Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Apple Watch
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackmate
őstag
Nem tudja valaki, hogy RP-DJ 1200-es fülesre hol lehet párnát, vagy szivacsot kapni?
-
golyani
addikt
na mikulásra megkaptam a fülest és mitmondjak k....ra jó szól szépen tisztán csak ajánlani tom.
) -
Trak
addikt
Nekem Technicsem volt egy darabig, pontos típust most nem tudok mondani.
7000-be került, azt tudom, mert annyit vásárolhattam le
Meghalt szegény, de szerencsére garis volt. Vettem egy Sennheiser HD 497-est. Össze sem hasonlítható a kettő... Sokkal szebben szól a Sennheiser. Főleg mélyben sokkal jobb, azokat sokkal jobban kiadja, de minden jól szól rajta. Eddig kényszernek tekintettem az esti fülhallgatózást, mert megszoktam a mélynyomót nappal, de így már nem olyan vészes este sem
Ezt a darabot csak ajánlani tudom. 11.990 ft. volt. -
golyani
addikt
moskolcon semmijen zene nem megy
majszerdán vagy holnap bemegyek és megkérem az eladót
volt még sennheiser HD 202-es 6590-ér
arraa jön két csákó(a menő fajtából) asszndaj az egyik a másiknak:
''he ezzel hogy lehet ilyennel uccán mászkálni''
maj el röhögtem magam.
-
_Petya_
őstag
Üdv!
Ha azt akarod megtudni, hogy ezek a zenék hogyan szólnak a fülesen, akkor valóban ilyennel kell kipróbálni, de ha arra vagy kíváncsi, mit tud valújában a füles, komolyzenével próbáld, mert ott van jó viszonyítási alapod. (az eredeti hangszer hangja)
Egyébként az MM-ben általában ócska divatzenék mennek...
Petya -
golyani
addikt
gondolom nem metallica kispál+nirvana+ilyenek jönnek belőle mer általában olyanokkal kéne tesztelni amilyet hallgat a ember nem???
-
Digital
addikt
Nekem RP-F300-am van

Csak jókat tudom róla mondani! Nagyon szereti az újabb zenei irányzatokat, játékokat!
A kanócával szerintem egy kamiont el lehetne vontatni ( sokszor volt már megrángatva,és semmi baja) TECHNICS = BEST BUY
-
golyani
addikt
nem tudja vki hogy lehet a MM-ba kipróbálni egy fülest???
-
golyani
addikt
7up!
-
-
<Adamsky>
nagyúr
Nekem egy RP-F800 van. Hangminőségével teljes mértékben elégedett vagyok, tényleg nagyon szépen szól! A gond inkább a fejpántjával van. Ez ugyanis (ha majd megnézed az MM-ben, akkor tudni fogod miről beszélek) ilyen ráncos bőr szerű anyagból van. Namármost ilyen anyagból volt az előző Technics fülesem fülpárnája is. Mindkét esetben kb. 1-2 év használat után ez az anyag elkezdett leszakadozni
...
Szóval 1 a lényeg. Ne legyen ilyen a kiszemelt fejhallgatódon, ill. arra ügyelj, ha olyat veszel, amelyiken füles rész el tud egy kicsit fordulni, akkor az elég masszív legyen, mert az elég gáz, ha törik, és e miatt nem tudod használni a fejhallgatót. -
golyani
addikt
na, senkinek nincss ilyenkje?!
-
golyani
addikt
hy all
véleményeket várok ezekkle afülesekkel kapcsolatban.
kinéztem egy rp-f 400-ast a MM-be 9990-ér így ezzel várok most tapasztalatokat!
esetleg vmi más ötlet füles ügyben 10000 a határ (szigorúan!!!)
(na jó 11még belefér)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Hogwarts Legacy teszt
- Arch Linux
- Hobby rádiós topik
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 9. nap: We Were Here Together
- Futás, futópályák
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)

...