoppá, ez Dr. Koothrappali szakterülete. Lesz miről beszélnetek.
és kárörvendő vigyorral hátradől
-
rétisün
veterán
na akkor neki is állok mindjárt én is, sőt a raising hope-hoz is van felirat
-
rétisün
veterán
"szóval reménykedem, hogy ezen sírva fogok röhögni"
én is reménykedem, de sajnos 'jóbarátok' irányba megy a sorozat. a régi "kocka" poénok már nem jellemzőek sajnos, pedig pont az volt, amivel kicsit különbözött ez a sorozat a többitől.
aztán ahogy egyre többen lettek (bernadett, amy, most már stuart is állandó szereplő lesz) "süllyed" a jóbarátok szintjére.
ez nem azt jelenti, hogy bármi bajom lenne a jóbarátokkal (mekkora szám volt annak idején, amikor még az hbo-n néztük) csak éppen ez a sorozat nem arról szólt. ahogy ezt mindenki észrevette a készítőkön kívül
ja, ezzel együtt még mindig a kedvenc sorozatom, de azt kell mondjam, hogy pl. a HIMYM mostani évadja pl. egész jó ahhoz képest, hogy leült az utóbbi 2-3 évad.
-
rétisün
veterán
nekem se tetszik bernadett szinkronja, igaz én az eredeti hangjával se vagyok kibékülve, nekem túl nyávogós valahogy.
kivéve mikor rákiabál howardra, úgy az anyja stílusábanvalószínűleg a készítők is érzik, hogy már túl elkanyarodtak az eredeti kockák<-->szöszi szomszédlány iránytól, és így próbálják valahogy szerepeltetni pennyt, vagy nem tudom. lassan már inkább csak mint amy meg bernadett barátnőjeként szerepel, ők kapnak egyre nagyobb hangsúlyt.
-
rétisün
veterán
már van felirat!4!!négy!!
-
rétisün
veterán
remélem, most is olyan hamar elkészül a felirat, mint a múlt héten.
kiváncsi vagyok mit alkotnak raj-al, remélem nem viszik el b***sba a karakterét. igaz, voltak már kalandjai csajokkal (mint kiderült, penny nem igazán számít
)
-
rétisün
veterán
SPOILER! (de csak egy kicsit, vagy talán nem is, majd kiderül)
nocsak, nocsak....ha összerakjuk a "stuart állandó szereplő lesz" és a "rajnak is lesz barátnője" dolgot, a mostani rész után elég fura következtetést lehet levonni.
remélem, nem ebbe az irányba mennek a dolgok, nem illene ebbe a sorozatba ilyesmi. -
rétisün
veterán
már van is felirat
-
rétisün
veterán
válasz
Bjørgersson #837 üzenetére
igen, és csak sheldonon volt olyan alsó, ami megfelelt a kornak, kár, hogy leonard párnahuzatából(?) csinálta
-
rétisün
veterán
válasz
Bjørgersson #835 üzenetére
méghozzá a legrosszabb, amin volt sheldon eddig életében
tele anakronizmussal
-
rétisün
veterán
nincs fenn valahol a "lakótársi egyezmény" magyarul? annyiszor hivatkozik rá sheldon (bár priya azért megszorongatja néha
) kiváncsi lennék, miket találtak ki benne
ha már tesó-kódex is van magyarul, ezt is lefordíthatná valaki
-
rétisün
veterán
válasz
Bjørgersson #801 üzenetére
game of thrones? bár az meg fantasy.....
-
rétisün
veterán
válasz
Bjørgersson #799 üzenetére
milyen stílus/műfaj?
-
rétisün
veterán
válasz
Bjørgersson #797 üzenetére
akkor neked keresünk pár képet amy-ről
-
rétisün
veterán
válasz
Bjørgersson #792 üzenetére
a feliratok nem igazán jók, mert (gondolom) olyan verziókhoz vannak igazítva, amiknek a közepetáján benne maradhatott a reklám, de ha ott utánaigazítod (én kmplayerrel nézem, abban lehet menetközben igazítani) utána már jó.
-
rétisün
veterán
válasz
Bjørgersson #789 üzenetére
na visszakrestem az előzményekben, én tegnap innen töltöttem le, elég gyorsan meglett, bár nem ültem mellette, hogy az időt nézzem
-
rétisün
veterán
válasz
Bjørgersson #786 üzenetére
ami a második linken van, abban benne van mindkét film.
-
rétisün
veterán
válasz
Bjørgersson #783 üzenetére
tegnap valahol találtam egy olyant, ahol a kettő egyben megvolt,, de már nem tudom, hol
-
rétisün
veterán
válasz
Bjørgersson #775 üzenetére
4. évad 7. rész is már van szinkronnal.
-
rétisün
veterán
válasz
leslieke #771 üzenetére
most nézem, a másik 'rövidfilmhez' is van felirat.
(#772) Zebu:
mióta feltűnt amy és bernadette, tényleg kezd elmenni az egész amolyan jóbarátok irányába, már nem az 'antiszocális tudósok (meg howard
) szerencsétlenkedése az életben' a fő szál, eléggé felhígult az egész.
kiváncsi vagyok, hova fokozódik majd ez, ha a 6. évadban tényleg raj-nak is lesz csaja -
rétisün
veterán
válasz
Bjørgersson #769 üzenetére
nem tudom..... nem tűnik ünneplősnek
-
rétisün
veterán
válasz
leslieke #767 üzenetére
itt említettem, két kis film, amolyan színfalak mögött....
-
rétisün
veterán
-
rétisün
veterán
tényleg borzalmas amy szinkronhangja
eddig nem néztem olyan részt végig, amiben szerepelt, tegnap este került rá sor.
azt a szinkront elk***ák. nem kicsit, nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- War Thunder - MMO Combat Game
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest