Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A Mate 80 széria csúcsa
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecdzo
senior tag
Jol csinalod! Alapos es figyelmes vagy, ennek meglesz az eredmenye, csak igy tovabb!
Kerdesedre valaszolva en mar regen fuggo vagyok
es bizton jelentem, hogy megerte! Sok minden masra is megtanit a tozsde, nem csak penz keresesre!En mindig kinosan ugyeltem arra, hogy ne menjen a csalad vagy epp egeszseg rovasara. Igen, neha meg mindig stresszelek, de megtanit arra is hogy ezt hogy kezeld. Igazabol a parom tudna errol meselni a leghitelesebben.Arra is megtanit (ha kitarto vagy), hogy soha nem adod fel es mindig nyilt vagy az ujdonsagra. A piac mindig megtanit valamire, valami ujra, amivel eddig meg nem talalkoztal. Es ha eltudod gorditeni az uj akadalyokat, akkor egy picit megint bolcsebb leszel es akar a sajat eleteden is javithatsz vele. Csak ehhez az kell, hogy rettentoen ovatos legyel es mindig a kockazat felol kozelits (tedd fel a kerdest, hogy mi a legrosszabb szenario es mit tennek ha uj DD csucsot utnek pl.). En igy tettem es ezert eltem tul azt az idoszakot (2 ev) amikor az emberek 95%-a bukoval kiszall. Es most mar lassan 7 ev utan visszatekintve eleg hosszu utat tettem meg, de buszke vagyok ra!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Hardcore café
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Új Dobozos ASUS VivoBook Go 15 Laptop 15,6" -20% Ryzen 5 7520U 16/512 Radeon Graphics FHD OLED
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- Dobozos Új Lenovo ThinkBook 16 G7 Szépséges Laptop 16" -45% Intel Ultra 7 165U 12 Mag 16/512 FHD+
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor Pivot is, állítható magasság S27A850D PLS panel, picit gyenge talp
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
es bizton jelentem, hogy megerte! Sok minden masra is megtanit a tozsde, nem csak penz keresesre!En mindig kinosan ugyeltem arra, hogy ne menjen a csalad vagy epp egeszseg rovasara. Igen, neha meg mindig stresszelek, de megtanit arra is hogy ezt hogy kezeld. Igazabol a parom tudna errol meselni a leghitelesebben.