Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megérkezett a Fairphone szerelhető fejhallgatójának új generációja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisninja
őstag
Szekszárdi vagyok szerintem itt a víz még nem a rossz kategóriába tartozik. Sajnos ennyire nem tudom a teázást magas fokon vinni. Helyben szinte semmi sem elérhető. Az agyag teáskanna jó de csak egyfajta tára jó véleményem szerint mivel az magába issza a teaaroma egy részét. A következő főzetnél a kanna kiad magából egy kicsit az előzőből. Olvastam olyat a nagyon régi kannából akár puszta víz hozzáadásával is készíthető tea.
-
kisninja
őstag
Nem tudom kit érdekel de alig hozták be a Lipton szálas teát máris leakciózzák az az többet nem lesz

100g 445Ft anno 900ft körül volt. Nagyon finom bergamott aromás, de van ceylon is. -
kisninja
őstag
Köszönöm neketek
még egy Renaultos aki szereti a teát 
Megpróbálom felelni ezeket a teákat helyben. Gondolkodtam még ebay en de nem valami olcsó. -
kisninja
őstag
Sziasztok nagyon teás lettem.... Bergamottos feketetából tudnátok valami jót ajánlani ?
Ízvilágom a savanykás citromos a favorit. -
kisninja
őstag
Már el is feledkeztem erröl a topicról.
Most találtam magamnak egy finom tea keveréket (garzon, twings citromos, sima lipton) nagyon jó ízt adnak. -
kisninja
őstag
Hát nekem nehéz elhinni, hogy (chilis karamellás.. teák is vannak
... söt még finomak is lennének. asszem majd megkostolom ) Nekem egy te jön be igazán a citromos (savanykás) tea hidegen melegen. A leg fontosabb, hogy a citrom íz mellet érezzem a tea füszeres ízét. 
-
kisninja
őstag
Azt már ugye ti is észrevettétek, hogy más a tea íze ha mikroban melegíted a vízet mint mikor forraloban. Nekem a mikros íz jobban bejön.
Mostanában anyira savanyúan iszom, hogy más már bele sem mer kostolni.
Mikor beteg vagyok ez mindig segít, mint most is

Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, Teának kezdésnek a Twinings bergamotos fekete teája nekem mindig munber one.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

... söt még finomak is lennének. asszem majd megkostolom ) Nekem egy te jön be igazán a citromos (savanykás) tea hidegen melegen. A leg fontosabb, hogy a citrom íz mellet érezzem a tea füszeres ízét.