Hirdetés
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
Hát, WinME-vel sajnos nem teszteltem :(
(mondjuk nem is izgat az egész WinME téma... W95 OSR2 még elmegy :--))
Az új site-unkon (mert készül) az ilyen olvasói vélemények szervesen kapcsolódni fognak a cikkekhez, hogy ha valamit elfelejtenénk, az se maradjon ki.
Thx. -
simi
csendes tag
modositok:
a MIDI driverekkel gond van... rendszeresen hazavagja a winME-t egy MIDI-s playback.... :(
elegge kar -
Hi Simi,
Köszi a kritikát, nekem is nagyon bejött a kártya amúgy. Az egyetlen, ami nem teccik, az az optikai kimenet, ha lenne koaxos, már szaladnék is venni. De ezt leszámítva nagyon meggyőző a cucc, mind hardver, mind szoftver oldalról érezni, hogy minőségi darab.
P -
simi
csendes tag
eh, shit
TerrateC es nem "X"... tudok irni csak meg most keltem fol... :) -
simi
csendes tag
hali,
nekem is ilyen kartyam van es szerintem is veri az SB Livet, bar az A3D driverek
itt sem csonk nelkuliek, a Soldier Of Fortune nem megy pl. A3D-vel...
es erdemes a kartyahoz felrakni az uj drivereket, amiket a terratec pagerol lehet leszedni, mert nekem a winME-t egy parszor terdre tette a regi...
a cikk jo lett amugy, gratula.
Aktív témák
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest