Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V2 fél év után
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacizone
csendes tag
Bárki aki Teclast P20 HD-n gondolkozik... ne tegye!
Sajnos ez a tablet egy hulladék.
Kislányomnak vettem, és bár szép a képernyője, de egyfolytában fagy, pl. Spotify lejátszás közben vagy simán mezei videó lejátszáskor. Crash loop-ba kerül és néhányszor reboot után összeszedi magát, elindul... de utána kezdődik az egész előlről. Ha nem használom egy ideig, akkor egy ideig jó (érezhetően nem melegszik), de valamennyi használat után szinte mindig ugyanide jutunk.
Jah, alig van pár dolog felinstallálva (játék zéró!). A home office-ban a Teams-et is képtelen fagyás / reboot nélkül futtatni.
Már a többedik kínai tablettel járom meg (Cube, Teclast, sőt még egy LG is rövid életű volt), néhány évente mindig úgy vagyok vele hogy adjunk nekik egy újabb esélyt, hátha már jobbak... de sajnos nem. Fosok ezek mind, hogy az zéró szoftverfrissítést már ne is említsem.
Szóval ez a 30-40 ezres kategória olcsó ugyan, de sajnos itt maximálisan igaz az "olcsó húsnak híg a leve".
A 6 éves iPad Air2-m még mindig kap szoftverfrisssítést és hibátlanul működik folyamatos napi használat mellett... szóval inkább egy használt vagy új alap iPad, soha többet ezek a noname kínai szarok! Ja, nem, nem vagyok Apple hívő, de tabletben ezt látom az egyetlen hosszútávon is életképes alternatívának.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Blu-ray lejátszók
- Az MSI új portékáit vizslatva kiakad a Geiger-Müller-számláló
- Hobby elektronika
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest