Hirdetés
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
Akciósan 400 valamennyi, amúgy szerintem 600 körül vannak ezek a filteresek. Az egyik ahogy írtam gyógynövénytea alapú, a másik nem tudom, talán gyümölcstea alapú (nem jegyeztem meg). Viszont van fekete tea alapú chai, az szálas, nem filteres, DE... 100 g 900valahányért... na az tényleg nem drága, 50g szokott ennyibe fájni teásboltokban.
Egyébként akciós még a Müllerben gyümölcstea sokféle ízben (darabos, nem filteres és 200g !!) 600valamennyi Ft. Vettem egy rózsásat, hát kifejezetten finom íze van (még ha valamennyi aroma van is benne). Jó nagy zacskó, elég lesz pár teához, de lehet a héten még bespájzolok vagy kettőt.(#729) giigz
Régebben én is citrommal ittam a teát, de pont talán az Earl Grey az, ami nem igazán tűri a citromot a bergamot miatt, de ha ízlik, akkor idd így... viszont a chai-t nagyon ajánlom csak cukorral kipróbálni!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Path of Exile (ARPG)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest