Hirdetés
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
Én előrendeltem az Alzatól, úgy olvastam lesz benne coop is a 2014 essel ellentétben, max ha nem jön be átadom a 15 éves unokaöcsémnek.
Ő kítűnő tanuló, nagyon jól tud fogalmazni, és a reakcióideje is jobb a játékokban mint nekem.
Neki az Elden ring lesz az első soulsbilorne játéka Xbox One vagy series X en. Kíváncsi vagyok hogy tud vele haladni.
A Demon souls, Dark souls 1,2,3 bejött és ment.
-
Ez annak idején nem jött be, viszont ezitán a Surge első részét imádtam. A 2.ban is voltak jó dolgok de összességében az első jobban tetszett.
Szerintem tanultak sokat a korábbi lords of the fallenből és ez egy jobb, vagy hogy úgy mondjam nagyobb közönség számára befogadható játék lesz.
Én kiváncsian várom hogy milyen lesz. -
Daelion
őstag
Nekem is ennek tűnik inkább amit mondasz.
Én nem vagyok nagy Souls Like játékos de az első része nekem tetszett és végig is vittem még akkoriban.
Volt benne 1-2 jó ötlet pl, hogy tényleges súlya volt a karinak és full heavy armorba+2H fegyverrel konkrétan fel tudtam lökni nekifutásból az ellenségeket.
Deszkák el tudtak törni kari alatt, el is felejtettem hogy olyan aztán NG+ on mentem azt be is zuhantam szakadékba mert addigra ugye jóval nehezebb gear volt karimon én meg nagy lazán át akartam ugyan ott mászni ahol első végigjátszáskor.
Akkoriban a grafika sem volt éppen rossz szerintem. 'pár hónapja raktam fel megnézni megint és most sem vészes'
Azért kíváncsi leszek erre, hogy mit hoznak ki belőle.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Igen ez egy souls like. Volt ennek egy előző része hasonló címmel, de az nem ment nsgyot. Én le is pattantam róla pedig szeretem a zsánert.
Ez szerintem egy ilyen újragondolás, és remélem jó irányba fejlődik a játék. -
AD4MINATOR
nagyúr
oh egy nazgul szimulator? ez is dark souls féle lesz?
the trailer was captured fully in-game
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Több db 512GB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest