Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
válasz
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
üzenetére
Hogy jön ki ebből 2-2.5dl tea amikor "Infuser Capacity: about 160ml " ?
Videókat nézve csak annyi tea főzhető le vele amennyit a teafüvet tároló részbe öntök.
Video -
kk831228
addikt
válasz
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
üzenetére
Na kb. 2-3 dl, úgy hogy a linket cucc tökéletes!!

A forralót még meglátjuk...
Lehet egyelőre marad a hőmérő... 
Nekem elég egyelőre a kv-s cucc, elég lesz azt fejleszteni...

-
kk831228
addikt
válasz
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
üzenetére
Egyedül inná és max napi 2 - szer, szóval nem nagy mennyiség...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
üzenetére
ilyen teagömbre gondoltam. A lényeg, hogy kb. 1/3-ig szabad csak tölteni, hogy egyrészt legyen hova duzzadnia, másrészt még így is átjárja a víz.
A keverék tényleg furcsa csoport, de kifejezetten jó ízű.
-
kk831228
addikt
válasz
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
üzenetére
Köszönöm mindenkinek!!

Mindenképp szálas teát szeretnék, viszont olyat amit nem annyira bonyolult elkészíteni irodába se. Na most néztem volna egy ilyet amivel be tudnám lőni a vízhőfokot is pontosan... : [link]
Érdemes lenne, vagy fölösleges...??

Kellene egy Teáskanna, mindenképp átlátszósat meg egy jó szűrő, meg persze jó alapanyag... Ebay, ali, webshop jöhet...
Mik az ajánlottak ezek közül?? -
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
tag
válasz
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
üzenetére
és a legfontosabb szempont, h nekem ízlik, finom!
(ki lehet áztatni 2-3x is!)
de hamár Anglia, a lila dobozos, szálas EarlGrey Twinings egész jó!
-
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
tag
válasz
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
üzenetére
bocsánat, a kávé topikban volt...
(ott kérdezte vki)
#31978ilyen szűrőim vannak:

és mindenképp javaslom elmenni a Flying Bird-be és a Zhao Zhou-ba! más világ, más árak, más minőségi kategória, de mind2 nagyon magas minőség!
(mind2 Bp)
az előző inkább teabolt, ahol mindig lehet kóstolni, az utóbbi meg teázó, ahonnan tudsz haza IS vinni, és vannak eszközök IS!
Raynes: félreérted a hangsúlyozást...
mindenféle filteres teát -hacsak lehet- messziről kerülök! a zöldtea, különösen silány filteresben! (a Lipton Indonesian Sencha piramisos egész ok volt pl...) az ízesítetettek, meg azért ízesítettek, h elnyomják a silány teaminőséget!
(karácsonyi a tea, az a legjobb... v a random 'szálas' gyümölcstea, és nincs benne más gyümölcs, mint csipke, alma...
)
nem azt mondom én is 'napi teának' 2féle ízesítettet iszom: Ahmad EarlGrey (bergamott) és szintén Ahmad kadamommos... de tudom, h ez nem magas minőség, ellenben szálas tea, és olcsó! (1900Ft/500g) -
Raynes
tag
válasz
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
üzenetére
Nekem ízlett a Bravos, pedig a zöld teát nem annyira szeretem. Finom mangós és mindenféle trópusi, egzotikus ízesítéssel van, nagyon kellemes szerintem. A Dilmah-t még nem próbáltam, otthon nekem túl drága volt, itt külföldön meg nem kapni.
Ami szerintem nagyon rossz zöld teában, az a Pickwick, Tesco, meg a lidl-ös Lord Nelson. A Teekanne-t meg én tartom hulladéknak, igaz abból csak fekete teát ittam.
Amúgy egy fun story: két hete meló közben láttam az automatán, hogy nem csak black tea van, hanem white tea is. Megörültem, hogy ezt az igényességet, fehér teát automatában, ez olyan ritkaság, amit ki kell próbálni. Közben meg black tea volt tejjel, ráadásul ihatatlanul rossz is, mindezt egy teaívó nemzetnél, Anglia kellős közepén. Nem normálisak ezek. Tudom, az automatás cuccok olyanok is, nem is tudom, hogy miben reménykedtem, de azért durva volt. Kávénál tényleg úgy van, hogy a black coffee az üres kávé feketén, a white coffee pedig tejjel van, de ezt teára nem lehetne átvinni elvileg, mert a white tea nagyon mást jelent, fermentálatlan teát, ami eleve másfajta teacserje leveléből készül.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
üzenetére
Köszi a tippet!
A szálas teával sok a teendő, azt nem szeretnék venni olyannak, aki nem teázik komolyabban.
Viszont most visszaolvasva jó ötletet adtatok ezzel a minden filter más ízű dologgal. Ilyet lehet venni itthon ilyesmi kiszerelésben az általad említett márkákban? Elég ötletes dolog.
-
Melorin
addikt
válasz
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
üzenetére
És ha egy ilyen helyre bemész, milyen kv-t válasszon az aki nem ért a kávékhoz de szeretné megtudni mi a jó?
Olyan helyet nem tudsz ahol teázni is lehet? Én teás a párom kávés
-
aAron_
őstag
válasz
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
üzenetére
Ha esetleg tudsz még jó kávézót a belvárosban, ne tartsd magadban.

Bennem a 444-nek ez a videója keltette fel a kíváncsiságot újra a kávék iránt. Számomra elég érdekes volt. Lehet el is megyek majd ebbe a mini kávézóba.
Frei-el egyébként mi a baj? Nem jó minőségű a kávé, rosszul készítik el? Egyszer ittam egy beduin kávét az egy Libriben, azzal nagyon meg voltam elégedve.
-
aAron_
őstag
válasz
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
üzenetére
Ez valóban nagyon jó, ki is néztem egyből vagy 10 féle teát.

-
kispx
addikt
válasz
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(ki lehet áztatni 2-3x is!)
mindenféle filteres teát -hacsak lehet- messziről kerülök! a zöldtea, különösen silány filteresben! (a Lipton Indonesian Sencha piramisos egész ok volt pl...) az ízesítetettek, meg azért ízesítettek, h elnyomják a silány teaminőséget!