Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- MIUI / HyperOS topik
- Íme az új Android Auto!
Aktív témák
-
Koji-kun
csendes tag
Hát remélem is hogy visszaveszik, mert ha nem hát nagyot fogot ütni.. ha másba nem, hát a falba...
Egyébként egy Neovo F419 a drága, szal igazán nem egy olcsó piaci zonki :D
K-19 re vadásztam de már szinte sehol se lehetett kapni, Bluefishből meg nem kérek, köszönöm. -
Koji-kun
csendes tag
Hali all!
Kb. 2 hete vettem egy TFT monitort, és hát nem kell részletezni mennyire örültem neki :)
Aztán egyszer csak az egyik oszlop pixel nekiállt szépen pirosan világítani, miközben a maradék 1279 el semmi baj sem volt. Abban az oszolban is minden megjelent, de kizárólag a piros szín 0-255 ig árnyalataiban :(
Elképzelésem sem lévén mi lehet a hiba, enyhén megnyomorgattam a panel kávájának bal szélét (a bal szélhez közel történt a fura kozmikus effektus), és lám: a piros csíknak nyoma sincs. Haáá, örültem magamnak, mint Matiz nagypapa, csakhogy alig fél perc múlva megint ott virított az arcoma a piros csík. Ismét nyomorgatás, szépen óvatosan, nehogymán eltoljak valamit ezen a jó kis monitoron, csík eltűnik, nemsokára megint visszajön. Ez így ment néhány alkalommal, míg végül a csík unta meg hamarabb, nem jelenkezett többet.
Aznap...
Merhogy másnap ismét u. így jártam, majd néhány nap múlva úgyszintén.
Keitaro barátomnak elújságolva a kellemes jelenséget, azt mondta hogy valószínüleg az egyik sorvezérlő kontaktos.
Lehetséges ez? Ha igen, akkor ez vajon garanciális hiba? (Mert egy két pixel hiba sajnos nem az, de azért ez mégis csak egy egész sor!)
Köszönöm!
Aktív témák
- Fogyjunk le!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Gitáros topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kés topik
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest