Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
attiati
üzenetére
Ja, nem azért mondtam, jó dolgokat írtál. Csak úgy tűnt mintha az lett volna a végkövetkeztetés, hogy emiatt nem lehet nyereségesnek lenni. Pedig szerintem ez csak egy tényező, amit a kockázatkezelés során figyelembe kell venni.
Én nem ebbe a csapdába estem, hanem hogy a legutolsó legszarabb céghez mentem. Tanultam belőle
Egyébként a cég most küldött egy választ, mulatságos, hogy egyre jobban belegabalyodnak a hazugságaikba. Az viszont kevésbé, hogy épkézláb ügyvédet nem talál az ember. Egy volt hajlandó elvállalni az ügyet, de amellett, hogy a beszélgetés alapján nem sok fogalma volt, hogy miről is szólna egy ilyen per, még adott egy jó magas árat is, úgyhogy inkább megköszöntem, hogy nem. Most írok még az ügyvédi kamarának utolsó esélyként, hátha ők tudnak valakit ajánlani. Mert eddig úgy tűnik, hogy nem létezik olyan ügyvédi iroda, aki kompetens lenne ilyen kérdésekben.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- HP 65W töltő eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest