- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Koji-kun
csendes tag
Hát remélem is hogy visszaveszik, mert ha nem hát nagyot fogot ütni.. ha másba nem, hát a falba...
Egyébként egy Neovo F419 a drága, szal igazán nem egy olcsó piaci zonki :D
K-19 re vadásztam de már szinte sehol se lehetett kapni, Bluefishből meg nem kérek, köszönöm. -
Koji-kun
csendes tag
Hali all!
Kb. 2 hete vettem egy TFT monitort, és hát nem kell részletezni mennyire örültem neki :)
Aztán egyszer csak az egyik oszlop pixel nekiállt szépen pirosan világítani, miközben a maradék 1279 el semmi baj sem volt. Abban az oszolban is minden megjelent, de kizárólag a piros szín 0-255 ig árnyalataiban :(
Elképzelésem sem lévén mi lehet a hiba, enyhén megnyomorgattam a panel kávájának bal szélét (a bal szélhez közel történt a fura kozmikus effektus), és lám: a piros csíknak nyoma sincs. Haáá, örültem magamnak, mint Matiz nagypapa, csakhogy alig fél perc múlva megint ott virított az arcoma a piros csík. Ismét nyomorgatás, szépen óvatosan, nehogymán eltoljak valamit ezen a jó kis monitoron, csík eltűnik, nemsokára megint visszajön. Ez így ment néhány alkalommal, míg végül a csík unta meg hamarabb, nem jelenkezett többet.
Aznap...
Merhogy másnap ismét u. így jártam, majd néhány nap múlva úgyszintén.
Keitaro barátomnak elújságolva a kellemes jelenséget, azt mondta hogy valószínüleg az egyik sorvezérlő kontaktos.
Lehetséges ez? Ha igen, akkor ez vajon garanciális hiba? (Mert egy két pixel hiba sajnos nem az, de azért ez mégis csak egy egész sor!)
Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged